Hirdetés
Aktív témák
-
bigman00
tag
válasz fiATHaLON #2850 üzenetére
Azért ez erős túlzás de amennyit baszakodtak rajta .. (4 kerek év ... vagy kevesebb ) akkor nem lett volna nagy cucc (ha már ennyi ruha van) egy egyszerű make gombal vagy vmi combin-nal pl fonal+tű=vmi ronygyos szerkó vagy odaállni egy sír föl és a use gombal kisáni vmit a sírból ( a fableben is vot) ... vagy ha lehet kecót kapni és ennyi gyümölcs van meg veteményesek akkor vmi hátsó kertben ültetni egy kis szőlőt MIÉ NE ?
-
george11
addikt
válasz fiATHaLON #2850 üzenetére
Már megint ez a WC-s téma
A game attól nem szar,csak nekem fura(bár a több ihasonló játékban is csak 2 gyűrű lehet,de akkoris bzuiság)"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz bigman00 #2853 üzenetére
Én nővel tolom
Már egyszer végigvittem a főküldit,meg a 4 céhes témát+jóppár melléküldit,meg a shrine-ok javát. Aztán összeborult a C : --- összes mentés ment a levesbe
Két napja újrakezdtem, de mivel már gyakorlatilag végigvittem egyszer a gamet,egy CHEAT-el 40-es szintről indultam(a régi karakterem is ott tartott).
Elég szopatós így,de legalább vannak új lények is benne
Szóval nekem elkelne a 10 gyűrű, és mivel nem férfi a karakter még jól(?) is állna neki ."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
bigman00
tag
válasz george11 #2854 üzenetére
Jó Jó ez monyuk érthető de ez a legkevesebb... jó hogy viselni lehet DE amiket már korábban fölvetettem azok komoly dolgok .. kicsit oan mintha sok időt szántak rá .. az elején még hején is volt a fejük a készítőknek de a részleteket elkapkodták .. vagy kicsit olyan ideiglenesnek tűnik, félbeszakadtnak ez hogy minden szart fölszedhecc de semmire nem jók SŐTT !!! (szerintem)
-
george11
addikt
válasz bigman00 #2855 üzenetére
Én ez ellen azt találtam ki (tökegyedül), hogy nem veszem fel csak,ami sokat ér,vagy lehet vele bántani másokat
De ezen az alapon abba is bele lehet kötni,hogy vannak ládák,amik zártak, mégis ki lehet venni belőlük a cuccot. Vagy amikor egy kis tarisznyában van egy seprű stb ..."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
bigman00
tag
válasz george11 #2856 üzenetére
Hát én monyuk nem találtam seprűt ládában .
És a zárt ládákhoz meg (tudtommal) lock pick KELL !!!
És az télleg kicsit ''easter egg'' szerű hogy a farkasnál fakanalat találok .
De pont ezekre értettem azt hogy kicsit olyan mintha elkapkodták volna ... Vagy félbehagyták volna .... Jó játék de csak az a tipikus 4-es !!! -
-
Smogus
őstag
válasz bigman00 #2857 üzenetére
Én nem régen kezdtem el játszani a játékot és én is pont ma találtam egy kis hibát
leöltem egy halt azt volt nála egy lock pick röhögtem rajta egy jóHa az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem lehetnénk képesek. -- http://smogus.deviantart.com/ --
-
Boglya
senior tag
válasz bigman00 #2861 üzenetére
A Morrowind ebből a szempontból sokkal élethűbb volt, az Oblvionnal valahogy az az érzésem, hogy próbálták kiterjeszteni szélesebb játékoscsoportra. Itt van ez a szintlépés dolog: szerintem sokkal élethűbb volt a Morrowind ezen a téren, ott egy nagy szörny eleinte legyapott simán. Rátérve a tárgyakra, az Oblivion a Morrowinddel szemben legtöbbször azok megjelenését is véletlenül generálja egy-egy lénynél vagy dobozban, ezért érdekesek a párosítások (én se értettem minek a javító kalapács a vaddisznónak ). Ezt azért csinálták, mert a Morrowindben állítólag gáz volt, hogy már a játék elején lehettek jó cuccaink (ami nem igaz, elég nehéz volt megszerezni azokat, de nagyon állat volt 1-es szintű karival venni láthatatlanságvarázslatot, túlélni az utat a lezárt terep kapujáig és ott elcsórni a polcokról a glass-cuccokat).
Lehetne még fikázni az Obliviont, de nincs sok értelme, mert baromi jó lett. Ahhoz képest h szerepjáték, nagyon egyszerűen megérthető, kezelhető (Morrowindhez képest főleg) és minden szempontból ott van a topon. -
Mackósajt
senior tag
Mondjuk ki nyíltan. Morrowindben hamar tápos cuccokhoz juthattál, ha már nem először játszottad végig vagy elolvastad a neten, hol találod őket. Ha nem használtál netes tápolási tanácsadókat, akkor ritka talált kincsek maradtak ezek, és nagyon jól kijött.
Az Obliviont mintha eleve úgy írták volna, hogy akkor se nagyon tudj eltápolódni, ha előre bemagolod a játékot. Nekem jobban bejött a Morrowind, még akkor is, ha nehezebb volt. Pl. hoszabb, ötletesebb és bonyolultabb volt a főszál. Ez persze nem jelenti azt, hogy az Oblivion rossz, sőt. De a Morrowindhez képest mindeképp visszalépés egy picit.
És tényleg az az érzése az embernek, hogy kapkodtak. Hogy hozhat ki pl. egy komoly játék ilyen elgányolt mentésrendszert? Ennél rosszabb megoldást még soha nem láttam. Ha egy az egyben felhasznják a Morrowind rednszerét, jobb lett volna. Nem értem miért butították vissza.
Szal ez egy nagyon jó játék, de azért bennem bújkál a ''mi lett volna ha'' érzése sokszor. -
george11
addikt
válasz Mackósajt #2864 üzenetére
Miért rossz a mentésrendszer?
Amúgy ezek a ''hibák'' legyenek a legnagyobb gondok,szerintem aez a játék mindent visz.
Ennyire egy játékon sem maradtam rajta kivéve a HL2,annak is iszonyat bejött a feelingje,csak az nyilván más tészta.
Én a Morrowinddel sosem játszottam,láttam párszor,hogy sógor nyomul vele,de nem tudtam mit élvez benne annyira.
Aztán fel lett telepítve a gépemre (próbára,mert laptopon nem megy) az Oblivion. Kipróbáltam, azóta napi 3-5 órát tolom"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Spyx
tag
Ha már a gyűrűknél tartunk szerintem azért nem lehet mert 10 gyűrűből igen komoly varázslatmennyiséget össsze lehetne szedni. PL.: én is minden harc előtt pakolom le föl a megfelelő gyűrűt attól függően hogy varázs vagy közelharc lesz. egy wraith ellen nem sokat ér fortify block/blade 11 gyűrű , az orkok ellen meg a reflect spell gyűrűvel nm mész sokra.
Ha a morrowindben tudtad hogy hol van és eleget játszottál vele szinte mindent meg lehet szerezni alacsony szinten is. egyszer egy 4-es szintű high elf-nek szereztem meg a Dragonbone Cuirass-t ( 100% resist fire), hát tudtam vele mit kezdeni.
[Szerkesztve]Gyötrődő halálos játék: élet! Tőled én még mit kívánnék?!...
-
robisz
senior tag
hát jah morrohoz képest oblivion lelett ''butitva''
Tény hogy néha van ilyen érzése az embernek Morrowind után... de azért
ne feledjük el, hogy az Oblivionban ezerrel jobban ki vannak dolgozva a
küldetések... igaz Morro-ban talán több volt, a guild-ek mellett még a négy
great house-ba is be lehetett állni, de a küldik nagy része annyiból állt, hogy
hozd el ezt vagy azt, pucold ki a barlangot aztán csá! Itt meg szinte minden
küldi köré kialakítottak valami kis sztorit ami nekem nagyon tetszik...
Ne feledkezzünk el az npc-kről sem... Morro-ban napi 24 órában egy helyben
álltak mint a f*sz és akár hajnali kettőkor is beronthattál egy vegyesboltba...
Itt meg azért ha nem is tökéletesek de sokkal ''élőbbek'' (bár olyan szintű
dolgokat nem nagyon látok mint ami egy előzetes videóban volt még megjelenés
előtt - egy npc a kutyájával játszott )
Ami a Morrowind mellet szól, hogy szerintem sokkal nagyobb volt én kb 1 évig
nyomtam és a 4 nagy ház közül pl. még csak az egyiket csináltam végig.
Az Oblivion-t pár 1-2 hónap alatt ''végig lehet nyomni'', na jó persze nem jártam
még minden zeg-zugban sőt talán a negyedében sem, de a küldik nagy része
kész... (remélem ehhez is jönnek majd kieg-ek )..
Engem egy kicsit a tápos Sigil Stone enchantok zavarnak, miattuk a daedric
artifact-oknak (egy-két kivétellel) alig van értékük és különben is a Morro-ban
sokkal több ''egyedi'' tárgy volt. A random enchantolt tárgyak se nagyon tetszenek...
Nah, elnézést hogy ilyen hosszúra nyúlt, csak azt szerettem volna, hogy
akik sosem nyomták a Morro-t azért ne higyjék azt, hogy az Oblivion
ahhoz képest egy f*s -
robisz
senior tag
Ja a ''fast travel''-t kifelejtettem
Sokan fikázzák, pedig a Morro-ban is volt... csak éppen ott sokkal ötletesebben
meg volt csinálva... közlekedési hálózatok voltak, ''bolhával'' és hajóval lehetett
utazni és ezért fizetni kellett... a mágus céh tagjai pedig ingyen teleportálhattak
a céhek között... ezt itt is így kellett volna... (bár maga az ''utazás'' Morro-ban is
csak annyi volt hogy ''átteleportálódtál'' egyik helyről a másikra, de mégis,
valahogy kevésbé volt illúzióromboló...)
Még az Oblivion megjelenése előtt azt reméltem, hogy itt majd látni is fogjuk,
ahogy lovagolunk a bolhán - ház ez nem jött be - viszont van ló
A másik amit érdemes megemlíteni, az az official plugin-ok esete... mondanom
sem kell, hogy a Morrowindhez ingyér' voltak...
[Szerkesztve] -
deniro2
senior tag
Itt pl. az Umbra jól van megoldva, mert már a kezdetektől a helyén van, csak éppen nem tudsz hozzájutni egykönnyen... Morrowindben is legtöbbszőr az volt a helyzet, hogy hiába tudtad a lelőhelyet, odáig el kellett jutni valahogy... Ez, hogy alacsonyabb szinten nem juthatsz hozzá komolyabb cuccokhoz tényleg ellett cseszve... Ennél még a tárgyak használatáhioz szükséges szint vagy skill korlát is jobb lett volna...
-
Boglya
senior tag
Az Oblivion tényleg sokkal rövidebb, mint a Morrowind volt, de a küldik színvonalasabbak. Egyébként a Morrowindben csak az egyik great house küldetéseit csinálhatod meg, ha már ténylegesen felvettek valamelyikhez (megcsináltad az előquestet), akkor a többihez nem állhatsz be (legalábbis úgy emlékszem ).
-
attilam
őstag
-
HEMP
aktív tag
Rájöttem mi a bajom a játékkal: folyton AD&D utánérzésem van, pedig nem sok köze van hozzá.. Ha több lenne az egyezés, talán hitelesebb lenne, ha már egyszer rpg!
''Azért jó a mazochistának, mert ha rossz, akkor jó. Ha meg jó, akkor az rossz, tehát jó!''
-
Mackósajt
senior tag
Ha már egyszer rpg, akkor legyen AD&D? Azért ez elég kemény kijelentés. Az rpg világának csak egy szeglete az AD&D. (Ráadásul szorosabban véve kihalóban lévő szeglete, mert lassan egy évtizetede túllépett rajta a kiadó, és az újabb D&D alapóú crpg-k sem azt a verziót használják már, de gondolom csak megszokásból nevezed az egészet AD&D-nek.)
Szerintem nem lenne jó, ha jobban hasonlítana a D&D-hez. Pl. ez a fejlődésrendszer még Oblivionos változatában is sokkal jobb, mint a D&D rendszere. És ezt nem azért mondom, mert ellensége vagyok a D&D-nek. Gyakorló D&D mesélő vagyok, és hosszú évek óta nagy híve ennek a játéknak, és mégsem szeretném, ha az Oblivion is erre a kaptafára menne. -
HEMP
aktív tag
Srácok, ez az én szemszögemből, az én privát véleményem volt... lehet vele vitatkozni, de nem érdemes. Egyébként meg respect a gyártóknak és nektek is, akik ki akartok mozdítani szűkös kis világomból!
''Azért jó a mazochistának, mert ha rossz, akkor jó. Ha meg jó, akkor az rossz, tehát jó!''
-
Steelheart
senior tag
A rohadt... nem volt egyszerű magam előreküszködni a játékban, mert elég gyakran lement kb 2 fps-re (főleg nagyobb tereknél és ha harc volt...) a hiperszuper gépem taljesítményéből kifolyólag. Szal jó sokat vacakoltam vele, pedig nincs sok szabadidőm (és nem is szabadna játszanom, szabályosan suttyomban gamelek csak). Erre most meg olvasom itt a fórumot, hogy hogyan kéne fejleszteni, (érdekes ez a megoldás, hogy pont a major skilleknek kell a nemhasználatosaknak lenniük, de hát ha ez ígyen müxik, akkor így) hogy ne legyen a game a végére átvihetetlenül nehé, főleg gagyi gépen... met eddig nem nagyon tudtam, mi alapján müxik a dolog, és mindig csak 2 meg 3×os szorzót kaptam. A fene vinné el, lehet, hogy most hagyom abba az egészet. Úgysem fér össze valameiyk driveremmel, mindig behal kékhalállal.
Ááááá... Pedig olyan szép...XFire profile: http://profile.xfire.com/crystalheart ________>>--(O.o)-->________ http://www.youtube.com/watch?v=0NM45lYPb_A _________>>--(X.x)-->_________ http://crystalheart.extra.hu/e107_files/downloads/video/myvid/ggstart_f2_3kbps.avi
-
HEMP
aktív tag
válasz Steelheart #2877 üzenetére
Nyugi, nekem is végig max. +3-at adott az att.okhoz, ennek ellenére már panaszkodtam, hogy nincs egy rendes ellen, ami jól lenyomna gondolkodás nélkül... Nem kell számolgatással kimaxolni a karaktered, felesleges. Szerintem...
-
Boglya
senior tag
válasz Steelheart #2877 üzenetére
Ezért ne hagyd abba, az első 20 szintet én is kb 2-3-szoros szorzókkal léptem meg, most 40es szinten vagyok és úgy tűnik a luckon kívül mindent ki tudok maxolni, ha ügyes leszek.
-
HEMP
aktív tag
DenagyonszeretnémhalenneMULTI-ja...istenem....
-
robisz
senior tag
-
fiATHaLON
őstag
A jó ''+!/''+/:?#
-
george11
addikt
válasz fiATHaLON #2882 üzenetére
Szerintem akkor kénye anyázni a céget,ha nem írták volna ki az oldalra,(ahonnan tölteni lehet),hogy saját felelősségre tedd fel.
Sőt még azt is odaírták,hogy a meglévő mentéseidből csinálj egy backupot ..."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
zws
senior tag
van valami hír magyarosításról?
-
mcmike
őstag
válasz Vikthor #2887 üzenetére
Hát fölraktam azt a tizenakárhány megás driver patch-et amit belinkeltél (szerintem egy önálló driver egyébként) volt egy két file aminél rákérdezett, hogy felül írja-e mert a fent lévő újabb. Nekem 6.4 van most fent, azt mondtam neki ne irja felül az újabbakat. Az oblivion menüben továbbra sem engedi az FSAA+HDR-t, de kicsesztem vele, ott beállítottam simán a HDR-t, és CCC-ben meg beállítottam a 4xFSAA-t. Így most mintha összehoztam volna a dolgot. Nálad?
LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
mcmike
őstag
Hali!
Egy kis segítség kellene...
Elakadtam a főküldetésben (pedig általában nem jellemző ): The Path of Dawn
Megszereztem mind a 4 Mythic Dawn Commentaries könyvet, elmentem Tar-Meena-hoz aki annyit mondott hogy valami jel el van rejtve a könyvekben, tanulmányozzam őket jobban. Hát én nem bírtam belőlük kihámozni semmit, térképen meg nincs nyíl. Nincs ötletem mit kéne csinálnom. Valaki?LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
sakto
őstag
ehhez a játékhoz vágni kell az angolt mi?
vagy van hozzá magyaritás? -
bigman00
tag
Egy utolsó kifogás és NEM cikizés :
Gyakran cseszik el ezt a gammákban .. pl a resident evil 4-ben is (a franc beléd hogy megin ezzel jössz .. gondolhatjátok most ti de egy hónapon belül a CSAK pc-sek is megtudják mi a jó )van ugye a menüje a gamenek ... ahol az összes cucc van .. na most lehet hogy vannak billenytűk amikkel ezt le lehet egyszerűsíteni de én ezekről (sajna) nem tudok ... pl ha varázslatot akarok váltani ki kell lépnem menübe, ha fegyvert cserélnék ki kell lépnem menübe, ha innék, ennék (találjátok ki ) ki kell lépnem menübe .. és ez igy baromi illuzio rombolo és baromira kizökkent mikor éppen egy ronda goblin ronda fejét verem és akkor ... hoppá ez igy nem jó ... fegyvercsere .. és akkor gyün a menü.. amiben egy csomó idő ezt és ezt a cuccot meg ezt és ezt a varázslatot kiválasztani és mire visszalépek a game-be addigra oan mintha ujrakezdeném a püfölést .. én NEM (nagyon) szeretem ezt a menü-s pepecselést és mint mondottam ezt sok gammában elcseszik .. pl : fable, resi 4 .. meg ugye oblivion -
Sárpac
nagyúr
Hi!
Felraktam az új patchet, felrakás után simán ment a game, de újraindítás után már kiakad a főképernyő sötét lesz!
Találkozott már valaki ilyen problémával az új patch-al?Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
-
Dávidxxx
aktív tag
meg a Fable-ben is van egy hasonló rendszer...
-
Spyx
tag
Figyeltétek már hogy szinte minden városban mondogatják az őrök hogy ha kimész a városból és utazgatsz maradj mindig az úton mert a vadon veszélyes. aham gondoltam magamban igazuk lehet. veszélyes az igaz de nem a vadaktól hanem tőlem
na mind1 multkor sietni akartam mondom megyek az úton hogy ne kelljen leállnom harcolgatni, persze hogy az első sarkon áll egy minotaur lord az út közepén, na erről ennyit hogy biztonságosabb az úton menni ( persze azért nem haltam bele a találkozásba
ja és egy kérdés: ki az a maeva és hol lehet megtalálni. mert az egyik küldi során találtam egy buzogányt valami rockshatter. durva jó kis villámsebzés van benne. namármost amikor felvettem kiírt egy questet hogy maeva biztos örülne ha visszavinném neki mert ez még a férjé-é volt. na azóta is keresem de nem találtam még meg. nem tartozik hozzá olyan kis nyílacska a térképen. aki tud valamit az légyszi szóljon. köszi.Gyötrődő halálos játék: élet! Tőled én még mit kívánnék?!...
Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest