Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    Tisztelt brd (köszönöm az elismerést), és baphomet kartársak! Magam is meglepődtem, de a módszer igenis működik. :K :K :K
    Én is azt hittem, hogy az egér bal click(a tűzgomb itt nem játszik) csak leállítja a folyamatot, ezért nem is próbálkoztam ezzel a trükkel. De a felvetés nem hagyott nyugodni, ezért elfáradtam Dweller mágushoz. Itt a békebeli halvacsorás időket idézve egy szem sulphur-ért lehet egy egyes szintű long range lézer tuningot megrendelni. Ennek a fejlesztésnek ugyan sok értelme nincsen, de rulettezni remekül lehet vele. Elugrottam tehát a városszéli szeméttelepre, és a helyi homeless társadalom egy darab nem egész tele kanna tablettás bor általi meggyőzésével kb 3 perc alatt kapirgáltak számomra össze egy vödörrel a szükséges alapanyagból. Így aztán a Dweller kaszinóban majd félszáz alkalommal nyomtam a tétet a piros 32-esre, és bizony időnként még azokkal a fa kezeimmel is sikerült a bravúr.
    Nézzétek a videót(elnézést a minőségéért), jól látható rajta, hogy a körbejáró piros kocka már túl ment a kéken, és mégis, ahogy Gyurri bátyánk is mondaná: MEGATTTA! MEGATTTA!
    Mindenesetre én viszont meghagyom a szerencsejáték ezen formáját a függőknek, mert rájöttem, hogy a magát kissé fellengzősen Tod "The Blaster" McQuinn-nek nevező figura ha egyáltalán nem ad spec effectet, akkor is választhatok magamnak olyat, amilyet csak akarok, és legfeljebb annyi történik, hogy nem egy, hanem két szintet pottyanok lefelé. Márpedig visszakapaszkodni nem egy nagy kunszt, és akkor nincs kínlódás, nyűglődés, anyázás, stb.
    -
    Mellesleg a Python után gyak kész lett a Corvette is csupa finomságokkal, :K de erről bővebben majd holnap, mert a rulett miatt kifutottam az időből.

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák