Új hozzászólás Aktív témák

  • joghurt

    addikt

    válasz schawo #4487 üzenetére

    De a jogszabályba mégsem a hobbiterepjárók kerültek. Azt hiszem, Angliában láttam olyat, hogy a belvárosban ki volt téve 1,7 tonnás súlykorlátozás, és az ikon is teherautó helyett egy SUV kontúr volt. (Nyilván van olyan sima SUV, ami ennél könnyebb, és olyan "sima" EV, ami ennél nehezebb, de ennek jó pár éve volt, amikor ilyenekből még kevés volt.)

    Sőt, a győriek/hódmezővásárhelyiek nem is azt mondták, hogy ezentúl csak a tisztán elektromos autóknak ingyenes. (Mert ezt is mondhatták volna.) Pedig a parkolóőr szintjén sem túl bonyolult kérdés: van kipufogó a zöld rendszámoson, vagy nincs? (i3X-esek így jártak, bár azt az egy esetet kivételként meg lehet tanítani.)

    De tény, hogy az önkormányzatoknak már kb. ez az egyetlen saját bevételük maradt, tehát ebből igyekeznek minél többet kihozni. A zónák növelésével, az árak emelésével, a kivételek és kedvezmények csökkentésével.
    Van kerület, ahol az ott lakók ingyenessége is megszűnt. Na, az a durva igazán. (Még ha értem is, mennyi lehetett a kamu parkolási engedély.)

    A tej élet, erő, egészség.

Új hozzászólás Aktív témák