Új hozzászólás Aktív témák

  • ZozzV6

    senior tag

    válasz WestBam #54998 üzenetére

    Az LR40R-t IWA-n már kipróbálgattam picit. körbe XP-G3 ledek vannak sajnos. Így sárgás elszíneződés előfordulhat de a nagy darabszám miatt elég jól elmossa. Sajnos a specifikációt nem fotóztam le.


    Ha a legtöbbet használt lámpámat keressük akkor az a Luxeon V2 ledes Skilhunt DS20-am ami kapott Andúril firmware-t és a talpa valamint az oldalán az övcsipesz is mágneses. 1400 lumen turbó de a fokozatmentes rész plafonja 600 lumenre van állítva és az esetek 99%-ában elég az a fél-600 lumenig fokozatmentes szakasz.
    Az éjjeli lámpa egy Q8 diffúzorral. Kulcstartón TIP. (Már úton van banggoodtól a TIP2. Hamarosan a táblázatom bővülni fog teszt és banggood linkekkel de arra még várni kell 1-2 hetet.)

    Az igazán nagyágyúkat nagyon ritkán használom. Néha csak 1-2-vel lesétálok a Duna mellé és gyönyörködök a fényükben de erre mostanság nagyon ritka alkalom adódik. Inkább mindig az aktuálisan tesztelni valókkal megyek. De a DS20 mindig nálam van. Na meg gyakran van még nyüstölve a szintén Andúrilos Skilhunt H03-am.

    Az MS18 a 22000 lumenes fokozatot teljes akkumerülésig tudja tartani. Igaz a fényerő fokozatosan csökken de 22000-ről 30 perc felett éri el a 10000-et amit még mindig semmi nem csinál utána ebben a hordozható kategóriában. Igaz el kell viselni mellé a ventillátorok üvöltését. meg a 68,1 fokot a fejen és 56 fokot a kapcsoló környékén amire maximum felmelegedett.

    Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

Új hozzászólás Aktív témák