Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeksziboj
tag
Hi All!
Kalandjátékosok talán tudnának segíteni a mai feladványban:
Nemtegnap', kb. 2000-2004 környékén láttam egy kalandjáték előzetesét még a hácégémeren tán, azóta gondolom elkészült ...de nem emléxem mi volt a címe.
Egy tengerparti mólón egy öreg horgász és egy vele diskuráló fickóra emléxem a mintaképek közül, amolyan Broken Swordos grafikájú volt asszem de már a 3d karakteres epizódokra hajazó látvánnyal.
Ismerős valakinek ilyen gém? -
swqayxde
csendes tag
Sziasztok!
Én nem egy játékot keresek konkrétan, (bár van 1-2 amire különösen kíváncsi vagyok ilyen távlatból) hanem egy ilyen demó/shareware gyűjtemény cd lehetett. Sőt, azt hiszem egy cd tartónyi (4-5) cd volt egyben.Amit nagy nehezen sikerült felkutatnom az az, hogy a pod rajta volt a lemezen.
Azt hiszem a monkey island is rajta volt, volt egy macskás játék, amivel lövöldözni kellett oldalnézetből és talán az egyik pályán (vagy az összesen) kalóz volt a macska.
Ezen kívül volt egy felülnézetes autós játék amiben lehetett lenni rendőrautóval, kamionnal, talán iskolabusszal. A pálya amivel én játszottam úgy nézett ki, hogy volt benne egy vonat, ahol meg kellett állni ha épp jött, meg egy búzamező ahol le lehetett vágni a pályát.
Rajta volt még egy azt hiszem viszonylag ismert stratégiai játék is, amiben valami kis lényeket lehetett irányítani, hogy bányásszanak és elég furcsa, sötét hangulata volt (az akkori 5-6 éves énemnek legalábbis) és ami még feltűnő volt az, hogy ilyen kéz volt a kurzor.
Tudom, ez hirtelen rengeteg játék, és bármi kis segítségmorzsának is örülök, ha rémlik valamelyik, jó lenne nosztalgiázni egy nagyot
-
szeksziboj
tag
válasz szeksziboj #653 üzenetére
És erre vki?
-
szeksziboj
tag
És most vki?
-
rene85
aktív tag
válasz greenlizard #649 üzenetére
Marble drop!
-
Big Bopper
tag
Egy pár éves flashjátékot keresek, zombifertőzött városból kell kijutni kocsival, el is lehet ütni őket, meg felkapaszkodnak a szélvédőre is sokszor, aztán a katonaság is meg akarja akadályozni hogy kijuss a városból, helikoptereket is küldenek rád meg ilyenek, lehet fejleszteni közben a kocsit is.
Már mindenféle zombis címre rákerestem de nem találom. -
_stick_
őstag
válasz Big Bopper #663 üzenetére
-
$p@rr0w
őstag
Hello, egy regi strategia cimet keresem, normannokkal kell benne a frankok ellen harcolni, meg valami torok nepek ellen, vannak benne varazskigyok amik ellen harcolni kell, vannak kincsesladak, es az. Embereidet paroztatni kell hogy utodok szulessenek. Van benne hajo ami iranyithato. Ennyi infot adott a kedvesem rola...
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
laceszgamer
addikt
Én se tudom, de itt van két lista, egyik a körökre osztott a másik pedig a valós idejű stratégiák listája, hátha a címét olvasva beugrik a játék.
http://en.wikipedia.org/wiki/Chronology_of_real-time_strategy_video_games
http://en.wikipedia.org/wiki/Chronology_of_turn-based_strategy_video_games
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
$p@rr0w
őstag
válasz laceszgamer #671 üzenetére
Megnezzuk a listat majd.
Egyeb info, hogy Amikor az embereid szaporodnak kis szivecskek jonnek fel a hazbol.
Genndy nema Crusader Kings
-
bajusz15
senior tag
Megtaláltam
[ Szerkesztve ]
-
addikt
artiny-nek a másikból:
Prototype ?
Valamelyik korai Serious Sam ?Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
artiny
őstag
köszi az utba igazítást
Tobbieknek is ,itt a jatek leirasa leiras
Amugy nagyon hasonlit a Prototypra foleg az a kéz,de ez kicsivel regebbi ugy hogy mondhatni akar hogy ok leloptak azt a skorpio szeru vágo kezet az Oroszoktol.(ha onnand jon a jatek)
+ voltolyan resz is benne amikor a kis szornyek (skorpio szeruek) vedoburkot tudtak maguk kore teremteni ilyen kekszinu atlatszo burkot ilyenkor hiaba lottem,....
es vedtek a fo szornyet ami sokkal nagyobb volt es talan o koruotte mindig ilyen burok volt. Egy kor alaku palyan volt ez a kozepen a fo szorny egy nagy burokban. A falak ilyen mintha agy,vagy bél lett volna es lyukak voltak rajta járatokkal...azokbol jottek elo ezek a kcisik.[ Szerkesztve ]
-
jimmy399
senior tag
Sziasztok!
Keresek egy régi játékot. Annak idején Windows 95 alatt futott, és az volt a lényege, hogy volt két ablak, ami között kellett rakétákat kilőni az egyik ablakból a másikba. A cél az volt, hogy elpusztítsuk az ellefél bázisát, mielőtt ő a miénket... Nem jut eszembe a neve, de rohadt jó kis játék volt--- N/A ---
-
$p@rr0w
őstag
-
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
Erre tudna valaki nekem ajánlani valamit?
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Dakhara
csendes tag
Hali!
Egy régi körökre osztott PC-s játékot keresek, 2000 utáni a game. Egy katonai osztaggal kellett behatolni egy szigetre, ahol vagy ufók vagy valami más szörnyek ellen kellett küzdeni. Ha jól emlékszem, az első harc a hídon volt. Talán egy újság melléklet volt. Grafikailag nem nézett ki rosszul, de lehet csak az idő szépítette meg A válaszokat előre is köszönöm.
-
alpihun
senior tag
Hali!
Egy osztálytársam (lány) keresi gyermekkora imádott játékát és a következő pontos információkat adta meg róla:
hááát
van benne egy saját lovasod
azzal kezdesz
de a legyőzöl más lovasokat akkor azok is a tiedek lesznek
annyi várad van, ahányat megszerzel..
és a várban lehet venni épületeket
minden épületben másfajta szörnyeket gyárthatsz
és azokat fel lehet idővel fejleszteni
van ördög, angyal, eccarvú, gnóm, stb
ééés vannak ilyen pontok,hogy mondjuk egy szörny őriz egy kincsesládát s ahhoz,hogy a kincs a tied legyen, meg kell küzdj a csapatával
és vannak ilyen teleportáló helyek
s onnan átkerülsz egy másik helyre
s ha belemész egy térképbe akkor egy barlangba kerülsz s ott is lehet felszedni kincseket, erőket, stb
ésöööö
nem is tudom
kb ennyi
..
hasonlít a dotás képekhez....csak picit olyan mesebelibb..vagyis színesebb, stb
és igen
pontosan
annyi a különbség,hogy a dotában gondolom ott helyben küzdesz meg
de ebben, ha összemész valakivel akkor hirtelen átkerülsz egy csatatérre
s egyet te lépsz
s egyet az ellenfél
s jó ha hagysz a várban pár katonát, mert lehet,hogy megtámadják
és csak a lovag tud varázsolni
s ilyen fura hangokat adnak ki amikor lépnek s nyögnek ha eltalálják őketTehát körökre osztott stratégia.
2008as vagy előtti.[ Szerkesztve ]
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
mad1
veterán
Nem olyan regi jatek,tps es a marson jatszodik,kopasz csavot iranyitunk es masodlagosan sziklakat lehet torni valami kalapaccsal meg lehet javitani is hidakat stb egyebkent akcio jatek..agyaltam rajta de nem ugrik be a neve,asszem van azota uj resze is,ha valaki segitene azt megkoszonnem.
Ne szemetelj ! = Steam
-
tonyrulez
őstag
Keresek egy régi online flash játékot. Autókkal kellett versenyezni, amiket látszólag wireframe vagy felületmodellezéssel csináltak, tehát eléggé éles sarkaik voltak. A gépi ellenfelek pedig nagyon kemények voltak, folyamatosan nekimennek a játékosnak és kilökik a pályáról. Talán karikákon kellett átugrani hogy nitrot (vagy benyát) kapjak. Nagyon jó játék, és kicsit nosztalgiáznék
4 8 15 16 23 42
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz tonyrulez #693 üzenetére
Ez kicsit kevés lesz... Milyen autók voltak? "truck" vagy inkább utcai versenyautók? Pályákból emlékszel valamire? Tuti, hogy flash game volt? Oldalnézetes vagy "rendes" bennülős volt? A karikán átugrás kötelező volt, vagy csak bónusz? Törtek az autók vagy csak simán célba kellett érni?
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Roti1
újonc
Sziasztok! Elfelejtettem egy régi játék címét. egy kék madár csúszdázott lefelé különböző pályákon. azt volt a lényeg h eljusson a párjához. aki tudja a választ annak megköszönném szép estét
-
tonyrulez
őstag
Nos igen, régen volt. Főleg autók, de azt hiszem volt kamion is. És igen, törtek rendesen, vagy legalábbis az élet ment lefele, emlékszem hogy kezdetben egy perc alatt tropára mentem A menüje idegesítően villogott, legalábbis az intro biztosan, és mintha chiptune zene ment volna alatta. És a karikákon/kapukon át kellett menni, különben elfogyott az ü.anyag . Third person nézet volt, 3D-s tehát követtük az autót, nem oldalról láttuk. Az biztos hogy böngészős játék (info-n is azt toltuk az osztállyal ), és eléggé jó fajta, nem az az ósdi tucatjáték minőségű, kellett is rá várni mire betöltött teljesen.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz tonyrulez #697 üzenetére
Talán a Crash Drive lesz?
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz elfelejtette #683 üzenetére
Véletlen nem a railroad tycoon sorozat?
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest