Új hozzászólás Aktív témák

  • gyapo11

    őstag

    válasz kner #42151 üzenetére

    Várom a HR20-at, a vele együtt vett másik lámpa már megjött, kíváncsi vagyok rá. Képeken láttam, hogy elég szűk a fénye, meglátjuk a gyakorlatban mit mutat.
    A pánt szorossága miatt lehet hogy nem is olyan rossz a lámpa elöl-akku hátul megoldás, mert valamennyire egyensúlyt tart, lazább pánttal sem hajlamos annyira az előrecsúszásra. Én is beállítottam az RJ02 pántját, aztán mikor dolgoztam vele, akkor kezdett előre csúszni, szorosabbra kell állítani. Majd még tesztelem, én elég keveset használok fejlámpát, de akkor semmi más nem jó helyette, mert kell a két kéz. Még esetleg a fogaimmal tarthatnám mint Winnetou a kését. :)
    Mi a tapasztalat a csőlámpa+fejpánttal? Annak nyilván oldalt kell lennie, és így oldalra tud lefelé csúszni. Súlya nem kisebb, hacsak nem valami AA/14500-as kisebb lámpa, egyébként közelre azoknak is teljesen elég a fényük. Hogy működik azoknál a függőleges billentés? Vagy csak vízszintesen előre világít és kész?

    menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet

Új hozzászólás Aktív témák