Új hozzászólás Aktív témák

  • Bendőke

    tag

    válasz SystemRoot #6518 üzenetére

    Köszönöm szépen :) Ezt a custom spell cuccot meg fogom próbálni. Anvilban könnyű felugrani a templom tetejére, onnan nem lehet probléma feljebb menni. Azt a modot esetleg később kipróbálom, most egyelőre nem.
    Egy ideig még hanyagolom a modokat, mert annak ellenére, hogy teljesen a leírásotok szerint telepítettem újra az Obliviont, néha még mindig problémázik, igaz tizedannyiszor sem, mint korábban. Egyébként régen 1-2 óra után biztos, hogy lefagyott, kilépéskor az esetek kb. 60-80%-ban, hasonló arányban, mikor bementem Skingradban a ház legfelső szintjére, és néha játék közben csak úgy (ez volt a legritkább). Most ezekből egyedül annyi maradt, hogy talán minden 10. játék után, mikor kilépek, akkor bedob egy kis hibaüzenetet, hogy az Oblivion nem válaszol, és az adataim elvesztek. Mondjuk a fagyásokban sokat segített az a hiba is, mikor 200 játékóra után haldoklanak az animációk. Mikor rátaláltam a javítóprogramra az UESP-n, és rendbe hoztam a mentésemet, az rengeteget dobott a játékélményen, ráadásul kevesebbszer fagyott le a rendszer. Előtte volt néhány hely (pl. Vendelbek), ahova ha megpróbáltam bemenni, 100%-os eséllyel fagyott le a program.
    Nekem egyszer azt is megjátszotta, még a játék legelején, hogy elmentem valami csávóhoz Cheydinhalba, ha jól emlékszem alteration trainingre, kifizettem a nagy zsét (nekem akkor még erős kopasztásnak számított) és nem növelte meg a skillemet, maradt ugyanannyi, mint előtte.
    Igazából nem is akartam panasznapot tartani, főleg, hogy a segítségetekkel a legnagyobb részük megszűnt, de ha már leírtam, nem törlöm ki. A lényeg az, hogy mivel nem a saját gépemen játszom, így nem rakhatom tele a rendszerpartíciót az Oblivionnal, pedig szívesen megtenném.

    Ha már megemlítettem, köszönöm katt777nek és SystemRootnak a precíz telepítési leírást. :R :C

Új hozzászólás Aktív témák