Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz Pulsar #19550 üzenetére
neem, az a másik eset volt
volt egy harmadik eksön is, zajongtak egyik emeleten és a másik szárnyból jöttek, hogy csináljak valamit... kölcsön kellett kérni egy biztonsági őrt, be is kussoltak egyből
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Mawyx
őstag
válasz Pulsar #19552 üzenetére
a helyi diszkótól
és tanulság, ne nyiss be sehova, várd meg amíg kinyitják az ajtót, majdnem egy darts dobóizé állt a fejembe
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Mawyx
őstag
válasz Pulsar #19554 üzenetére
hát igen, ajtót eltávolítva meg ugye pont a céltábla helyén álltam néztem mi ez lemerevedett fura testhelyzet és mi a fene van a kezében, aztán megláttam rendesen
-
Mawyx
őstag
remélem ma nyugi lesz, dolgom lenne éjjel
-
Mawyx
őstag
4 órája dumálok vkivel, megőrülök, mindjárt leteperem
-
veterán
na, kihaltatok? vagy le lett dobva valaki darst-al?
-
Mawyx
őstag
válasz Pulsar #19567 üzenetére
nem, csak fűzök vkit ezerrel nemtom hogy lehetne továbbjutni
képeket néztünk gépen, itt párszor egymáshoz értünk, de egyelőre ennyiEgy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Mawyx
őstag
válasz Pulsar #19574 üzenetére
kolléga
érzem a szimpátiát, de amikor találtunk közös témát (volt bőven), egyikre tettem egy kis kedves ajánlatszerű megjegyzést, de vagy nem vette a lapot vagy nem a válasza, másikat meg ő dobott fel, hogy nem bir aludni, elringathatnám... abban maradtunk, hogy ezt este még megbeszéljük viccelődünk csak, de hátha... holnap elhívom valahová, ha nemet mond, akkor viszont hagyom. még az elején ki kell deríteni megvan- e viszonzás és akkor nem szabad futni senki után
hűvös volt, kabátcsere megvolt egy órára, hogy ne fázzunk és kapuccsínóztunk az automatánál
néztünk fényképeket, rengeteg volt, főleg azokat nyitotta meg, amiken én voltam rajta, nem az üres épületfotókat, dicsérte mind, hogy jól nézek ki... úgy érzem ez eddig kezdésnek klassz[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
LOL
akkor ha nem megy kezd egy kis simivel....majd lekap ő
na nekem a hétvégén nem volt gondom...még főnöknőt is végigtaperoltam tetőtől talpig.
a legjobb benne, h tetszett mindenkinek...szal legközelebb is mindenkit
ja....és persze mindegyiknek ottvolt barát/férj....nem zavartattam magam...előszür velük ittam, majd vittem az asszonyt
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Mawyx
őstag
válasz darál0w #19577 üzenetére
úristen asszem nekem is innom kellene
muszáj sztem tapival kezdeni, nem lehet csak úgy hopp lekapni vkit, bár egyeseknek sikerül, csak elkapnak és átesnek hozzám ugye a pultonEgy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
-
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Pulsar #19586 üzenetére
de mekkorák...egyik munkatárs viszont annyira készenvolt...na ő volt az egyetlen aki 8x hányt
illetve ő volt az egyetlen aki hánytpedig én is ittam sört, bort , 4 féle pálinkát, viszkit, vodkát , vmi gagyilötyit is...ilyen 20%os női pia...nameg pezsgő. ezt reggel9től. ~23:30tol semmi emlékem egészen hajnal 4ig. ugyanis akkor egy ágyban találtam magam és beesett mellém az 1ik csaj
na akkor felpattantam és mentem inni tovább
-
Mawyx
őstag
de azért majd megmondom neki, h van párom és ezt nemtom hogy gondoltam és továbbra se tudom hogy gondolom
-
Mawyx
őstag
válasz darál0w #19590 üzenetére
mert, nem tetszett a csaj?
reggel nálunk akkora műsor volt, kottarészegen szerelmet vallottak nekem, de egy órán keresztül és ordítva, de úgy be voltak b@szva, h már jöttek a takarítók felmosni reggel, ezek meg itt fetrengtek előttem a földön a recepción és ahogy meglátták a vizet, h felmosnak a takarítók, elkezdtek "úszni" a padlón
-
darál0w
Jómunkásember
setít volt, meg nem is voltam magamnál...nemtudom ki volt, de munkatárssal nem kezdünk...legalábbis nem tervezem...szal annyira magamnál voltam, h tudtam, h nemkéne...nameg még azt is tudtam, h van pia és az bezony pirakdatig elfogy
hát ilyen dolgokat lányoktol nemláttam még
szal most felmerült bennem a kérdés....buzi-e vagy?!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest