Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
YAS-dude
őstag
válasz dellfanboy #11396 üzenetére
Nyugodtan ruházz be más gyártó fúrójára... meg akkujára, töltőjére.
-
addikt
válasz gyenesmartin #11402 üzenetére
tudom, ismerem
ennyire nem vagyok fanatikus“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Tasunkó
senior tag
Ez is oda fog kifutni mint a mobilszolgáltatók. Az elején próbálták a saját hálózaton belül tartani az alacsonyabb percdijjal, aztán mégis inkább átjárhatóvá tették. A marketingnek az új ügyfél , mint tyúknak a takony Csak addig eltelik meg némi idő. Nameg a zöld érdek is az lenne, és a márkák közt gyakran van nagyobb árkülönbség is mint az egy töltő.
[ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
dellfanboy
őstag
válasz Tasunkó #11405 üzenetére
a mobilhalozatnal nem eppen ez volt a story, volt a belfoldi interconnect dij, ott a szolgaltatok fizettek a masiknak ha egy kek hivott pirosat.. szoval ott inkabb az NMHH volt a hunyo. aztan ezt szepen eltoroltek [link] az elso telomnal asszem ilyen 40ft korul volt 20 eve.
[ Szerkesztve ]
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
Tasunkó
senior tag
Igazatok lesz. Akik gépparkot csinálnak, azoknak behozza az árát és számolnak vele hogy idővel ráparáztatják egy másik márkára, amikor is az akku-kompatibilitás kedvéért esetleg még olyan szerszámot is megvesz ami már van neki, ott általában nem számít egy plusz szerszám, akku , töltő csak nagyjából egy szett árát mérlegelik. Így globálban többet vesz, de általánosságban is elmondható hogy a fogyasztó ezzel csak veszít, a szabványakkuval szemben, ami meg az ellentétes oldalon nyereség, azt nem fogják csak úgy átengedni, ki van ez találva.
-
dellfanboy
őstag
van egy sarokcsiszolom ami hol elindul hol nem, most megcsereltem a szenkefeket es siman elindult, de 5perc hasznalat utan megallt. jol gondolom, hogy a szenkefeken az a vonal jelenti a minimumot? tehat nem szenkefe problemaja van..? vagy ti mit gondoltok? egeszseges-e ez a szenkefe? [link]
[ Szerkesztve ]
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
jeriko2
tag
Elvileg nem, gyakorlatilag meg lehet kapni / 3D nyomtatni akkuadapter konvertereket, csak azokkal nagyobb lesz a szerszám mérete.
-
jeriko2
tag
válasz f4lcon #11395 üzenetére
"ha a Makita olyan gépeket csinálna, amibe lehet Metabo akkut tenni, akkor mi gátolná meg az egyszeri júzert, hogy a Makita akkus fúrója mellé Metabo akkus flexet vegyen?"
No de ez fordítva is igaz (nézzük mondjuk a Makita szemszögéből): ha valaki már vett egy Metabo eszközt, akkor miért vegyen mellé egy Makitát, amikor ahhoz nem lesz akksija, töltője? Ha tudná használni a Metabo akksiját a Makita géphez, akkor a Makita egyenlő esélyekkel indulna, így meg hátrányban lesz.
-
Tasunkó
senior tag
Az akku-átjárhatatlanságot több irányból is támadni fogják, sztem sikertelenül, kivéve ha még egy ennél is pazarlóbb megoldás születik. Röhögnék ha végül úgy járnának, mint a hi-fi szegmens, ami már már néptermékből került a peremvidékre amikor az mp3 recsegtetés kivágta az erőltetett szabványaikat(sony). Egy kóreai akkugyártó cég aminek az önálló saruk nélküli akkujára, rácsavarazható adapterrel kiváltható lenne az összes márka akkuja. Lehet így jobban járnának mintha a komplett szerszámgyártásból kivásárolnák őket a kínaiak, eddig is érthetelen hogy mit keresnek ezek a cégek az akkugyártásban? Ha engedték nekik bevásárolni magukat a gyártásba, az elég nagy ostobaság lett volna, valószínűbb hogy csak valami ingoványos talajú szövetségben állnak az cella-gyártókkal.
-
nfsu17
veterán
Üdvicsek!
Magasnyomású eszközzel kérdésemet melyik topikban tudnám feltenni? Ahol a legkompetensebb lenne a téma?
Köszi. -
codec
senior tag
Üdv!
Parkside elektromos szegélynyíróról mi a véleményetek?
Van valakinek tapasztalata vele? Megosztaná?
550w-os, kisebb dombos rész kaszálásához kellene. Típusa azt hiszem ez:
ParkSide PRT 550 A5
Lidl-ben hétfőtől lesz.Az intelligencia hiánya gyógyíthatatlan betegség, azonban a tünetei jól kezelhetőek!
-
Findzs
addikt
Nekem az akkus verzió van, kinézetre működésre szinte ugyanez mint ez a 220v -os.
Nagyon szeretem kézreálló, könnyű és király az automata száladagolása.
Csak kis megszokást igényel. Mindig akkor adagol egy kicsit mikor megáll. Szóval úgy gazdaságos ha folyamatosan pörgeti az ember. Persze odafigyelve, hogy ne fogyjon le teljesen mert akkor a tövében fog elszakadni a damil és utána lehet vele bűvészkedni."Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
Adni szoktak hozzá 2 fejet. És most lehet kapni 3 at 1300 ft -ért.
Azzal az 5 el évekig el leszel. (ha nem nagy a kert)
De lehet venni damilt külön (lebomlót is) és rátekered. Nem nagy dolog.Én a parksidot venném kicsit erősebb papíron.
[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
6030D
Ármester
Sziasztok! Ha van egy két akkus kép (mondjuk fűnyíró), akkor csak azonos akksival lehet használni, vagy különbözővel is? Tehát mondjuk csak 2x2 Ah vagy 2 Ah+4Ah.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
jeni
félisten
-
-
6030D
Ármester
-
loncsika
tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a Trotec multifunkciós gépéről? Ha igen,megéri megvenni? Vagy inkább Bosch?
https://lpv.hu/multifunkcios-szerszamgep?gclid=CjwKCAjwj42UBhAAEiwACIhADt3mFSWgOUlkMXzNBBR0aOkkDsewXApIXInmZVNajNQZsPAH2uarLxoC96gQAvD_BwEKöszönöm a választ!
If you want to fuck the sky, you must teach your dick to fly.
-
jeni
félisten
válasz loncsika #11436 üzenetére
Nem tudni a Trotec mögött ki van mint gyártó? (PARKSIDE?)
Ettől még a célra lehet jó. Erősnek tűnik és a betétjeik mástól is beszerezhetőek.
Koffer is jár hozzá.
Kérdés mennyire csillapított a vibrációja?
A Bosch meg nem írtad melyik is?
Az alkatrész miatt a Bosch-t venném.[ Szerkesztve ]
-
Tütüm
aktív tag
válasz loncsika #11436 üzenetére
Én vettem ilyet, a gép erős csak irgalmatlan hangos. Nem volt még ilyen multi gépem, lehet a többi is ilyen, de nekem meglepő volt Egyik egyenes vágó pedig hajlott volt a dobozban. Vettem pót csempevágó pengét hozzá, naná hogy nem jó a lyuk kiosztása, szóval ha veszel hozzá valamit mindenképp vidd a régit magaddal hogy össze tudd hasonlítani.
-
addikt
-
loncsika
tag
Köszönöm szépen, már megrendeltem, meg mindenféle vágót is hozzá, remélem, beválik. Majd kiderül. Végül is, ha nem használom, vissza tudom küldeni 14 napon belül, addig gondolkodok rajta, hátha érkezik még vélemény. Sajnos német oldalon írták, hogy iszonyat hangos, kell füldugó hozzá, meg gyorsan kopik a csiszolóvászon, s még egy probléma. Persze ezt néztem utoljára és előtte magyarul csak jó vélemények voltak, így megrendeltem.
-
loncsika
tag
Igen, jó áron van, az embernek nem sok kedve van kifizetni 30-40 ezret felszereltség nélkül egy bosch gépre. Most én úgyis csak ritkán használnám, lévén nő vagyok és nem fogok a cimbiknél ügyeskedni, ablakcsiszolásra pl, ahol lepattog, mert kézzel csiszolva elég nehéz helyenként, ahol nagyon tapad a festék, vagy ha nagyon kell más, pici munka, amihez nem jön ki szaki. Esetleg beépített ajtóról olajmázolmány leszedése, de ahhoz meg vettem hőlégfúvót. Ezért nem akarok befektetni annyi pénzt, bár a fene tudja, lehet, hogy érdemesebb lenne.
Boschból erre gondoltam: Bosch PMF 220 CE multifunkcionális gép, vagy
Bosch GOP 30-28 multifunkciós gép.[ Szerkesztve ]
-
loncsika
tag
A Trotecről:
Best conditions for your success.
At work.
Trotec – quality made in Germany
Trotec is one of the leading German manufacturers of professional complete solutions in Condition Monitoring, Condition Controlling and Condition Management.https://www.trotec.com/
Trotec
Vállalat
Alapítva: 1994.
Leányvállalatok: Trotec HealthCare GmbH, Trotec East Asia Limited, TKL GmbH, TKL France SARLAztán hogy ebből mi igaz...
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz loncsika #11443 üzenetére
A cs.vászon mindenütt hamar elkopik.
Ha hangos a gép az lehet csak rövid idejű munkára már nem vészes annyira. Fülest,vagy füldugó és megold mindent A vibráció és a gép súlya is számíthat.
Én Makita gépet vettem akcióban 37ezer Ft áron Tudom évente ha 3x bekapcsolom akkor sokat mondtam.
Ha rendes garit adtak hozzá (olvastam,hogy már megvetted) akkor nem lehet gond vele,de a szerviz az nem biztos,hogy oké. Bár az is benne van 2 vagy 3 éven belül a teljes árat is vissza kaphatod -
jeni
félisten
válasz loncsika #11446 üzenetére
Én akkor mondanám le ha egyéb tartozékokat később nem lehet hozzá beszerezni.
Utána kell járni, hogy az adott webshop tudja- e garantálni a folyamatos ellátást vagy más gyártói tartozékaival kompatibilis - e?Egyébként léteznek univerzális tartozékok is ami több gyártói gépekhez kapcsolhatóak, használhatóak.
[ Szerkesztve ]
-
Rodzser Mór
senior tag
Ez a Parkside habarcskeverő most 22.222 Ft.
[link]
Fél-egy éve 16ezer Ft-ért árulták ha nem tévedek. Jól felvitték az árát -
jeni
félisten
válasz Rodzser Mór #11449 üzenetére
Minden ocskának is fel megy az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Építő/felújító topik
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Külpolitika
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs