Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Én
veterán
válasz darál0w #20250 üzenetére
ez ismerős jelenség fociban, volt rá példa hogy nekem is eldurrant az agyam és hát a hát nem nekem fájt utána dolog
bele gondolva már három és fél hónapja nem fociztam és valszeg nem is fogok egy jó darabig
jobbulást a lábikódnak....felénk napos idő van, remélem ez is marad egész délután, kiakarok ugrani pecázni
WOT: kissio
-
veterán
nah, és milyen kofigot akarsz? valami I7, vagy I3? Épp a minap olvastam, hogy az I3-ba van már beleintegrálva egy VGA. Szóval ha veszel egy olyan alaplapot, meg egy procit, akkor nem kell külön VGA. Nyilván nem játékra van kitalálva, csak mint meglepő ismeret írtam le
hát PH-val, meg ebay-el érdekes játékok. Meg előbb toltam a New Super Mario Bros-al. Jó game
-
Dr.Én
veterán
válasz Pulsar #20253 üzenetére
proci : intel Corei5 750
Ram: OCZ DDR3 1600MHZ 2x2GB obsidian OCZ3OB1600LV2G
VGA :Giga GTX 460 1GB
alaplap : Giga P55A-UD3
ennél komolyab gépet nem akarok venni
többi marad...22"Samsung moncsi....hangcucc is marad, nekem bőven jóa 2,1-es isMario-t én is szoktam játszani, nagyon pöpec kis játék
(#20255) darál0w Hát igen ezek a focisták
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
hát ott jársz, h erre nem kell i5...
nem jön ki a teljesítménytöbblet játékokban ( tesztek alapján ~3-5%) , illetve konvertálásnál sem annyira...
ha sporolni akarsz egy keveset, akkor AMDt veszel
a többibe nem szolok bele
jaaa és persze ha később esetleg megfájdulna a szíved egy hatmagosért, akkor nem kell lapot cserélned...
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
olyan nincs...
vagy fidesz vagy mszp...intel az nincs
én probálgattam szépszerével mindkét gyárto termékeit...a jelenlegi konfiggal teljesen elégedett vagyok...ráadásul többet kaptam a pénzemért
gondold át a szitut azért...veszel vmi joféle 880as vagy 890es USB3as , Sata3as lapot...meg bele egy phenom II 955BEt ( c3as steppingeset)...
és van 1 fasza konfigod legalább 2-3évre(de több is lehet akár...)...aztán ha kevésnek találod beledobsz egy hatmagost...nameg lassan már majd kezdi hasznát venni az ember a sata3és usb3nak is...
-
darál0w
Jómunkásember
-
Dr.Én
veterán
válasz darál0w #20264 üzenetére
ilyen lappal? Gigabyte nagyon bejött nekem mint márka
na igen . pénz terén ugy vagyok vele, hogy probáltam ebben a hónapban is 25000FT-ot félre tenni és nem ment egyszerüen pedig nem vettem semmit...
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
akár.
de te most lehet, h furcsán fogsz rám nézni
Asrockot ajánlok
már régen behozta a konkurens termékek minőségét ( mind tuning és minden másban is...) és még mindig olcsobban árulja...
lassan lekörözi az anyavállalatát...
ha kell int VGA, akkor 890 gx extreme 3 vagy 4
ha nem kell int vga , akkor 890 fx deluxe 3 vagy 4
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Én
veterán
válasz darál0w #20268 üzenetére
nem kell integrált vga
Hát az Asrock kicsit tényleg furán hangzik, de az tény hogy már nála is kapható normális és jó alaplap...emlékszem amikor elég sok panasz volt rá ....
nézelődtem árban...és hát olyan ~30000ft körbe lenne olcsóbb....
de majd még kiderül mennyi pénzt tudok összeszedni....
ill. bízok abban is hogy kapok 13-ik havi fizut, iagz csak félhavit kapok még...de az is jobb mint a semmi...
majd itthon csinálok egykét megszorító csomagot és akkor majd remélem marad mani....[ Szerkesztve ]
-
marsu
veterán
Nekem AsRock lapom van, bár nem a legújabb, mert én még S478 platformmal nyomom még mindig, de rájöttem, hogy nekem ez is elég ...
A lappal semmi bajom, hasít hogy kell, van benne egy 2.8GHz-es Pentium proci, 2x512MB DDR. Lehet a memóriákat kicserélem 1x1024MB DDR-re, de így is mindenre jó, ami nekem kell.
A VGA egy ATi 9600, a passzív hűtés miatt szeretem, de van ATi 9800 is tartalékban!
Press any key to continue ...
-
darál0w
Jómunkásember
nos.
az van, h lerendelte a jobbos , balos összekötőket. dobozt nézte csak. az oké.
bontja ki és a balosba nem az van, ami a dobozra rá van íva
mind1...megcsinálta félig. majd mentek pár kört, h meghalgassák szűnik e a kopogás. merthogy kopogott az auto...először mindenki azt mondta, h toronycsapágy...de nem
a jobbos féknyereg meg van kopva és az kopog...de megoldja nekem olcsoba aztmondja
eddig fizettem neki 6 ropit a jobbos alkatrészér, meg a javításért. szvsz korrekt srác.
-
veterán
válasz darál0w #20264 üzenetére
na látom dolgozik benned a Cepter vér.
Doki, ne hagyd magad befolyásolni. Én akkor se vennék AMD-t, ha a felébe kerülne mint az intel.
Egyébként nem pont az volt a tapasztalatom, hogy nagyon jól pörgeti az i szériás proci a játékokat. (Mondjuk én eddig csak i3-al és i7-el találkoztam csak)
Ha én veszek biztos, hogy csak inteles leszEgyébként az sem véletlen, hogy laptopok 70%-ba is intel procikat raknak.
-
veterán
válasz darál0w #20281 üzenetére
nabazki... én az alsó gömbfejjel jártam így. Vettem egy jobbost, szétszedtük a régit faternál. Csak úgy tudtuk leszedni, hogy eltört, és amikor raktuk volna be az újat, akkor láttuk, hogy balost kaptam. a bolt kicseréli, de péntek volt, és 30 perc múlva zárt a bolt a város másik felén. Hát oda értem, de elég sok büntető pontot össze szedhettem volna 160 alatt csak kanyarba mentem
-
darál0w
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Pulsar #20290 üzenetére
hát ő rendelte...amikor rájött egyből megrendelte megint, de csak hétfőre jön meg...addig meg futoműbeállítás sincs...a kormány egy jo 40°Cal el van tekerve balra és akkor megy egyenesen az auto
csak kibírom hétfő estig...csak meloba kell mennem
-
Str8 sk8r
őstag
...sziasztok...trabineveldés segítség nekem...csak egy játék...
...aki ráklikk, annak köszi...(nem jár semmi hátránnyal)...
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
marsu
veterán
Jó reggelt mindenkinek!
Kávé van!
Vasárnap reggel van ...
-
marsu
veterán
válasz Str8 sk8r #20298 üzenetére
Én megpróbáltam ...
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Not Found
The requested URL /latog.php was not found on this server.
Apache/2.0.63 (CentOS) Server at trabinevelde.hu Port 80_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest