Hirdetés
Aktív témák
-
AusWolf
őstag
Megnéztem az én FPS-számaimat. 1024x768-ban max grafikával, HDR-rel, AA nélkül (csak mert HDR-rel nem lehet GF7-esen), meg SM3 bekapcsolásával átlagosan 20 FPS körül megy. Remélem lesz majd patch, ami egy kicsit visszafogja a játék étvágyát és hasonló grafikával is jól fog majd menni.
Az önvezető autó olyan, mint az önmegivó sör.
-
Spyx
tag
Jók ezek a dark brotherhood küldik. jókat szoktam nevetni rajta. most csináltam amikor abban skingradi házban a ''party'' ki kell nyírnom mindenkit egyenkén hogy ne vegyenek észre. olyan jó volt hallgatni ahogy találgatják a többiek hogy ki lehetett az. mindenki szép úri ruhában ül az asztalnál és esznek meg diskurálnak. én meg szép csedben meghúzódtam a fortify sneak 60 -as light armor set-emben (saját gyártmány ) egy elven longswordal a kezemben a sarokban. sose jöttek rá hogy én voltam.
Gyötrődő halálos játék: élet! Tőled én még mit kívánnék?!...
-
mcmike
őstag
válasz matekas #2354 üzenetére
Tényleg elég ötletesek a Dark Brotherhood-os küldik (ellentétben a Fighters Guild-dal), valaki egyszer írta hogy az egyiknél kapott valami szuper lovat. Én már megcsináltam egy jópárat, de még mindíg nem kaptam ''gebét'' érte. Igaz van egy ''foltoskám'' de ha lehet akkor már jó lenne egy másik. Melyik az a küldi amiért lovat kapnék?
LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
mcmike
őstag
válasz matekas #2356 üzenetére
Azt akartam írni, hogy az egyik Dark Brotherhood-os küldinél kapott valaki egy ''nívósabb gebét'' . Bocs ha félrérthető volt...
Tudja valaki hogy milyen összetevőkből lehet az alábbi Potion-okat elkészíteni:
- Potion of Health
- Potion of SorceryLIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
Drizzt
nagyúr
I am having fun staying poor.
-
Sada88
aktív tag
Nvidijaa userek rakjátok fel az új drivert én most tettem meg és áhhhh 10FPSel gyorsabb lett legalább mostmár télleg érezhető,hoyg a futás az futás
www.Sadaweb.hu www.flickr.com/photos/sada1988/
-
george11
addikt
válasz MCGaiwer #2361 üzenetére
Fel kell menni az emeletre,és egy tolóajtón lehet kijutni a padlástérbe.
Egy keskeny kis zug lesz csak,és annak a végén van egy kötél rácsomózva valamire. Na ezt kell kioldani.
Utánna meg vigyázni,hogy a megölt fickó haverja ne fedezzen fel (végig ott áll a csóka mellett), mert ha észrevesz,akkor nincs bonusz,mert nem fog balesetnek tűnni."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz MCGaiwer #2365 üzenetére
Pontosan nem emléxem,hüLYeséget meg nem akarok írni,de elég nehéz volt kiszúrni.
Az tuti,hogy az emeleten egy sarokban van,és hogy egy deszka ajtó.
Meg lehet találni. A hallban ül egy ember beszélget egy másikkal.
Na a hallban ülő ember fejet felett van egy trófea, azt kell a fejére építeni a fickónak, szóval így be tudod tájolni magad.
A széken ülő fickó feje felett/mögött az emeleten van az a padlásféleség, hova menned kell.
Elég zavaros lett,de csak meglesz
[Szerkesztve]"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
MCGaiwer
addikt
válasz george11 #2366 üzenetére
érthető, kösz még1x, akkor ha jól emlékszek a lépcsőtöl jobbra lévő kis helyiségből nyílik az ajto... arra rájottem, h azt a taurenfejet kell, de sehogyse eset le..., pedig még rá is ugrottam, ha majd hátha a sulytól, de nem akart...
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
bigman00
tag
vki megtudná mondani hogy lehet megcsinálni a Theaf Gild teszt küldetését ? ... hol az a bizonyos ''diary'' (naplóóóóó) mármint odáig eljutottam hogy meik kecóban van .. (legalább is azt hiszem) de nem találom a naplot ... vki segitsen pliiiiiiiz (kössz)
-
X-COM
nagyúr
Bruma-ban, küldetéstől függetlenül találtam valahol egy cetlit, talán a mages guild-ban.
Valami útvonal van benne, aztmondja menjek észak felé, ahol kopár fákat találok majd, aztán onnan már nem emlékszem merre. Elindultam észak felé, de csak hegyek, nem leltem kopár fákat. Nem tudja véletlenül valaki, hogy tényleg találni valamit az említett helyen, vagy csak egy darab papír.
Nem arról a küldetésről van szó, mikor a helyi főnökcsajnak kellett összeszedni valami ereklyét.Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom
-
Spyx
tag
akkor nálad valami probléma volt a driverrel mert a 84.43-assal vagyis a legújabb driverel ami még beta csak a tomb raideren javítottak a release notes szerint. és ott is csak annyit hogy menjen SLI-ben is
mod.: a 84.21 -es sem ír semmit az oblivionról . bár azért ki fogom próbálni én is.
[Szerkesztve]Gyötrődő halálos játék: élet! Tőled én még mit kívánnék?!...
-
X-COM
nagyúr
válasz MCGaiwer #2375 üzenetére
na, gyors megnéztem:
''Head north for an hour or so.
You'll see a group of dead trees.
Head northeast until you come to the water.
Follow the shore upstream.
His house is close by.
Watch out for bears.''
hát próbáltam az iránytű szerint ''tökészakra'' haladni, de nehéz a terep, csak hegyek mindenfelé. Nagynehezen elértem a határig, de semmi.Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom
-
Sada88
aktív tag
válasz -=Lord Tom=- #2379 üzenetére
megvana 8.25 de asszondja,hogy bétta :p azt inkább nem rakom fel még majd ha befejezik
[Szerkesztve]www.Sadaweb.hu www.flickr.com/photos/sada1988/
-
rumos14
nagyúr
sziasztok, radeon 9600xt-m van, amivel ugye nem nagyon vágtat a játék. mi lenne az a legolcsóbb upgrade ami látványos gyorsulást eredményezne? fontos hogy agp-s legyen, és ne legyen nagy fogyasztása a kártyának. nem kell hogy Ati legyen. egy 6600GT cserének lenne értelme? ja a gép amúgy P4-2,66, 512 ram, jó kis 2,5 éves konfig.
-
matekas
tag
válasz rumos14 #2384 üzenetére
Egy 66GT vel és 1 giga rammal , simán vágtatna a játék ( persze a megfelelő beállításokkal ) , viszont arra figyelj , hogy a 66GT -nek minimum 400 W - os ( lehetőleg nem gagyi , pl hieftec , Enermax , Coolink .. amik NEM ajánlottak : Codegen , Mercury , Noname ) tápegység kell.
-
-
X-COM
nagyúr
közben rákerestem neten és nem a mages, hanem a fighters guild-ban van valahol.
Amúgy nem találtam semmit, érdeklődtek páran felőle, de megoldás nem született sehol.Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom
-
rumos14
nagyúr
válasz matekas #2386 üzenetére
köszi. konkrétan Enermax 300W-os tápom van, jó kis 4 éves darab. hát asszem 25-30e ft-ot 6600GT-re + 15-20-at tápra már nem áldozok be. majd lesz komplett gépcsere. majd...
az .ini file-ban mit érdemes átírni (amit a játékban nem lehet beállítani), hogy jobban menjen 9600xt-vel? -
AusWolf
őstag
válasz -=Lord Tom=- #2381 üzenetére
Köszi, úgyis rég jártam már a Guru3D-n.
Van valakinek 84.43-assal tapasztalata?Az önvezető autó olyan, mint az önmegivó sör.
-
-
matekas
tag
válasz -=Lord Tom=- #2394 üzenetére
Na jó , persze , nem úgy vágtat ,hogy minden full -on van ,
Elég sok mindent ki kellett kapcsolnom ( konkrétan nem tudom fejből , hogy mit ) sok árnyákot , meg a viz detail is le van véve , 1024x768 medium texturával.
Én így értem ( ha jobban tetszik , pár idézőjellel ) , hogy ''''''vágtat ''''''.
Amúgy ha jól tudom , szinte nem is lehet összerakni olyan gépen amin FULL -on menne a játék .. -
tikhunter
tag
Nekem egy 6600Gt m van meg 1GB ram és nem igazán mondanám hogy csak úgy szalad a játék.Úgy medium textúrákon meg ha megkurtítasz pár dolgot akkor már szépen elfutkos 25-30 Fps el de nem merném kijelenteni hogy optimális kártya Oblivionhoz.És ne nagyon száljanak el az emberek hogy egy 6600Gt vel mien jól néz ki max on mert amit te a 66Gt n max ra veszel az meg se közelíti egy 6800Gt high beállításait gondolok itt a csókák kidolgzottságára,meg egyéb apróságokra.(valószínüleg a több vram miatt)Nem tudom ki mien procival játszik de ha nekem egyszerre 3 nál több ellenfél van a látómezőmben kegyetlenül be tud lassulni.A 66Gt fogyasztásáról meg csak annyit hogy egy 300W os codegen mellett futkorászik és eddig nem volt semmi gondja pedig van még mellette pár winyó meg néha meg van húzva a proci is.
A lényeg ,hogy tapadjon a bélyeg!
-
Sada88
aktív tag
válasz tikhunter #2398 üzenetére
halljátok valaki legyen már okos haver most vett egy 6800GS-t és állítolag az izmosabb a 6800GTnél meg állítolag SLIbe 2darab 6600GT elver:// igaz ez?
mondjuk nála az oblivion nagyon megy mondjuk csak shadowot szedtük lejebb de a látómező maxon van de modoltuk 2textura pakkal ami cseréli a távolsági texturákat ,de mindenestre az biztos,hogy a 6600GTmet veri
de én em sírok nekem tökéletes ahogy nekem elmegy mediumba kb közepes látótávval a víz meg a ablak reflection meg bekapcsolva medium textura 1024be csak a szar Cerka-D-m kevés neki sztem legalább is azt sejtem mert 1giga ram elégnek kell lennijewww.Sadaweb.hu www.flickr.com/photos/sada1988/
-
-=Lord Tom=-
senior tag
Nem izmosabb a 6800GT-nél, de mind1 (najó húzva az, de alapon nem) én inkább aszondanám 1 szinten vannak, és nem a cerka D kevés neki, csak a városban, vadonban semmit se számít 3 ellenig , ott se sokat, hidd el...
(6600GTnél az athlon 64eseknek is sír a szája, hogy akad)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest