Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    _drk
    Az eladási számoknak nem hiszem, hogy köze van a nehézséghez. Hiszen hát, az ER-ről is azt hozták le az első cikkek, hogy nehéz, senkinek nem kommunikálták azt, hogy azért vedd meg mert könnyű, nem ez volt az érv a vásárlások mögött. Szimplán eleve egyre népszerűbb az amit a from művel, meg ez az egész souls zsáner, más soulslike címekre is nagyon megnőtt az igény az utóbbi években, mind jól fogy. Ha megnézed a dark soulsok eladásai is egyre jobban nőttek, a DS3-ból már fele annyi fogyott, mint az ER-ből, szóval onnan már nem olyan nagy ugrás, egyszerűen népszerű lett a zsáner. Ezen felül elvitathatatlan, hogy George R. R. Martin neve is behúzott sok olyan embert, aki szereti a fantasyt, de egyébként eszébe nem jutott volna játszani egy from játékkal.

    ProEvoFan, Bad Pritt
    Ez mélyebben gyökeredzik annál, minthogy "nem kötelező használni", ez full nem ilyen egyszerű. Mivel már készítéskor kalkuláltak ezzel, mint alap feature, eleve a bossok movesetje úgy lett megtervezve, hogy a spiritekre van balanszolva. Ha nem használom, az nem azzal ér fel mint a korábbi részekben egy boss solozása, hanem az ER-ben az olyan, mintha a korábbi részeket mondjuk fegyverfejlesztés nélkül tolnám. Tehát sokkal nagyobb hátrányom származik belőle, ezt nem tudom nem használással, mondjuk DS3 vagy BB szintre lebalanszolni. Az egész el van torzulva, nincs egy arany középút, mert kihat az egész harc jellegére. Summonok nélkül számomra egyszerűen nem fun az ER bossok többsége, mert indokolatlan a moveset, a sebzés, az izgágaság... Fire giant is mi a franc már? Mit tanuljak ki rajta? Inkább beidézek egy mimicet azt essünk túl rajta. Maliketh, Godfrey is ilyenek, felszántják a pályát, van 6 gurulás között időm egy lions clawra, nekem ez nem fun, inkább idézek akkor már.

    Korábban a player beidézés, npc beidézés nem egy betervezett része volt a bossfightoknak, azok teljes értékűek voltak ezek nélkül is, az ER-ben az idézés szerves része a harcoknak, anélkül nincs meg az a "párbaj" érzete, az a fun érzete, mint mondjuk egy Artorias, Lady Maria, Gael, Kos, harcoknak. Én ezt a párbaj érzetet hiányolom. Itt vagy valami baxszó fegyverrel, varázslattal szét dominálod a bosst egy perc alatt, vagy underdog vagy és gurulgatsz meg pajzsolgatsz folyamatosan, nincs köztes.

Új hozzászólás Aktív témák