Új hozzászólás Aktív témák

  • Bendőke

    tag

    válasz katt777 #7287 üzenetére

    A PU a másik NFS, amivel viszonylag rendszeresen játszom, én is nagyon szeretem. Külső nézetből én sem tudok autózni, nekem az mód jó, amikor nem látok semmit magam előtt, csak az utat, meg a műszereket.

    A többi NFS nekem sem jön be, a HP 2-t, az UG 2-t meg a Carbont végigtoltam, a HP 2 nem jött be igazán, de még elfogadható volt, az UG 2 végtelenül unalmas, a Carbonban a kanyonozást nagyon eltalálták, de azon kívül nagyon nem jött be a hangulata. Az UG 1-et csak elkezdtem, de befejezni nem tudtam, annyira untam. A Carbon utánit feltettem, játszottam vele egy órát, és utána áldottam magam, hogy előbb kipróbáltam, és nem megvettem. Az ugyanakkora fos, mint az UG, azóta nem is próbáltam új NFS-t. Valószínűleg nem is fogok, a MW-ot szerintem nem fogják felülmúlni.

    Mielőtt megkérded, mi a jó benne, elmondom, hogy a karrierépítés szerintem is gagyi, két este alatt végig lehet játszani, nem is versenyezek, ezek már egyáltalán nem érdekelnek. Én még az első karakteremmel játszom, és semmi mást nem csinálok, mint a rendőröket üldözöm (vagy ők engem? :F Már nem is tudom :B ), és rengeteg-rengeteg rendőrautót tönkreteszek, keresztülhajtok annyi útzáron, amennyin csak lehetséges, stb, stb. Én ezt élvezem benne, szerintem ezt nagyon eltalálták, számomra ez az igazi zúzás, mikor dühös vagyok, akkor nagyon jól tud esni egy fél órás tombolás, több 100 rendőrautó elpusztítása, stb.

    Ennyit az NFS-ről, és a többi játékról, nem fogom tovább itt rontani a morált ezzel.

    Hogy ON is legyen benne: ez a tcl parancs nagyon tetszik, mert simán át lehet vele menni zárt ajtókon, olyanokon is, amelyekhez kulcs kell, meg amiket csak távolról lehet nyitni. Ma ellátogattam Vahtacenbe, és ott be tudtam menni azokra a helyekre, amik elvileg csak a hozzá kapcsolódó küldetés során elérhetőek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák