Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hungabi87
csendes tag
Sziasztok, egy olyan régi számítógépes játékot keresek ami oldalnézetes volt, nem kellett egér, 3harcos volt benne, egy lovag a kardból ítélve, egy viking vagy kelta a baltából, a harmadikra nem emlékszem, annyi van még meg hogy az egyik különleges képesség az volt hogy egy sárkány a kép tetején elszállt és lángal megölt minden a képen lévő ellenfelet. Köszönöm
TEDD! Vagy ne TEDD! De ne Próbáld!
-
2004kiki01
újonc
Sziasztok!
Egy kb. 5,6,7 éve jatszottam ezzel a játékkal nem sokat tudok róla de egy csajjal vagy és ilyen szörnyeket kell benne lövöldözni/ütni egy jelenet van meg hogy egy ilyen kisebb platformon vagy és azzal mész előre és közbe lőnek téged kb. így ennyi van meg szerintem ebből nem nagyon tudtok segíteni de hátha rettentően örülnek neki. Én a storyja miatt jatszottam.Lenne még egy játék azzal is kb 5,6,7 éve jatszottam úgy kezdődik hogy egy csapattal vagy es egy ilyen szakadekba leesel mert valami vampir szerű denever lelök és nyomni kell a gombokat hogy fel tudj mászni kb ennyi avalaszokat előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Werkly
őstag
Egy kissebb autós játék címe nem ugrik be. Fölülnézetes azt hiszem 4-5 kisautóval. Néha lavina néha villámcsapás stb. jött amit az ellenfélre lehetett zúdítani. Pár éve meg is volt de a címe teljesen kiesett! Valaki nincs képben? Kösz!
-
Werkly
őstag
válasz TrollBalint #906 üzenetére
A játékmenet ez volt de modernebb grafikával. Tehát azt kéne tudni címügyileg! Kösz!
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Tudnátok segíteni ebben?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Kai.The.Fox
újonc
Sziasztok
Én kettő kb. 8-9 éves játékot keresek.
1. Egy felülnézetes játék ahol egy piros pamacsot kell irányítanom. Több pályára van bontva és minden pálya labirintus szerű. A cél az hogy a pályán szétszórt színes kis pamacsokat elvigyük az ugyanolyan színű házba amilyen a pamacs, miközben különféle lények támadnak. Viszonylag jó volt a grafikája. Csak ennyire emlékszem.
2.Egy 3D-s játékról van szó. A pályák lebegő szigeteken játszódnak. Sárga "Minion" szerű lényeket kell irányítani. Blockokat kell eltolni ahhoz hogy elérd a célt, ami egy lufi. Ha elérted a lufit az elrepít a következő pályához. Vannak potionok amitől kis időre több blockot is lehet tolni. Néha több lényt is kell irányítani.
Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Debilon
addikt
hello!
azt tudja-e valaki, hogy melyik régi játék az amiben egy téglalapban kell levágni mindig kis területet, hogy a végén a "boss" kis területre bezáródjon és ne tudjon már mozogni?
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
tzimash
őstag
Hali,
keresek egy játékot, rpg, 2010 körüli, PC-n láttam. A főhőst rengeteg kis kobold, vagy mi követte, akik automatikusan ugrottak neki az ellenfélnek. Az is lehet, hogy valami híresebb játék, abban az időben nem nagyon érdekelt ez a stílus.
-
Bucsek
tag
Sziasztok, keresek egy nagyon régi PC-s játékot, talán 1995 körüli
Amire emlékszem:
- egy hapsival kellett csúnya dolgokat csinálni
- 2D-s volt
- "élőszereplős", nem tudom a stílusát, de az a pixeles, valódiszereplős videok voltak benne, talán mint régen a red alertben, csak pixelesebb
- a végére emlékszem, vagy megölöd a csajod(?), vagy nem, ha megölöd akkor a villamosszékbe kerülsz, ha nem, akkor nem tudom mi történik, de a rendőr hazavisz és betesz az ágyba és mesét olvas (valami ilyesmire emlékszem)Remélem nagyjából "körülírtam". Teljesen elfelejtettem a full sztorit, csak a vége maradt meg.
köszike,
ZoliBucsek közlegény északi futár jelentkezik, uram!
-
bigyo108
aktív tag
Szép napot,
Talán ez a Phantasmagoria lehetett
A PC visszafelé MINDIG kompatibilis lesz,.... MINDENRE!! :)
-
MageRG
addikt
Ez a legendás Harvester.
A rendőr akkor olvas mesét, ha elkap rosszalkodás közben. A játék vége egyébként más.Ebben van az a jelenet is, amikor az egyik szereplő ágyában csak egy véres koponyát és gerincoszlopot találnak.
Rendőrbácsi meg kijelenti, hogy természetes okokból hunyt el, hiszen senki nem élhet ezek nélkül."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
zoli904
újonc
sziasztok egy 2010 elöti játékot keresek
amire emlékszem:
-FPS játék
-szavanán játszodik
-robot állatok elen kell harcolni
-az elején be kel menni egy faházba
Ha valaki tud segiteni azt meg köszönném -
Ry0K3N
senior tag
"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
unihoc4
újonc
Sziasztok!
Régebben játszottam egy számítógépes játékkal amit elfelejtettem. A játék arról szólt hogy egy több szobás irodában kellett káoszt csinálni, rongálni, elrontani minden gépet, elcsenni a táskákból tárgyakat, amit később fel lehetett használni és még sorolhatnám. A játék az Office Hustle játékhoz hasonlít, csak rosszabb grafikával. Úgy emlékszem mintha egy szavas votl a neve és "S" betűvel kezdődött, de nem biztos. Segítségeteket előre is köszönöm. -
MahaBlack
friss újonc
Sziasztok. Azt a játékot keresném, amiben többen is lehet játszani. Annyi maradt meg, hogy egy erdőben játszódik, és az autó hátuljából lehetett elvenni elemlámpát, rádiót (ami jelezte az ellenséget), meg ha a fehér körben álltál, nem bántottak, de egyre kevesebb ilyen kör volt. Meg mintha gyűjteni is kellett volna valamit.
-
DaniHunn
újonc
Hello segìtségvel fordulok hozzátok Kisseb koromban az első lövöldözős játékom nevét nem tudom csak annyira emlékszem hogy fps Lövöldözős volt és az ikon egy sárga hátérkép és egy hegy volt rajta de ez nem biztos remélem tudtok segìteni
-
core i7
addikt
Sziasztok egy Régi Játékot keresek. Amit tudok róla/ami dereng:
-Egy űrbázison játszódott.
-Egy barna majom (csimpánz) volt a főszereplő.
-ha jól emlékszem nem biztos cliff volt az exe fájl neve.
-Főmenüben space monkey felirat és egy lebegő majom mögötte az űrállomás.
-Biztosan 2003 előtti a játék.
-Demojával játszottam régen ahol első szinten egy ketrecből kellett kiszabadulni ahol egy tudóstól kellett elcsenni a kulcsot a rádiót bekellett kapcsolni és odajött aztán lekellett ütni mert utunkat állta.
-Majd ezután mikor kimentünk az ajtón volt egy alvó majom aminek a feje fölött zz betük voltak ,hogy ő alszik.
-Volt egy lift ami egy szakadék fölött vezetett át visszakellett menni egy kosárhoz ami az asztalon volt banánt kivenni és odaette a liftre ,hogy müködjön
-Ilyen logikai játék volt.
oldal nézetes de a karakterek ilyen 3Dsek talánKérlek segítsetek nagyon jü játék volt de hiába keresek rá nem találom kiakartam vinni
Valaki bioztosan emlékszik rá[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Keresek egy játékot 2006-2007 körül (lehet régebbi a játék), GTA autólopós szerű, vannak benne sárga taxik, és ahonnan indul a freeroam ott mindig állt egy pénzszállító(?), melyik játék lehet ez? (PS2)
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
TrollBalint
addikt
-
DaniHunn
újonc
Hello segìtségvel fordulok hozzátok Kisseb koromban az első lövöldözős játékom nevét nem tudom csak annyira emlékszem hogy fps Lövöldözős volt és az ikon egy sárga hátérkép és egy hegy volt rajta de ez nem biztos remélem tudtok segìteni
-
core i7
addikt
válasz TrollBalint #939 üzenetére
Fúúúú én amit tudtam kb mindent leírtam- egy fekete rácsos ketrecből kellett ugy kiszabadulni h a dokitól elvettük a kulcsot akit a rádióval csaltunk oda jaaa és igen
Egy bottal kellett piszkálni a majommal.A bot most juttott eszembe és csak azt meg a banánt tudtuk a demoba felvenni
Űrállomáson játszódott[ Szerkesztve ]
-
robogo81
senior tag
Valamelyik részét még régebben kaptam egy pci csatolós kártyához(fehér papirzacsi+ráragasztva a telepítő kód),de azt hogy vga vagy hangkeltő,esetleg a winfast tv tunerhez adták akkoriban, már nem emlékszem,csak megvan a cd-je egy tartóban.
redmi note 8 . psn:robert_warior
-
core i7
addikt
Visszatérve a cliff space monkey-s játékomra a Gamezone 2002 es disken volt
Lehetetlen megtalálni#947robogo81
Én is innét elmlékeztem a legtöbb játékra amit utolag itt a csoportban találtam meg. vagy nagy nehezen másutt. Sajnos nekem már a diskek nincsenek meg-Bound Around
-Hexen II
-Rune[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest