Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomdriver

    őstag

    Sziasztok, fejlámpa választásához szeretnék kérni javaslatot. Főként vadászathoz, horgászathoz lenne rá szükségem. Fontos a magas fényerő (éjszakai horgászatnál a bedobáshoz illetve vadászatnál után kereséshez), ugyanakkor előny ha van olyan fokozata, hogy nem egy pontban világít, mert kell horgot kötni és az aljnövényzetben nyomot, vért is keresni vele. (utóbbinál tapasztalatom, hogy minél fehérebb a fény, annál könnyebb észrevenni vele).

    Fenix HP 15 nagyon bevált volt erre a célra, mert ha nem kellett a "hosszú" fény, volt egy tejüveg a lámpa előtt, amit le lehetett hajtani. Maga a lámpa sajnos nem tartós, az elektronika hibája miatt ma már csak 2. fokozatig kapcsol.

    Amiket nézegettem helyette és bejöttek, ebben a sorrendben írom:
    - Olight H2R Nova,
    - Armytek Wizard Pro,
    - Nitecore HC33 vagy 65,
    - Acebeam H15

    Fontos lenne még a beépíthető töltés és a mágneses talp (a fentiek nem mindegyike tudja), tehát más javaslat is szóba jöhet természetesen!

    Olight lámpákkal amúgy jó a tapasztalatom, jelenleg is használok egy M3X Tritont (még a "régi" XM-L-Led-el gyártott, 700 lumenes), meg egy SR51 utánkeresőt, illetve egy kisebb fegyverlámpát az első szériáikból, de természetesen nyitott vagyok minden másra is. :)

Új hozzászólás Aktív témák