Hirdetés
Aktív témák
-
AusWolf
őstag
Ez a ''ne nyúlj semmihez, mert szétharapjuk a fejed'' dolog engem is zavart. Legalább az embereknek lehetne látótávolsága, és ha nem vagyok benne egyikében sem, akkor ellophatnám a cuccokat. Vagy legalább lehetne enni egy vendéglőben. De nemhogy én, hanem mások sem esznek. Csak egy Imperial Őr a főváros melletti kocsmában, de az 24/7-ben nyomja le a sört. Viszont az nagyon faja (de ezt sem kellett volna), hogy egy éjszakára bérlek szobát, és addig alhatok, amíg el nem megyek. Azt lehetett volna, hogy megmondod, mennyi időre kell és ha letelik és ott vagy, akkor kiraknak. Nem baj, majd a következő részben.
Mindenesetre nekem nagyon tetszik a játék hibái ellenére is, és még most a sztori végigvitele után is nyomom (bár mintha egy picit leült volna a hangulat, mikor eljött a béke).
Bár mellesleg vége a főküldetésnek, de mintha nem lenne befejezve a sztori. Vagy nincs is vége?
[Szerkesztve]Az önvezető autó olyan, mint az önmegivó sör.
Aktív témák
- OLED TV topic
- Külpolitika
- Ukrajnai háború
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Új taggal bővült a Cooler Master Hyper szériás CPU-hűtőinek családfája
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- E91 blog 2. rész
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest