Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    Nah vége, befejeztem végre én is így megkésve, egy jó nagy pihentetés után. A trónra nem mondhatni hogy felültem, mert a legrosszabb endingem lett, a frenzied flame. :DDD

    Így azért hogy jó nagy lendületet vettem az utolsó harmadhoz, azt kell mondanom újra megtetszett a játék. Érdekes hullámvasút ez, legalábbis az én esetemben:
    1. Az elején nagyon élveztem, úgy voltam vele, hogy fú hát ez 6x végigjátszós lesz...
    2. Majd valahol a 60% környékén besokalltam az ismétlődéstől, attól hogy túl erős is vagyok, nem volt kihívás, unalmassá vált, úgy éreztem teljesen kiismertem a játékot.
    3. Viszont miután folytattam, még olyan helyszinek jöttek, amik ismételtem felértékelték számomra, pl. a haligtree aminek végén Malenia is ugye tartózkodik, az egy nagyszerű pálya, de azula is eléggé tetszett. Szóval a vége megint erős volt számomra, kellő kihívással (a pályákon, nem a bossok által) és szép helyszínekkel.

    Szóval nem volt ez rossz, lvl 240-en fejeztem be asszem, 198 óra gameplay-el. Friss karit még fogok kezdeni, ezt már nem folytatnám NG+-ban, mert semmi értelmét nem látom annak, hogy a fullos buildemmel mindenkit oneshotoljak. Sokkal jobbnak látom ha magát a fejlődés útját élem meg újra, igazából ez a szépsége ezeknek a játékoknak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák