Új hozzászólás Aktív témák

  • Bendőke

    tag

    válasz icons #7946 üzenetére

    Nekem úgy rémlik, hogy nem fekete, hanem sima nagy lélekkő kell... mintha problémám lett volna azzal, hogy nem volt üres nagy lélekkövem, mert mindet átváltoztattam fekete lélekkővé. (Ha már itt tartunk: GypsFulvus2: ugyan nem az összes rabló végzi így, viszont az tény, hogy a necromancerek és conjurerek nagyobb része igen, főleg azok, amelyek rám támadnak :D).
    Mikor közli Veled a néni, hogy 5 nagy lélekkő kell, kis könnyítésként 3 elérhetővé válik különböző közeli helyszíneken. A másik kettőt szintén barlangokban, erődökben, ayleid romokban keresd, itt ládákban véletlenszerűen jelenik meg, de nézz körül kereskedőknél is, ott is előfordulhat, sőt, ahogy emlékszem, lopottat is elfogad a néni. És mindenképpen igyál vért, mert akkor sokkal kisebb lesz napfény sebző hatása, tehát akár nappal is elmehetsz a boltba. Már csak azért is érdemes, mert nem biztos, hogy ha betörsz a boltba, ott megtalálod a lélekkövet, valószínűleg a kereskedő zsebében lapul.

    Egy korábbi kérdésedre a felelet: Ha lehúztál egy napot a börtönben, előfordulhat, hogy megkeres egy sötételf néni, de nem kell feltétlenül erre várni. Ha letöltötted a büntetésed, akkor keresd fel az első koldust, kezdj el neki vicceket mesélni, lefizetni (emiatt legyen legalább 100 aranyad), meg úgy általában bevágódni nála. Ha a disposition elég magas lesz (én 80-at szoktam megcélozni), akkor nyomj rá a Gray Fox párbeszéd opcióra, akkor el fogja suttogni, hogy Szürke Róka igazából létezik, és ha többet akarsz tudni róla, menj el éjfélkor a Dareloth kertbe, és beszélj Armand Christoph-al. Ezt szerintem vámpírként is meg tudod csinálni, tehát nem feltétlenül fontos kigyógyulnod, sőt, ahogy rémlik, a Tolvajcéh küldetéseit főleg éjszaka lehet/kell végrehajtani (nem túl meglepő :D).

    Nem tudom, mennyire tudsz angolul, de alapszintű tudással könnyen boldogulhatsz az uesp.net-en, ha bármilyen kérdésed van, ott megtalálod a választ, én is mindig ezt nézem meg először, mikor megakadok valahol.

Új hozzászólás Aktív témák