Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szbalogh
addikt
válasz .impulse. #4200 üzenetére
Ha nem akarsz szalagkapcsolót akkor Fandyfire a10b 1 módos 700 lumen vagy 3 módos 900 lumen.
Ultrafire 501b millió féle variációban. Ha kell szalagkapcsoló is akkor ezt vedd!
AA vagy AAA elemesek gagyik... általában.
25,4mm-es tubusátmérő.
Ezek ígéretesek, én 501b-t vettem. Remélem a héten megjön és kipróbálhatomNick: HE_Storm
-
g@bo
nagyúr
ultrafire 501b érdfekel valakit?
-
g@bo
nagyúr
válasz theartofdota #4204 üzenetére
2200 huf méltányos?
-
zoli03
őstag
Már Manafonton is van az OEM töltő. Bár DX-en 6,2 USD, Manán meg 8,05. Érdekes, az US dugós csak 6,97 USD.
-
macikos
addikt
Jó köd van, most szép az STL-V2 fénye Nagyon szeretem ezt a lámpát, annyira erős, jól használható még a 100 lumen körüli alacsony fokozat is, hogy nem igaz.
-
.impulse.
csendes tag
válasz smilecat #4201 üzenetére
Nos, a problémám az, hogy nekem egy TM Sig P228-asom van, ezen viszont nincs semmi kialakítva a taktikai fénynek. Ezért gondolkodtam egy kisméretű lámpában, amit némi szigszalaggal rögzíteni tudok a cső alsó részére.
Az elemes megoldáshoz meg azért ragaszkodom, mert tele vagyok AA és AAA méretű eneloop aksikkal, amik igazából elég jól beváltak nekem eddig, így maradnék is náluk a jövőben.
Nos, milyen lámpát tudtok akkor ajánlani?
-
mexel
veterán
válasz .impulse. #4213 üzenetére
Első Li-Ion-os lámpám előtt én is ragaszkodtam az akksijaimhoz, de amint kezembe került néhány ilyen lámpa máris nem érdekeltek a régi Ni-Mh akksik. Sokkal jobb fényt is kapsz, választani is egyszerűbb és nagyon meg lehet szeretni a 18650-es akksikat mert jó érzés hogy van bennük erő
-
.impulse.
csendes tag
Hm. Akkor kérnék még némi további felvilágosítást. Szóval mit kell még tudni a Li-Ion-os lámpákról? Mennyi ideig bírja az akksi, mennyibe kerül hozzá egy pótakkumulátor, illetve úgy általánosságban mennyi egy ilyen lámpa ára, és hol lehet venni?
Abszolút sötétben tapogatózom - milyen találó hasonlat - elemlámpa-ügyben, szóval minden gyakorlati tanácsot, és hasznos linket is szívesen fogadok.
-
szbalogh
addikt
válasz .impulse. #4215 üzenetére
Jaaa.
Pisztolyra nem érdemes külön lámpát venni. Tokjába sem tudod elrakni ha csüng rajta valami. Így kell használni rendes piláccsal
Én azt tanultam meg ezen a fórumon, hogy Dealextreme-en vagy Manafonton esetleg Dinodirect-en vannak olcsón jó lámpák.
CR123A méretben keress akkor lámpát ha kicsi kell![ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
Avicularia
veterán
Lemértem trustfire tr-001 töltővel közel 11 óra kellett mire feltöltötte a soshine 2800-as akksikat.Kicsit soknak tűnik ez az idő.
-
g@bo
nagyúr
válasz Avicularia #4218 üzenetére
nekem a 2500-as aksikat 5 óra alatt se tolta tele, és nem volt lemerítve.
töltőárama nem oké, v maga a töltő. de tölt......ehhez a lámpához mit szóltok? én maradok az AA elemes holminál [link]
fenix ld25 v ez, ja, dollár ma is ment fel...
-
mexel
veterán
Ilyen dollár árak mellett ma nem érdemes vásárolni.
-
zoli03
őstag
Pedig DX-en le van árazva a FandyFire WF-1200. Ha valakinek kéne olcsón jó flood lámpa, itt az alkalom. Csak ne lenne ilyen gyenge a forint.
-
korn
aktív tag
válasz Avicularia #4218 üzenetére
Ezért kell venni egy oem töltőt. Fele annyi idő alatt feltöltené.
-
g@bo
nagyúr
nos, mi a véleményetek a klarusról [link] ez sem tűnik szutyok márkának, a fenix ld25 től 10 dollárral több, de +60 lumen, nekem oké az aa elem, bár tudom, nem ad akkor kraftot. majd lesz másik vadállat lumenkibocsátó, ez olyan szolid lampicskunak kell.
-
Mittu88
senior tag
válasz #46372352 #4231 üzenetére
az a helyzet, hogy szerintem senkinek nincs tapasztalata róla, mivel az utóbbi párezer hozzászólásban csak a hagyományos értelemben vett elemlámpákról volt szó. Szerintem menj el egy vadászboltba, hátha ott árulnak hasonlókat, nézd meg a fényerejét. Vagy ha nem vagy nagyon megszorulva anyagilag, vedd meg, 2800Ft-tól talán nem fogsz hanyatt vágódni.
Mondjuk most nézem a többi linket, ez a manafontos a legtutibb közülük, azzal biztosan elégedett lennél. -
macikos
addikt
válasz #46372352 #4219 üzenetére
Az a gond, hogy nem lehet összehasonlítani őket, mert mind a 3 különböző.
Az elsőben 1db power led van, 4AA akkuról megy.
A másodikban 20 led van, de ezek valószínűleg nem tudnak akkora fényerőt, mint az első lámpában az az egy, viszont 4db C akkuról mennek, tehát jóval hosszabb ideig világít.
A harmadikban 16 led van, 4AA akkuról megy.Az első kettő közül kell választanod.
Az igazi az lenne, hogy 1db power led és mellette 4db C vagy D akku.
-
korn
aktív tag
és ez nem jó?
http://www.dinodirect.com/flashlight-klarus-comprehensive-listing-tactical-bright-lumens-aa.htmlVeszel még hozzá valami 1 dolláros kütyüt, használod a $30 feletti kupont, és megkapod 25 dollárért.
-
TriackFeri
aktív tag
Hali!
Ezzel a lámpával van valakinek tapasztalata? Éjszakai terepbiciklizésre keresek lámpát. De nem szeretnék horror összeget kiadni érte.
[link][ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
válasz TriackFeri #4237 üzenetére
Rendelj külföldről, sokkal olcsóbban kijön. Az egyik sorban SSC P7-et ír, a másikban meg Cree XM-L T6-ot. Szerintem még ő sem tudja, melyik LED van benne, biztos nem vennék tőle.
Egyébként nem rosszak ezek a lámpák, fényerőben jók, bár lehet olvasni pár meghibásodott példányról, amiben tönkrement az elektronika.
-
Mittu88
senior tag
válasz TriackFeri #4237 üzenetére
Ez vicc, ettől a vaterás ürgétől nehogy vegyél. manafont.com, vagy dealextreme.com-ról rendelj, tovább tart, míg ideér, de 1: igazat írnak LED-del kapcsolatban, 2: jóval olcsóbb, kb fele ár 3: még nem hallottam rosszat róluk.
-
M_o_g_y_i
őstag
Én ilyet vettem, kb. ugyanaz, mint a Klarus, amit linkeltél.
Ebben a kategóriában elég jó kis lámpának számít.
Tehát szerintem az első (v. a BA20).
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
-
Mittu88
senior tag
Nem bírtam ki, hogy ne írjak neki: http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1528483457
Komolyan mondom pofám leszakad, hogy dupla áron árulják ezeket a lámpákat... Ha még egy 50% profitot rá tesz, azt mondom oké, de ez mi?
Amúgy 15$ dealextreme-en...szerk.:
érdekes módon egy pillanat alatt lekapta a kommentet, de azért én készültem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest