Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    válasz sp8787 #3161 üzenetére

    "Egyebkent ezt nem ertem miert kerdes ,hogy ha fogsz egy sima fegyvert pure melee az joval nehezebb mint a bleed/magic/gimmick,,,etc. Ez azert elegge egyertelmu."

    Én nem érzem annyira evidensnek, ha csak az eddigi soulsokból indulok ki, egyformán erős tudott lenni egy nagyot ütő pure meele build is. Itt is úgy gondoltam jó lesz az, mert oké nem varázsolok, de cserébe több hp, több stam, greatshield, meeleben sokkal nagyobb sebzés, adná magát, hogy ez is egy járható út legyen. Itt az eldennél azért nem annyira jó ez, mert egész egyszerűen nem scalelnek be úgy a pure meele fegyverek heavyn vagy keenen hogy megérje a split dmg-el szemben azokat használni.

    Miért tenne az ember 40-50 pontot dexre ha ugyanakkora sebzést tud elérni 15 ponttal is egy katanával, ami bleedel, esetleg még fagyaszt is? ráadásul a fennmaradó 35 pontot meg el tudja osztani mondjuk intre és akkor annyival is több lehetősége van, hogy még távolról lődözve a bosst le is tudja jól sebezni. Szóval igen erre én is rájöttem, de indulásnál a korábbi tapasztalatok alapján nem volt ez annyira "alap".

Új hozzászólás Aktív témák