Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz baphomet #8653 üzenetére

    Jól értem, neked csökkent a repud valakinél a Combat Zone dolgaid miatt? Én a birodalomnak egy CZ-ben pontosan 786 db géperejű járművét selejteztem le mintegy 18 milliónyi bond értékben, de nemhogy nem csökkent a repum, de még csak egy pici lefelé mutató kis nyilacskát sem eredményezett ez az amúgy valóban barátságtalannak tűnő eljárás a részemről. De jelenleg össz 1799 db hajó szárad a lelkemen(41 milla), és ezen valahogy senki nem húzza fel magát.(talán a felsőbb köröknek hajóépítő üzemeik vannak, és így megy a bolt) Ha a helyi bűnözőket "lefejvadászkodom", na azok hamar berágnak(de az meg csak jó, mert ha Hostile vagyok, akkor nem nekem kell ID-znem, hanem kiszednek ők)
    Mellesleg a rangnak a hajóvásárláson kívül nem nagyon látom jelentőségét, márpedig ez engem a legkevésbé sem motivál, tudnék tanácsokat adni a Birodalomnak, hogy melyik nyílásába tömködje bele magának a Clipperét(majd legközelebb meggondolják, milyen szélesre tervezik a hajtóműveket rajta, hehe)
    Én meg legfeljebb köznépi státuszban, útmenti kifőzdékben fogok virslit zabálni az Empire-ben, ahogy egy magamfajta jöttment bugrishoz illik. Persze, ha összefutnék veletek, Baronokkal, meg Viscountokkal, akkor természetesen tisztelettudóan megsüvegelnélek benneteket, mielőtt még deresre húzatnátok... :B

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák