- Küszöbön a Silent Hill 2 Remake megjelenése
- Battlefield 2042
- Stellar Blade
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nintendo Switch
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Diablo IV
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabci77
csendes tag
ennyiért már S23 is kapható, pedig az már más kategória
-
abes77
csendes tag
Marad a 7a...
Asszony 5a-jat gondoltam, hogy lecserélem.
Gondolat marad, hiába nincs már támogatás még elégedett vele. -
cami][us
senior tag
Hirtelen milyen jó lett az Exynos, bár a táblázat alapján ez nem annyira egyértelmű. Az akku lehetne nagyobb. A magyar forgalmazóknak meg sok sikert ehhez az árhoz.
-
Hordo94
újonc
Ennyi pénzért már nem megbocsátható a nem szimmetrikus káva,illetve hogy a pwm-el se kezdenek már valamit sok embernek használhatatlan 240hz pwm-el..amúgy nem rossz de akkor már ott a Samsung és szoftveresen is jobban néz ki a one ui.
-
szellat
csendes újonc
https://www.alza.hu/google-pixel-keszulekbeszamitasi-bonusz
Készülékbeszámítással már kicsit más a telefon árfekvése, gondolkodóba is ejtett. -
senior tag
Na, azt hittem már nem is kap tesztet. Meg is fordult a fejemben, hogy firkálnék logoutra valamit Nekem kb 2 hónapja van egy Aloe, zenés telefonnak vettem, mert 279€-ért igen jó vétel volt (céges kedvezmény). Sajnos az iPhone-ból hiányzik az aptxHD meg az LDAC, és UAPP szintű lejátszó sincs rá. Így majdnem a Pixel lett a fő telefonom, de a tesztben is taglalt ergya akku idő eltántorított. Kb ugyanúgy merül a Pixel repülőgépes üzemmódban, de WiFi-re csatlakozva, mint az iPhone 15 2 SIMmel a hálózaton, szintén wifi-hez csatlakozva, nyugalmi állapotban (tehát nem piszkálva).
Pedig amúgy kellemes készülék, jó a fogása, a kamerák teljesen vállalhatóak, és egy enyhén személyre szabott vanilla droid is tök jól néz ki rajta(szerintem jobban mint a One UI, egységesebbnek hat az összkép).
Viszont, amennyiért a magyar szolgáltatók árulják… annyiért vettem az i15-t a kettő közül meg inkább az alma, hiába tetszik jobban a Pixel színe és dizájnja, ha egyszer merül, mint a nyeletlen fejsze, és számomra az iOS jobban kézre áll valahogy. Amire vettem / csere telónak alkalomadtán teljesen jó[ Szerkesztve ]
Your life is a lie.
-
Vtwo
senior tag
Nem ez lesz a legkelendőbb modelljük ennyiért az tuti.
Lesz ez még nem kicsit olcsósítva, ha el is akarják adni. -
cs.zs.
veterán
Nem értem a teszt első oldalán a Yetteles szenvedést. Komolyan.
Azokat a sorokat jól ki kéne szerkeszteni onnan, mert semmi értelme.
A Pixel 8a a Yettelnél hűség/rablánc nélkül 229.990.- Ft-ba kerül.
Feltöltőkártyás csomagban.
Nem kell? A kártyát el is dobhatod, a telefon ettől még ennyibe kerül.
[kép][ Szerkesztve ]
...itt kérem mindenki!
-
kbyte1024
veterán
Durva hogy melegszik egy szaros insta görgetésnél is. Ennyiért ez durván nem jó.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
mhydas99
aktív tag
Lehet en vagyok a hulye, de a Samsung S21-em sem tud az USB-portjan NTFS tarolot kezelni :-S
-
kutga
nagyúr
Örvendetes, hogy végre nálunk is hivatalosan kapni ezeket a telefonokat, de csak én érzem úgy, hogy ezek az árak röhejesen magasak?
Let the Zone take me if I am.
-
mhydas99
aktív tag
Nem csak te erzed. Peldaul a Pixel 8a most Angliaban, a hivatalos Google Storeban 419 font (128gb). Az durvan 195.600 Ft. Khm...hozzateszem az uj 9-es szeria is eleg komoly keszulekbeszamitasokkal, ajandek Google Watchcsal olcsobb, mint Magyarorszagon.
A sima Pixel 8 szinten Angliaban egy szolgaltatotol (fuggetlenul vasarolva) 10 ezerrel olcsobb mint a 8a! Es nem elofizeteses! De legalabb hivatalosan veheto.[ Szerkesztve ]
-
Szena67
tag
válasz pirosmajom #17 üzenetére
Asus zenfone 8, 9, 10 (146,5 -148 mm), Sony 10 VI, 5 V (155 mm 21:9 képarány)
-
őstag
Samsung S akkuval mi a probléma? S23-am van, a legkisebb verzió. Állat milyen sot-okat tud.
-
Hallosz
senior tag
Olvasva a tesztet, olyan érzésem támadt, mintha egy alsópolcos telefon lenne.
Ennek viszont ellentmond a használati tapasztalatom. Napi 2 - 3 óra telefonálás, navigáció vezeték nélküli csatlakozással, Viber, Messenger, néhány bejegyzés olvasása a Metán, pár fotó feltöltés OneDrive-ba.Lehet, hogy valamit nem megfelelően csináltam, mert nekem fluidan működött, nem melegedett és nem volt lassú. Mihez képest nem volt lassú? Egy S23 mellet cseppet sem éreztem lassúnak.
Az igaz, hogy a Samu OnUi tetszetősebb, de kell neki erőforrás, hogy röccenés nélkül menjen.
-
janeszgol
félisten
Elolvastam a tesztet. Nem jöttem izgalomba. Az egyetlen Pixel, amit szívesen megvennék az a Pixel 9 Pro XL.
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
A jövő most van
-
Solten
őstag
Volt egy akcio Guglinal mikor kijott, a 6a-t beszamitottak £256-ert, ugyhogy becsereltem. A 6a neha gondolkodott, ez mindent megold roccenes-mentesen.
Az enyem nem melegszik ("normal" hasznalat, Spiegen Armor tokkal), bar nem jatszogatok 3D-s hulyesegekkel.
[ Szerkesztve ]
Saor Alba
-
secretgarden
aktív tag
Ennél olcsóbban van a komolyabb OnePlus Nord 4...
Avagy én akciósan fele ennyiért vettem Samsung A55-ot...
Nem lenne a 8a rossz teló, csak nem ilyen árkategóriában... -
tms+
tag
Hát azért nem 290 ezer az a listaár.
Kártyás csomagban, amivel nincs hűség, 230 ezer Ft a 8a. Tehát, mindenféle kötöttség nélkül elhozható a Yetteltől is 230 ezerért. Ezt vagy bele kellene írni, vagy a listaár helyett inkább ezt megadni.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Pro & Galaxy S24 Ultra | Watch4 44mm | Buds Pro
-
floratm
senior tag
Szeptemberben 5. én még van készülék beszámítás alzánál. Beviszel valami régi rossz mobilt azt beszamitják 60 ezerért.
Úgy már csak 175 ezerbe kerül, alza garanciával, 7 év harver és szoftveres támogatás, megakaszthatatlan rendszer, kiváló kamera ..Nem nagyon van ennél jobb ajánlat...
-
SkyLine3000
addikt
"Nekem már 100k is magas "
Ezzel ugyanígy vagyok én is. De nem azért, mert nem lenne rá pénzem, hanem, mert egyszerűen nekem nem éri meg egy nyomorult telefonért akár több 100ezret kiadni. Inkább veszek pár éves csúcsmodellt töredékáron. Most is az van. -
cs.zs.
veterán
"...Más: adjatok pls tuti tippeket 140-150 mm hosszúságú telefonokra,..."
154 mm lett, maradhat?...itt kérem mindenki!
-
tms+
tag
azért csak nem baj, hogy én is le mertem írni
írták már: Zenfone 8,9,10, S23 és S24 (semmi baj nincs az akkuval), + Pixel8, iPhone 15 és 15 Pro
kicsit felette van Pixel 9 Pro, Xiaomi 14, Xperia 5 V, Moto Edge 50 Neo
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Pro & Galaxy S24 Ultra | Watch4 44mm | Buds Pro
-
őstag
Navigációra szerintem bűnrossz. Nekem rendszeresen eldobálja a GPS jelet, és fogalma sincs hogy hol vagyok.
Emellett navigáció közben nem nagyon tölt, mert mindig túl van melegedve. Utoljóra snapdragon 810-es telefont kellett légbefúvó elé raknom emiatt.
Amúgy osztrák MM-ben valami hulladék beszámításával nemrég 350€ volt. Én megjelenéskor vettem hasonló akcióban 400€-ért, annyiért nagyjábol OK, de most valszeg inkább a nord 4-et venném. -
kbatyai
csendes tag
Hello!
Pár hete vettem német Google-store-ban direktben, német címre kiszállítva, majd itthon használva...
Legfrissebb sw, minden nagyjából ok, stb...
Magyar Vodafone SIM kártya.... simán megy 4G-5G, stb.Egy hiba folyamatos: a hanghívás első 5-10mp síri csend, néha recseg, a túloldal általában hall engem, néha rosszul néha tisztán, de én semmit a túloldalból.
Majd 5-10mp után kitisztul nekem is, másik oldalon is, és mintha mise történt volna megy a hívás.Valakinek ilyesmi tapasztalata, ötlete?
Kris
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- A KOReader ebook olvasó program
- Küszöbön a Silent Hill 2 Remake megjelenése
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Horgász topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Asszociációs játék. :)
- DIGI kábel TV
- Politika
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen