Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
Összehasonlító teszt sarokcsiszolóval a régi és az új 4ah akkuval.
Szerepel még a tesztben az új 8ah akku is.Az új 4ah kisebb de valamivel kevesebbet is bír.
[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
7Sony7
addikt
Srácok, szúrófűrészt keresek, sima vezetékes is jó. Kazánba való felhasgatott fát vágni, mert hosszú. A legolcsóbb működőképes megoldás érdekelne. Van tippetek?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
HoTaZo
addikt
válasz HoTaZo #11036 üzenetére
Sziasztok!
Végül rendeltem egy Makita rugót. Közben találtam leírást a kalapácsfej szétszedéséről, a hozzá való szerszámról. Egy kiszuperált gázfőző lett a legalkalmasabb a szerszám elkészítésére.
Egyértelműen erősebb, rugóútban hosszabb a Makita rugója. De, beszerelhető és erősebb tőle a gép, határozottan!Az összeszerelés pár képben (ha érdekel valakit ) :[kép]
Aztán adódott egy lehetőség egy Parkside csavarbehajtó-fúróra, így azt is kipróbáltam.
A Parkside nyert, jobban állítható a sebessége és stabilan feltekeri a spanifert. Az utánzat, igaz, hogy csak a leg vége felé, de még így is lekerreg a spanival. Még teszek egy próbát majd, egy-két alátéttel a rugó alá, hogy keményebb legyen, de egyértelmű, hogy nem erre való.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Findzs
addikt
válasz HoTaZo #11105 üzenetére
Lekerreg mert átvált ütve csavarozó módba.
Ügyesen megoldottad amúgy. Így van egy nagyobb nyomatékot tudó ütve csavarozód
Ez egy jó és egyszerű ötlet a spanifer feltekeréséhez. Meg egyéb hosszú dolgokhoz. pl hosszabbító, vékonyabb tömlők, slag ilyesmihez.
Egyébként tekerés közben a spanifer benne van valamilyen tokban? Vagy le van fektetve?
Azért kérdezem, hogy nem megy szerteszéjjel tekerés közben?"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
HoTaZo
addikt
válasz Findzs #11109 üzenetére
Hát, átválthatna egy kicsit később is!
De talán kijátszható a fennmaradó hosz egy-két alátéttel a rugó alá.Köszönöm!
Ami közelít ahhoz, amiről koppintották.A pótom végénél állva szoktam feltekerni a spanikat Így működik. Ez alapján barkácsoltam a villát.
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
válasz Findzs #11112 üzenetére
& jeriko2
Igen, s nagyban segíti a munkámat, amikor huszon+ spanit kell feltekerni.
A honlapjukon különböző méretű villa is található, egészen a tűzoltó tömlő feltekeréshez használhatóig. Az látványos!
Állítva nekem nem igazán megy, lehet, csak gyakorolni kellene...Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
-
Kiscsőke
aktív tag
A hordtáskát megoldom szerintem, a cégnél selejtezünk kis ipari porszívós füles dobozokat, teszek bele szivacsot, és már mehet is bele, sőt még fúrószárkészletek is elférnek majd benne. Lehet van is egy itthon. Leszaladtam a garázsba, van egy itthon, de van hova rakni, valamelyik hétvégén majd átrendezem a gépeket, még mielőtt beindul a tavaszi üzem. Szivacsot kell keresnem a padláson.
[ Szerkesztve ]
A remény hal meg utoljára! (meg a patkányok)
-
kopepe
aktív tag
Sziasztok!
Ezzel a géppel kapcsolatban van valakinek már tapasztalata?
AEG BSB18G4 -
kopepe
aktív tag
-
canniball
nagyúr
A Bauhausban minél nagyobb értékben rendelsz annál olcsóbb a kiszállítás (nem úgy a Praktikernél, ahol minél több lóvét hagysz a kasszánál annál jobban lehúznak a szállítással is). Amikor 4 beltéri ajtót rendeltem 4k körüli összegért hozták cca. 20km-re. Amikor csak két nyílászárót vettem azt drágábban szállították, de közel sem 30k-ért,
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Kiscsőke
aktív tag
Zákányszerszámnál kuponakció: Milwaukee: Amik meg is érik:
5000Ft MWK5E
Sarokcsicsoló: Milwaukee AG 800-125EAkkumulátortöltő 12V: M12-18 FC
Akkumulátor 12V: M12 B6
15000Ft: MWK15E
Akkumulátor 18V:M18HB5.520 000 Ft MWK20E
Sarokcsiszoló: AGV 13-125 XE[ Szerkesztve ]
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Ti találkoztatok már olyan adapterrel, ami egy pl. Milwaikee aksit Makita, Parkside (de igazából bármilyen márkákról szó lehet) gépre enged feltenni? Persze a kellő tulajdonságok megléte esetén.
Vagy már olyan elektronika van a gépekben vagy aksikban, hogy ez lehetetlen?Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Findzs
addikt
válasz HoTaZo #11130 üzenetére
Léteznek ilyen átalakítók.
3d nyomtatóval lehet csinálni de vásárolható is.
pl.: [link]Más:
Szerintetek egy ilyen, most kapható lidl ös hamuszűrő tartály alkalmas lenne a barkácsolás közben keletkezett por és forgács elszívására? Persze megfelelő porszívóval.
Tudom hogy lehet csinálni ilyen leválasztó tartályokat, de se tartályom se csövem nincsen.
Mire ezeket megveszem majdnem ott leszek árban + össze kell rakni.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz Findzs #11131 üzenetére
Egy ilyen DeWalt Ni-MH 9,6V azzal hogy menne ez az adapteres dolog?
Gondolom sehogy sem.
Mert ugye alapból a Parkside 20V. -
jeni
félisten
-
-
Egon
nagyúr
Kellene pár kéziszerszámot vennem. Első körben flex és dekopír kellene (utóbbival kapcsolatban elvárás hogy a lézere ne vigyen félre mint a Parkside-nak). Az alábbiakat néztem ki:
Dekopír: [link]
Flex: [link] [link]Kérdéseim:
1. Jó választásnak számítanak ezek (hobbi, ház körüli célra), vagy adott kereten belül (esetleg kicsit drágábbért) van jobb?
2. Ha csak egy flexben gondolkodom, akkor inkább kis flexet vagy inkább nagy flexet érdemes venni (szintén ház körüli dolgokra: leggyakrabban fémet kell vágnom vele)?
3. A két flex közül melyiket érdemes venni, ha egy árban vannak (5K-s kedvezmény van a Milwaukee-ra)?"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Kiscsőke
aktív tag
Bejelentkeztél? Nekem úgy engedte.
-
kopepe
aktív tag
A lézert felejtsd el,főleg egy dekopírnál! Az a tervező is egy barom volt aki úgy gondolta,hogy jó lesz "ezeknek" arra is!Egy dekopírlap hajlik,tekeredik az anyagban,nem követi a lézert.
Húzol egy vonalat,és végigvágod a vonal mellett.Iparos vagyok,és elég sok iparost ismerek,
és egyik sem használ lézeres dekopírt.Ez egy olcsó parasztvakítás !
A kisflex több mindenre használhatóbb ház körül,mint a nagyflex,de neked kell tudnod,hogy
milyen munkák állnak előtted! -
senior tag
Dekopír fűresznél a lézernek semmi értelme, de már írták. Javaslom olyat válassz ami min 500w, flexből általános felhasználásra egy állítható fordulatszámos verziót javasolok.
Azzal lehet csiszolni, vágni az anyagnak megfelelően. Ha van lehetőség menj el vegyél kézbe párat, sokat segít a választásban.EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
Findzs
addikt
Állítható fordulatszámú flexnél olyat vegyél ami konstans elektronikával van szerelve.
Tehát alacsonyabb fordulaton odaadja a kakaót mikor lefulladna.Dekopírhoz:
Ár érték arányban nincs jobb:
[link]
Nekem is ilyen van pár éve itt írtam róla:
[link][ Szerkesztve ]
-
senior tag
Nekem ilyen van, bevált darab. Használtam alacsony és max fordulaton is.
Ismerősnek ez van, elégedetten használja.
Otthonra általános feladatokra szerintem mindkettő tökéletes.EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
jeni
félisten
18V gépek,de van akcióban a 12V más típusok is
ez most csak 32ezer Ft kuponkóddal
18V szénkefe nélküli és kofferral.
szintén DeWalt 36ezer Ft akciósan kóddaltöbb is van az oldalon
[ Szerkesztve ]
-
schulc99
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni fúrókalapács vásárlása kapcsán.
Évi pár alkalmi használatra, esetleg panel fürdőszoba csempe leverésére ha úgy adódik.A keret max. 30 ezer.
Eddig ezeket a márkákat találtam ilyen árkategóriában:
- Hyundai (1 év.)
- Hecht (2 év)
- Iskra (2 év)
(piros vagy zöld nem tudom mi a különbség)
- Einhell (2 év)Ha van tapasztalat ezekkel a márkákkal esetleg valamelyik típussal akkor szívesen veszem , illetve ajánlásokat is az adott összeghatárig.
Köszönöm.
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest