Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Pulsar #19600 üzenetére
nemtudom melyik volt....de hidd el abban a pillanatban pamela anderson is beeshetett volna mellém...tudtam, h ő sem ihatott kevesebbet, mint én...szal értelme semmi nem lett volna...így inkább a pia mellett döntöttem...+ az előző érvek
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
leléptem.
joccakát.
-
darál0w
Jómunkásember
látom ti is lelépteket
joreggeltAki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Mawyx
őstag
nah, itt vok
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
csoda120
aktív tag
Estét a népnek!
Facebook: szerelem a négyzeten
-
darál0w
Jómunkásember
joccakát.
-
Mawyx
őstag
válasz Pulsar #19622 üzenetére
jelentkezett, megjött végül a csomi
faszom kivan, meg vagyunk már térítve, már Szűz Mária jelenéstől kezdve mindent dumál itt, nekem meg dolgom lenne, az ideg szétbasz komolyan mondom előbb már mondtam neki, hogy menjen pihikézni, azt mondta oké, de nem megy mégse
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
veterán
na, megint sehol senki? megint beszélgethetek magammal?
-
veterán
-
Mawyx
őstag
válasz Pulsar #19625 üzenetére
jaja, vízválasztást is magyarázott, ekkora idiótát komolyan mondom, de az a piamennyiség elég is volt, ami belőle áradt
-
-
Mawyx
őstag
válasz Pulsar #19635 üzenetére
de eddig én sose mondtam nemet, a végletekig hallattam az iyen idiótákat és ezért jó ez a meló, mert megtanultam mondani nekik, hogy ne haragudj már, de most már elég volt...
-
Mawyx
őstag
válasz Pulsar #19636 üzenetére
nem nagyon tudom milyennek kéne lennie, a kiugró részek nélkül lenne normális? végülis gondolom igen
még jó hogy nálunk olyan szélsőséges rengések nem szoktak lenni[ Szerkesztve ]
-
C4mp3r
addikt
Na megint húzom az igát reggelig...
-
darál0w
Jómunkásember
estét
ez offba ment de mé........
[ Szerkesztve ]
-
Mawyx
őstag
a tegnapi vadbarom megint itt van, pedig kicsekkolt, de tegnap is ezt csinálta, azt hittem végre lelépett, erre jött most is
a hittérítős idiótáról beszélek
rángatóztam az idegtől már, kiemntem 10percig fújtattam kint, de semmi gond, megvárt a recepción
szar napom(éjszakám) van most nagyon lehet már kimerültem, nemtomEgy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Mawyx
őstag
válasz C4mp3r #19647 üzenetére
vendég
épp közöltem vele, hogy vagy befejezi vagy mehet az utcára, erre nekemtámadt, hogy vele én így ne beszéljek....
legköz mire kimentem wc-re, már nem volt ott, sztem az épületportás mondott neki vmit, de a mai napom elég tréEgy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Mawyx
őstag
válasz qestion #19646 üzenetére
tök pszichopata ahogy ecseteli hogy húzna karóba egyes emberfajokat, teljesen beleéli magát, nekem meg hányingerem van, mert látom magam előtt a vért amilyen részletességgel elmondja kit hogy kéne megölni...
ez még egyszer kinyír vkiEgy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest