Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdei88
veterán
Sziasztok!
Keresnék egy régi játékot. Kristályok és zöld "trutymó" volt benne. Ha átugrotta egyik a másikat akkor átváltoztatta, hasonló a dáma játékhoz -
arany13
csendes tag
Hello mindenkinek.
Jó hogy ráakadtam erre a topikra mert nekem se jut eszembe egy játék neve hiába töröm a fejem .
Elég sokra emlékszem de hiába keresem nem találom.Leírás: Nos tehát:-felülnézetes játék,és persze katonás
-Voltak benne csapatok: zöld emberkék, sárgák, kékek és pirosak
-Lehetett benne jeepel(dzsippel) tankal gyalok menni
-Lehetett benne dobozokat felszedni amik valamit adtak: -pld:Leejtőernyőzött még 3 emberke
-Voltak benne küldetések ha jól emlékszem
Naggyából ennyire emlékszem.Nagyon jó játék de még a régi compact2-es gépen játszottam (wondows 98)
Nagyon megköszönném ha valaki meg tudná találni.Előre is köszönöm -
arany13
csendes tag
Amúgy a játék hasonlít az endless warhoz felülnézetbe.
-
WayneGace
őstag
Sziasztok! Egy régi játékot keresnék. Oldalüléses motorkerékpárral lehetett versenyezni különböző motorokkal, karakterekkel. Három kör volt a verseny, voltak trükkös levágó utak. Az oldalülésben ülőnél volt valamilyen eszköz, például baseballütő, és azzal meg lehetett ütni a többi versenyzőt, ezzel is akadályozni őket. Nem tudom mi a játék neve, hátha emlékszik valaki. Kösz.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
whitezo88
nagyúr
keresek egy jó pár éves RTS-t. Kicsit starcraft szerű, csak pár évvel újabb, valahol a 2000-es évek derekáról. Sajnos sokat nem tudok mondani, de korához képest jó grafikája volt. Asszem saját univerzuma volt.
-
Crus
őstag
Keresek egy régi játékot, 20 éves lehet kb.
NES-re is kijött az biztos.
Úgy kezdődik az eleje, hogy egy fiú lefekszik, elkezd álmodni és átkerül egy mesés világba.
Ugrálós, mászkálós, platform cucc volt.
Az első pályán egy csiga jött vele szembe.
Eddig senkinek nem volt róla semmi fogalma, bárhol is kérdeztem
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
mrgergoke
aktív tag
A következőt keresem:
- csillagok közötti részek nem biztosak, csak ilyesmire emlékszek -
Egy ügynökszerűséggel vagyok (asszem FPS, de lehet, hogy TPS), és azt hiszem egy parkolószerű helyen kezdek. Éjjel van, és elkezdenek rám lövöldözni, én meg kispisztollyal vissza. Valami ügynökök támadnak rám egyébként. A parkolószerű helyen volt egy kamion asszem. A játékban később valahonnan képességeket szerzek és egy időnként vörösen világító gonosz bácsi vagyok, aki a kékes-fehéres fényű angyalszerű dolgokat nyírbálja. Asszem kézrátétellel ki tudom szívni az energiájukat, amiket saját képességeimhez használok fel, ilyen pl a *teleportálás*. Ha jól emlékszem, egy vörös körbe tudtam teleportálni, egérmozgatással lehetett pozicionálni. A képességek mellett megmaradtak a gépfegyverek is. Egyik pályán egy nagy nyitott téren volt egy boss-battle szerűség is. Asszem egy nagy szobor volt a közepén, ami le lett rombolva harc közben. Arra emlékszek, hogy kevés volt a lőszerem, és mindet ki is lőttem a folyton érkező angyalokra. Volt olyan rész is, ahol egy kolostorszerű épületben mászkáltam, ott is mindenhol őrök álltak.
A játék emlékeim szerint legalább 2004-5-ös.https://rendeljkinait.hu/
-
mrgergoke
aktív tag
Nem híres játék volt. Ilyen Prototype-hoz hasonlókat ismerem. Az angyalszerű lények emberek voltak, csak ők is képességekkel bírtak asszem.
https://rendeljkinait.hu/
-
mrgergoke
aktív tag
Megtalálták közben egy másik fórumon: Infernal.
-
mrgergoke
aktív tag
Köszi zone, közben a túlvégen is kitalálták!
-
-
laca.
csendes tag
Ha már ide tévedtem, megkérdezem, hogy nem rémlik-e nektek egy nagyon régi (és valószínűleg már csak az emlékeimben jónak tűnő) amerikai függetlenségi háborús játék.
Még 386-oson játszottunk vele (főképp tesómék), valami vonatrablós rész rémlik belőle, több sajna nem...
A címe talán észak és dél volt, de lehet, hogy csak mi neveztük így. (Mindenesetre ezen a néven, illetve temérdek régi játékot végigpásztázva sem bukkantam rá.)
A becsületes megtalálónak köszönet.[ Szerkesztve ]
"Váratlan macskának váratlan a szőre."
-
looser
addikt
Sziasztok!
Egy régi játékot keresek, megpróbálom leírni a tennivalókat
A játék kb. 15 éve jelent meg egy CD Ultra mellékleten, shareware-ként. Adott egy képernyőnyi keret, amin belül megszerzendő izék vannak, valami anyaggal körbevéve, mint pld.a Boulder dashban, csak itt nem egy emberrel bontod a környezetet, hanem egy körbe forgó 3-4-5 tagú lánccal, amelynek bármelyik tagjára kattintasz, akörül kezd el forogni, gyakorlatilag így haladsz különböző. A fal érintése elhalálozással jár.
Nagyjából ennyi, nem tudom, el lehet-e így képzelni; akkoriban elképesztően jópofának tűnt, pedig csak talán 3 pálya volt játszható.Hahó
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Anonymus X
tag
Sziasztok!
Egy verekedős játék címét keresem, amiben robotokkal (vagy valami ilyesmikkel) kellett harcolni, de nem a One Must Fall az. Talán még DOS alatt futtattam és elég jól is nézett ki akkoriban. Több sajna nem jut eszembe.
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
addikt
válasz Anonymus X #527 üzenetére
Rise of the Robots.
Pont ma láttam az egyik régi játékújságomban (CoV 52.)Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Anonymus X
tag
Valamikor nem is olyan rég, én is rábukkantam erre a játékra az említett játék után való kutatás közben. Azonban akkor úgy éreztem és most is ezt érzem, hogy nem ez az, amit keresek. Lehet, hogy csak nagyon megfakultak az emlékek, de mégis valami az súgja, hogy más játék volt
Azért köszi!
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
zone
őstag
válasz Anonymus X #529 üzenetére
Biztos, hogy PC-n játszottad? [link]
[ Szerkesztve ]
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
Aramir
őstag
válasz Anonymus X #529 üzenetére
Az Ultimate Body Blows-ban is volt 1-2 robot: [link]
http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu
-
Dr. Romano
veterán
Nekem is kéne egy kis segítség, van három játékom amiket meg szeretnék szerezni, de mind csak demóban volt meg. Az első PC-mre tettem fel kb 99 környékén. Mind 3D-s játék volt.
1. Asszem lépegetővel kellett menni a játékban és a többit kellett lőni, sivatagban játszódott ha jól emlékszem fps volt.
2. Valami repülőgép 2. vh-s szimulátor már a demóban is rengeteg gép közül lehetett választani, de sajna több nem maradt meg (az biztos hogy nem az EAW) Volt belső nézet is.
3. Egy régi F1-es játék, amire emlékszem belőle, hogy a demóban a régi Hockenheimring-en mentem vele. A legfőbb ismeretezője az hogy nagyon tört benne az autó (annyira hogy csak a cockpit maradt meg egy brutál ütközés után), teljesen le lehetett bontani és olyan érzékenyre is be lehetett állítani, hogy ha a kerékvető megdobja a kocsit és leérkezett a felfüggesztések is eltörhettek.
Ezek rémlettek hirtelen fel.
[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
doc
nagyúr
válasz Dr. Romano #532 üzenetére
1) Mechwarrior (1, 2, stb)?
3) F1GP / F1GP2?
-
zone
őstag
-
Anonymus X
tag
Biztos. Ős PC-s vagyok
Ezt a listát én is megtaláltam korábban, de nem jutottam előbbre.
Nem ez az, de ezzel is toltam anno. Ennek viszont tudtam a címét.
Azért köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
válasz Anonymus X #537 üzenetére
Az a fajta robotos játék volt, amiben az volt a nagy szám, hogy akár megy közben is letéphetted az egyes végtagokat? (Továbbá, mindegyik végtagnak külön gombja volt? )
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Anonymus X
tag
válasz TrollBalint #538 üzenetére
Ezt meg nem mondom neked Nem emlékszem.
-
zone
őstag
Azt hittem könnyen megtalálom ezt a játékot, de mégsem sikerült.
90-es évekbeli RTS, rovarszerű egységek vannak benne, és a megölt ellenfélből dns-t kell gyűjteni, amit fel lehet használni a saját egységeinknél.YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
Blue_28
csendes tag
Sziasztok!
Végtelenül örülök, hogy idetaláltam, mert segítségre szorulok...
Amit a játékról tudni kell:
-Playstation 2-őn játszottam (kb. 10 éve)
-First Personos volt
-Elrabolnak benne egy csajt, én egy sráccal vagyok, és az utcán kell menni, az ellenségeket legyőzni (egyedül) és ki kell szabadítani a gonosztól (játék közben többször mutatják ilyen kisfilmekben, hogy a főgonosz merre viszi a csajt, meg a srácot, ahogy a feje vörösödik, meg izzik, meg feketedik)
Ennyi jutott róla eszembe. Nagyon megköszönném, ha valaki tudná a játék nevét!I'm Blue, daradirararaaaa...
-
MadarasTESCO
csendes tag
Sziasztok!
Volt egy játék, valamikor a 90-es évek közepe táján játszottam vele. 2D-s volt (ez nem meglepő annyira) elég nagy pixelekből állt, manapság hányni lehetne tőle. egy macskát kellett irányítani. az első pályán be kellett ugrani egy emeletes ház nyitott ablakába az utcáról, míg egy kutya ide-oda rohangált és el kellett ugrani előle mert különben elvesztettem egy életet vagy ilyesmi. amikor beugrottam az ablakon, akkor a második pálya egy szoba volt ahol több féle feladatot kaphattál, a szobától függően, vagy le kellett 3 vázát verni a szekrény tetjéről, amit egy b*szott nagy pók védett, vagy le kellett lökni egy ketrecet valamilyen bútorról és el kellett kapni a belőle kiszabaduló lepkét, vagy meg kellett enni egy rakás alvó kutyának a kajáját. sőt volt még néha egy olyan fícsör is hogy egy lebegő seprű magától összesöpörte a szart ami a padlón maradt a lábaid után. a következő pályákig talán csak 1x jutottam el, és ha jól emlékszem valami akváriumban kellett összegyűjteni valamiket, és ki kellett kerülni a kis úszó elektromosságokat (lehet h rosszul emlékszem, kb 16 éve játszottam vele). na mind1 azután, az utolsó pályán, a végén asszem az volt hogy egy nőstény macskához kellett egy nagy szív alakú pályán eljutni, és ha ez sikerült akkor nagy love volt. na kb ennyi a játék, de egyszerűen nem emlékszem a nevére és hiába írtam be akármit a keresőbe guglin, nem találtam meg, pedig próbáltam már számtalan varit. pl.: pixel macska, cat love, egy macska egy régi pixeles 2d-s játékban, de semmi. ha valaki felismert a játékra az elbeszélésemből, kérem tudassa velem a játék címét. előre is köszi, további kellemes nyarat
-
addikt
válasz MadarasTESCO #547 üzenetére
Ami nekem erről beugrik, az az "Alley Cat" (én speciel CGA monitoron játszottam vele, tehát a 90-es évek stimmelhet).
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Blue_28
csendes tag
válasz Big Bopper #546 üzenetére
Sajnos nem az, de azért köszi Big Bopper
[ Szerkesztve ]
I'm Blue, daradirararaaaa...
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest