Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilchi
őstag
válasz szab.tam #1597 üzenetére
Erre nem is gondoltam,hogy valaki majd átveszi.De nem lehetetlen.Pedig kellene valami ütvefúró és rezgőcsiszoló is,occóba.
A Strauss márkáról meg,hogy bár nekem nem az van,de van Praktikeres Vmaster dekopír fűrészem.Két éves,nem igazán kímélem,de még elég jól muzsikál egy normális vágólappal.Igaz én eddig főleg fenyőt,hajópadló+bramac léc,vágtam vele.Sztem a Strauss kisebb barkácsmunkákra jó lehet.Ha sikerül kifogni olyant,ami bírja is.Mint mindenből,ebből is ki lehet fogni a tréét.De ha van garancia,ki lehet cserélni,ha rossz.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
FatalEror
addikt
válasz zolee5016 #1598 üzenetére
Felejtsd el!
Hírt olvastam róla,hogy embert rázott meg!!
Illetve hiába a kis házi munka,nekem egy olyan fúrókalapácsom van,alig használtam,ha visszaolvasod írtam is róla,katasztrófa.szichli
Ha csődöt mondanak,akkor is a jó portéka nagy részét,szerintem az ott dolgozók megkapják puszira.
Szerintem nézz szét extol,illetve bosch vonalon,napokban rengeteget dolgoztam egy bosch akkus fúróval,és azt kell mondjam,hogy teszi a dolgát!Van benne erő,nagyon jó a nyomatékkuplungja,terhelés visszajelzés,rettentően kompakt méret,ma 6*150-s csavarokat nyomattam vele fában,4-s előfúrással.Igaz ez felsőházas gép,de talán most már jók az alsóbb kategóriás gépek is.Ja és igen kifejezetten büszke voltam arra,hogy Mo.-n készült.Esetleg még extol vonal lehet jó,pontosan mi is kéne?HardCore is my LifeStyle
-
zoli03
őstag
válasz FatalEror #1602 üzenetére
Én a Boschról nemigazán hallok jókat. Egyik szerszámbolt (nagyobb fajta, több boltja is van az országban) már nem is igen árul Bosch gépeket, jó ha 1-2 van egy fajtából, annyi garanciális probléma van velük, ha valaki olyat akar venni, inkább másra beszélik rá. Ismerősömnek is van egy kék, SDS maxos fúrókalapácsa, garanciában kétszer javították, aztán garancia után is elromlott.
-
FatalEror
addikt
Hát nem tudom,nekem az a kis gép bejött,jónak tűnik,de amennyibe kerül,annyit biztosan nem adnék érte,abban reménykedek,hogy az Mo-n készült társaik talán jobbak,de semmi sem biztos,illetve mint mondta,biztos nem adnék érte annyit amennyibe kerül,azért az árért már szerintem lehet jobbat is venni.
zolee5016
Egy próbát meg ér,én nem beszéllek le róla,ha szoktatok a tescoban vásárolni,akkor hajrá,ha beadja a kulcsot,akkor cserélik,vagy levásárolhatod az árát,nagy veszteség nem érhet.De az akkus gépet továbbra sem ajánlom,jellemző,hogy hiába töltöd fel az aksit,az ledobja a töltést,illetve ezeket 3-5-óráig kell tölteni,és egy normális LED sincsen ami azt jelezné,hogy készen van.Ha megveszed a dekopirt,akkor mindenképp nézd meg,hogy a talp derékszögben van-e a lappal,illetve,hogy lötyögésmentes-e,mert van pár ilyen darab,és mondanom sem kell,ha a talp gagyi,akkor tűzifaaprításon kívül másra nagyon nem lehet használni.Ezek a gépek még arra is jók,hogy megtanuld használni őket,h leégeted,akkor simán cserélik újra,a blokkot tedd el.[ Szerkesztve ]
HardCore is my LifeStyle
-
szilchi
őstag
Ennyiért lenne esetleg jobb is?Vagy csak drágábban?
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
szilchi
őstag
Paraméterei alapján nekem is megfelel.Csak gondoltam megkérdem,ennyiért van e jobb is.Majd csak legyen is,amikor megyek.
-
szilchi
őstag
válasz FatalEror #1608 üzenetére
Körülbelül ennyit szánok rá,mármint 8-10 K.De akkor az Aldis gép is jó lesz.Extra feladatok úgysem várnak rá,csak kisebb barkács-munkák.A nagyobb fúrásokhoz ott van a fúrókalapács.
-
szilchi
őstag
válasz FatalEror #1610 üzenetére
Még nem .De lehet nem kell,mert a villanyszerelőnek,aki beköti a bojlert,van olyan hosszú.Elvileg..Erre felé egy üzletben egy Bosch kőzetfúró,450 mm-es, 5800 Ft körül van.Valamikor az Aldiban 3900-ért adtak egy 1m-es vagy 3db 600-as szárat.Igaz azok nem Bosch márkájuak voltak.
-
senior tag
Hi!
Nézegettem az Obi-s újságot...
Nemsokára lenne némi kis csiszolgatni való.. (fém.. sarokcsiszolóval)
Van nekem egy nem épp új Kinzo sarokcsiszolóm. (nem ez, de ilyen, én anno újonnan vettem).
Elég hangos, kicsit nehézkes is..Így arra gondoltam, vennék egy kisebb, könnyebb gépet. (ritkán használom, alkalmi melók.. nem ipari felhasználás)
Az újságban van, volt egy Hyundai 82250S, kíváncsi voltam rá. (10 000)
Azon kívül akciós a B&D-re is kíváncsi voltam. Azt hiszem ilyen típus volt. (7000)Helyszínen megnézve valahogy nem fogott meg egyik se igazán. A "bekire" 2 év gari van, viszont elég vaskos az is, nem sokkal könnyebb mint a Kinzom, halkabb vagy sem, jó kérdés.. minősége szintén?
A Hyundai keskenyebb, jobban kézre állt asszem. + fordulatszám szabályzós.. bár nem tom kellene-e ez nekem?! Viszont csak egy év garis.
Míg nézegettem, odajött egy eladó. Beszélgettünk, ő nem mondhatja ki, de a Hyndai-t nem igazán ajánlotta.
Volt ott egy Bosch PWS 600, vagy 650 asszem... 14 ezer körül. Ezt rakta első helyre.
Másodikra egy kis aranyos Skil 9005AA gépet. Bevallom, ez egész jópofa kis gép.. tetszik! Könnyű, jól kézre esik, igaz, "csak" 500W-os. (9000ft)Végül harmadik helyre rakta a B&D gépet.
Ezekre mindre 2 év gari van. (utána sorolta be a Hyndait)Átmentem a baumaxba, ott nagyjából ugyanezek a gépek voltak, ugyanezeket az árakon...
Ott is jött egy eladó, beszélgettünk, az ő ajánlása is kb. ugyanez volt.
Bár ő nekem személy szerint a skil-t ajánlotta, mert úgy kezdtem, hogy 10 ezer max. áron keresek gépet.A bosch lehet jobb lenne, de annyit nem biztos, hogy ki akarok adni érte. (bár holnap.. azaz ma 10%-kal olcsóbb lesz minden szerszám a baumaxba).
Kérdés. Hallott valaki valamit valamelyik gépről?
Már filóztam ezen is.. de ez használt, ki tudja milyen állapotban van, nincs gari.. igaz, Metabo[ Szerkesztve ]
-
FatalEror
addikt
Szerintem spórolj erre:[link]
A skill az nagyon szépen néz ki,de sok rosszat mondanak róla,bosch-ról is,de szerintem az itthon készült gépek,már elfogadhatóak,igaz azok felsőházas gépek voltak.Egyik helyen olyan B&D van amit linkeltél,az napi szinten használják minden anyag vágására szakszerűen,és szakszerűtlenül,de még megy.Azt metabo-t szerintem felejtsd el,hiába ipari,attól még nem gyökérbiztos,szóval simán lehet bármi baja.[ Szerkesztve ]
HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
válasz FatalEror #1614 üzenetére
Illetve van még egy [link] Igaz +5k,de ezért az árért,tényleg kapsz valamit,tudom makita,de otthoni felhasználásra szerintem tökéletes,és 3év a gari is,keskeny a hajtómű felépítése is,és most még kapsz hozzá 5db vágókorongot,és 1db csiszolót.
HardCore is my LifeStyle
-
senior tag
válasz FatalEror #1615 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Megy a filózás.. mielött nem láttam ezt a makitás hsz-ed, úgy voltam vele, hogy le van kakkantva, el van döntve,veszek egy B&D-t.
6999ft, ráadásul most akció van az OBI-ban, minden szupershop pont 1,5 öt ér, nem tudom mennyim van, de olyan 4000 körül biztos. 90 %-ban lehet azzal fizetni a terméket.
Ha így vesszük 4200 szuper shop pont, + 700ft kp-ért meg tudnám venni a blekit. Kb. 5000 Ft ból lenne egy nem noname, de nem is makita, nem a legkeskenyebb, de nem is túl nagy sarokcsisszantóm, 2 év garival, amit kb. 2-3 havonta ha használok kisebb-nagyobb (közepes) melóra.
(mondjuk nehezebb, meg vaskosabb mint a skil, de erősebb is a motorja, no meg asszondod, hogy a skil nem az igazi.....)Most használtam elég sokat a sarokcsiszolót, csempéztem - járólapoztam a fürdőt...
Tette a dolgát a kinzó, csak marha hangos..
Előtte kb. egy éve használtam, tavaly nyáron, akkor a telken a kerítést csiszoltuk le festés elött.
Akkor volt ott egy régi noname 115.ös kis gép, már vagy 10 éves lehet, az sokkal halkabb volt. (értsd üresjáratban. Igaz egyébként is....)
Igazándiból ezért akarok egy másik gépet..Jó lenne ha ki lehetne próbálni ezeket valahol.. lehet megkérdezem az Obi-ban,bár elég kizártnak tartom
Ez a makita amit linkeltél, szintén jópofa, biztos nagyon profi (lehet ez van kirakva az obiban is, olyan 16 -18 ezer körüli áron... de nekem szerintem már luxus lenne..
Arra a pár alkalmi melóra amit a ház körül csinálok...update: keresgéltem-lek a blekiről.. háát nem is tudom.. lehet tényleg egy normális gépbe kell beruházni, ha nem akar megsüketülni, meg évente gépet cserélni az ember?!
Bár a Kinzo van már 4-5 éves is szerintem....ha az ennyit kibírt.. bár elsősorban a csendesebb üzem lenne a lényeg.. de ahogy hallom, ennek a blekinek is pont olyasmi csörgő hangja van, mint a kinzonak.. (igaz, ebben a videóban betegebb mint az enyém )Az lesz a vége, hogy úgyis holnap megyünk a telekre.. addig filózok, míg nem veszek semmit, megKINZOm jól a telekszomszédokat(én fülvédőt használok ), utána egy darabig úgyse lesz rá szükség..
Vagy besokallok, bemegyek holnap reggel az OBI-Baumax valamelyikébe, leveszek egyet a polcról valamelyikből, amelyiket épp elérem (nah jó.. ez nem... )Lehet hogy kicsit határozatlan vagyok? Vagy mégse?
-
FatalEror
addikt
A B&D tényleg hangos,nem halk,az eldarált fogaskerekek lehet akár anyaghiba,de többen találkoztak ilyennel,géptől függetlenül.Kipróbálni sajnos ezeket nem lehet,csak az ipari márkákat,de azt is úgy,hogy jön egy autó,és tart egy bemutatót.A kinzo bírt 4-5 évet,de mai barkács cuccok,már nem biztos,hogy bír annyit,5 évvel ezelőtt,még sokkal jobban összerakták a dolgokat.A magas hang az gagyi fogaskerék rendszernek tudható be.Egy jó gépnek a hűtése is jobb,ergo kisebb az esély a leégésre,azt is lelehet,csak nehezebb.Én továbbra is a MAKITA mellett teszem a le a voksom,az egy életre szóló darab neked,a döntés a tiéd,hogy áldozol-e rá +5k-t vagy sem.
HardCore is my LifeStyle
-
papp ákos
csendes tag
Sziasztok
Hát sokat olvasgattam itt, és talán mondhatnám, hogy későn, mert már megvettem elég sok gépemet, amit eddig alaposan ki is használtam.
Mindig úgy bővítem a gépparkom, hogy épp milyen munkához kell.
Programmal magamnak tervezem a kivitelezni való dolgokat, és építem is meg, szerintem ez mén nem ipari vagy félipari kategória, de azt hiszem intenzív az igénybevétel....-Építettem eddig egy saját franciaágyat igen egyedi és igen sok funkciója tartozéka van, mint fiók éjjeliszekrény, távirányító tartó beépítve stb, minták ívek egyebek.
-Készült már egy konyha is, talán a legnagyobb projekt volt.
-fürdőszoba benne szekrények polcok bútorok stb.
-gardrób szoba a kedvesemnek. fésülködő asztallal. 2,4m magas beépített szekrényekkel.
-egy bortartó egy szekrénypolc a kamrába, egy teljes L alakú barkácsoló asztal nekem, a hozzá tartozó műhely egyéb felszerelései.
-horgászbottartó állvány 8botnak, polcok és egy spéci egyedileg a gépekhez tervezett szerkény is.
-valamint rengeteg dolgot raktam le mint parketta és vágtam stb.Én márkára anno a black and decker, alias bleki mellett tettem le a garast, vettem eddig mouse-t (sima deltacsiszoló) skorpiófűrészt, akkus és kábeles fúrót, felsőmarót. Volt egy dekopírom és egy körfűrészem régről szintén tőlük. Most ebben kérném a segítségeteket, mert ezeket lecserélném, most már, vannak elég modern gépek, úgy érzem megérett a dolog a váltásra. Valamint szalagcsiszolót keresek első körben szintén blekit, ka88-felé hajlok vagy 89. Minden féle észrevétel vagy esetleg leírás, okosság érdekelne, hogy ne hozzak rossz döntést. Eddig ez fel sem merült bennem, de most olvasgatva a fórumot, kicsit elbizonytalanodtam. Bár nekem remekül teljesítettek ezek a gépek és tökéletesen elégedett vagyok. De hátha láttok valami hátrányt a keresett gépekben amit nem vettem észre.
Van egy hyundai gyalum is, nem volt más a helyi boltban és azonnal kellett. Eddig tökéletes, olvastam, hogy bosch alapú a dolog, de elég sok negatív kritikát is láttam szerte a netem. Érdemes ebben a márkában tovább gondolkozni? Szalagcsiszolója pl 12000ft.
köszönöm szépen.
-
papp ákos
csendes tag
Adalék csupán, de pl a mouse segítségével felújítottam az összes ajtó, ablak, keretek, félfák tengerét a házban, ezzel csiszolva le a régi festékréteget. Semmi baja, jól teljesít, mindenhová befért a plusz toldó tartozékkal, és bár nem csekély idő szalagcsiszoló nélkül ez a munka, csak a végére értem, mire rájöttem, hogy kellett volna inkább azzal próbálkozni és ezzel igazítani csak. Most a nyaralónak is neki akarok ugrani, ezért keresem a szalagcsiszolót.
láttam amúgy parkside márkáról hozzászólást, azok einhellek.
-
FatalEror
addikt
válasz papp ákos #1620 üzenetére
Nekem asszem KA75-s gépem van,és én nagyon elégedett vagyok vele,de mondjuk ez az XT széria,ami anno a csúcs a volt igaz régebben vettem.Ha ennyire intenzíven használod a gépeket,akkor mindenkèpp ég profibb cuccrA lesz szükség,sok funkcióval.Nekem a géphez adtak fordító állványt,amivel asztali géppé lehet varázsolni,mondanom sem kell elég hasznos.
HardCore is my LifeStyle
-
papp ákos
csendes tag
Hát akkor a 89es csiszoló lenne optimális. ehhez van fordító is.
mi a véleményed erről? js700k
amúgy a parkside dolog megfogott kicsit, az ő csiszolójuk fejre fordítható, majd van hozzá 2 rögzitő amivel felfogatható és máris olcsón megvan oldva a dolog.
-
FatalEror
addikt
válasz papp ákos #1622 üzenetére
Nekem is KA89 van,csak anno más volt neve,szerintem mindenképp azt vedd!
Dekopirból az extol industrial gépét ajánlanám.Viszont ha veszek majd felső marót,akkor szerintem ilyen lesz:[link],mert kb ez az eg gép,aminek emberi ára van,és kettős párhuzamvezetővel rendelkezik.HardCore is my LifeStyle
-
papp ákos
csendes tag
Még lenne egy dolog amit nem tudok eldönteni, hátha van valakinek nagyobb tapasztalata ebben.
Létezik 3 megoldás, mindnek van előnye és hátránya is de szerintetek melyikre érdemes költeni?
verzió1:
kézi körfűrész. ez megfelelő előkészítéssel lehetőséget ad hogy egyenesen, és gyorsan is vágj. Lehet vele szöget is vágni de egy kezed elfoglalja. esetlegesen asztali körfűrészt lehet készíteni belőle.verzió2:
asztali körfűrész. fix, a szögek vágása nehézkes vele,szintén elő kell készíteni a vágásokat vezetőkkel stb, viszont mindkettő kezeddel a vágandó anyag vezetését végezheted, nem kell fogni.verzió3:
asztali, vagy inkább állványos gérvágó fűrész. Ez is elvesz egy kezed de vannak rajta vezetők és rögzítők, viszont nagyon kötött, hogy anyag szinten milyen az, amit vágni tudsz vele, hisz olcsóbb megoldás esetén, kapsz kb 20cm vágási szélességet, ha többet költesz rá, akkor 30-35 cm szélességet is vághatsz, mert mozgatható a fűrészlap előre hátra, de mindenki érti mire gondolok. Viszont pl ez is kevés, ha 40-50-60cm bútorhoz való valamilyen anyagot akarsz leszabni.Most akkor melyik éri meg? Első?? Mert átalakítható pl verzió kettőnek? vagy?
-
papp ákos
csendes tag
válasz FatalEror #1623 üzenetére
Én ennek az elődjét vettem, ott 1200watt van de a vezető megoldás kettős, viszont 8mm késeket fogathatsz be max, és 1-2 adata tud kevesebbet ami nem annyira jelentős, tehát mondhatjuk hogy kb ennek az elődje. Eddig mindenre megfelelőt amire kellett, bár megtanulni kaszabolni vele nem volt könnyű :S
Dekopírnál megnézem holnap pesten jártamban az extolt amit ajánlottál. Nem ismerem a márkát, tehát addig olvasgatok róla kicsit. Ebben a szerszámban jó döntést akarok hozni megint mint szerintem a többiben is.
Ha nem vagyok biztos a dolgomban sosem költök sokat, feleslegesen meg eleve nem. Vettem hőlégfúvót, festék eltávolítására, de megoszlottak a vélemények, és az enyém is, viszont ki akartam próbálni. 2800ért jött szembe egy cmi (obi) verzió. Megvettem tele tartozékokkal. Nem mondom hogy nem lehet használni valamite, de mivel miután a festéket leszedtem vele csiszolni még bőven kellett amit vártam is, és én is szeretek haladni, inkább gyalu / csiszolás megoldással végeztem a festékkel, és gyorsabb is voltam így. Viszont pl patinát adni a fának, begyújtani a grillt, nagyon jól lehet vele, és mivel többet nem kell gyújtóst vennem, egy nyári grillezési szezon meghozza az árát. Így végülis nem került tanulópénzbe sem. De gondolom télen is jó lesz melegíteni a fagyott dolgokat, valamint műanyagot javítani ha nem kell szépnek lennie is kiváló.
-
FatalEror
addikt
válasz papp ákos #1624 üzenetére
Szerintem az állványos körfűrész,gérvágó,ha pedig megveszed az extol dekopirt amit ajánlottam,akkor nagy pengeelőtolással azzal is szépen lehet haladni.A legjobb természetesen a radiál fűrész lenne,de brutál drága.Az extol industrial ütvefúróról van egy teszt,annyit írnak,hogy nagy teherbírású csapágyakat,minőségi fogaskerekeket kapott a gép,és,hogy nagyon jó a minősége,szóval nem hinném,hogy a széria többi tagjával kivételeznének.Nekem a felsmarónál pedig pont a kettős párhuzamvezető a lényeg,csapolás miatt.
HardCore is my LifeStyle
-
FatalEror
addikt
válasz papp ákos #1627 üzenetére
Nem a legjobb,de,ha jó a modell,akkor legpontosabb,legbiztonságosabb,mivel mindig egyenes vág,tehát nem feszülhet meg a fűrészlap,és ezáltal nem rúg vissza a gép,ezzel rengeteg balesetet elkerülve,és a leggyorsabb,csak beteszed alá a munkadarabot,és végig vágod,egy jobb gépnek már van kihúzható vágófeje,és jobbra balra dönthető 45 fokban.Nekem is nagy álmom egy ilyen,de hála a megalomániámnak,nem egy olcsó darab.
HardCore is my LifeStyle
-
papp ákos
csendes tag
pl http://szerszampiac.hu/faipar/keziszerszam/kawasaki_profi_gervago_1800w_mindket_oldalra_dontheto
kawasaki? ezt be tudom szerezni kb 50.000ért áfásan.
-
Bandus99
őstag
SZiasztok
Aldiban holnaptol 12900ftert kinalnak 3 ev garral akkus furo csavarozot
Megeri ez az arat? Vagy vmi mast javasoltok otthoni hazkorul felmerulo teendokre ?
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Bandus99
őstag
válasz FatalEror #1634 üzenetére
Tehat "megeri" megvenni, vagy hasonlo arfekvesben tudsz jobbat ajanlani?
Haztartasban elofordulo csavarozgatasokrqa lenne, elofordulhat hogy 1 honapig is all hasznalat nelkul.
Ez a Li ion akksi jobb erre a celra mint a hagyomanyos ?Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
FatalEror
addikt
válasz Bandus99 #1635 üzenetére
Simán megéri,ennyiért nincsen konkurencia,és elég jól néz ki!!!Az akksi szerintem bírni fogja,nekem egy hulladék workzone aksim van,vagyis jó,csak NiccelCadnium-os,és az nem dobja le a töltés szóval ennek a li aksinak sem lenne szabad.Továbbá marhakompakt,és az utóbbi időben tapasztaltam,hogy azért nem hátrány kicsi a gép,és házi környezetben simán fordulhat elő olyan helyzet,amikor szűkös helyen kell dolgozni.
HardCore is my LifeStyle
-
Bandus99
őstag
-
M_o_g_y_i
őstag
Dremel Trio 6800 most 15900 HUF az edigiben, ingyen postával!
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
szab.tam
nagyúr
válasz M_o_g_y_i #1642 üzenetére
"és a merülővágás funkciónak köszönhetően a szerszámmal gyorsan készíthetők szabad vonalas vágások fában, műanyagban, gipszkartonban, fémben és fali csempében."
ez pontosan mit jelent?
és fémnél valyon milyen átvágási vastagságot?
aluban is lehet vele esetleg marni? (habár ahhoz túl nagy a min. fordulat)
milyen kiegészítő fejeket lehet hozzá kapni?[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
FatalEror
addikt
válasz szab.tam #1643 üzenetére
"és a merülővágás funkciónak köszönhetően a szerszámmal gyorsan készíthetők szabad vonalas vágások fában, műanyagban, gipszkartonban, fémben és fali csempében."
ez pontosan mit jelent?
Azt,hogy rugós a talpa,és beletudod engedni a szárat az anyagban,ugyan az mint felső marónál.Itt is egy fúrószár,marófej van,ami mar,és nem vág,ezáltal,egy picit lassú lesz,és talán nehézkes is.és fémnél valyon milyen átvágási vastagságot?
Hát szerintem ez max alu-ig jó,és abból szerintem 1mm az amit elbír,bár ott is sanszos a leégés,ha nem figyel az ember.aluban is lehet vele esetleg marni?
Nem tudom,fej kérdése,menj fel a honlapra,és nézz szét a géphez kapható tartozékok közt,én most lusta vagyok hozzá.A fordulat miatt ne aggódj,hamar ledobja amint anyagba ér.Lehet hozzá csiszoló,vágó,maró fejeket venni.
Ez a gép összességben szerintem finom megmunkálásra való,pl furnél,rétegelt,laminált anyagok vágása,ahol egy nagyobb gép súlya meghajlítaná az anyagot,illetve nehézkes lenne a megmunkálás,illetve az élek megmunkálásra is alkalmas,talpnak köszönhetően tökéletes 90 fokos szöget zárhat be a csiszolt él.A másik nagy akció,hogy baumaxban a 200-s dremel 200db kiegészítővel 10k,és szerszámos ládát is adnak hozzá!
HardCore is my LifeStyle
-
szab.tam
nagyúr
válasz FatalEror #1646 üzenetére
pont ezért kérdeztem, hogy kaphatóak-e hozzá + fejek is.
(rádiusz maró, stb...)***
(#1647) M_o_g_y_i
hát igen. min 500w elkélne a kívánatos témában...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
FatalEror
addikt
Sziasztok!
Valaki nem vállalna egy komplett állványos fúró felújítást?Motor+hajtás csapágy cseréje,csigák,ékszíj cseréje,motor újratekercselése,az egész megtakarítása,átfestése.HardCore is my LifeStyle
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs