Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    Még egy Ebay technikai kérdés.
    Egy licitet megnyertem, de az általam ajánlott ár sem érte el az eladó által megadott (nem ismert) alsó határt (Reserve not met)
    Tiszta ügy, hogy ilyenkor az eladó nem köteles eladni az árut a nyertes licitálónak, ez nem is kérdés.
    Ellenben kaptam az Ebay -től egy levelet, amiben tájékoztatnak, hogy én nyertem a licitet, de nem értem el a minimum árat, viszont növelhetem a licitemet. (Meet the minimum reserve price to win - Increase your bid).
    Ez levélben érkezett, nem az Ebay üzenetek között (ott nincs is jelen)
    A kérdés csak annyi, hogy mi történne, ha megnyomnám az Increase your bid gombot. Lehetőséget ad egy új ár megadására, az alsó határ felfedésével vagy anélkül, vagy egyből megajánlja az alsó határ összegét (amit nem is biztos, hogy meg akarok adni)

    Ha találkozott már valaki ezzel, megköszönöm a tapasztalatát.
    Egyébként meg nyilván írok az eladónak, hogy privátban küldje meg, mi a minimum ára, azután eldöntöm, akarok -e annyit adni érte.

    #85133V/ Igen, pont a telefonok miatt nehezen érthető, mert a legtöbből el sem távolítható az aksi, csak szervizben. Kötve hiszem, hogy a DPS és UPS ne szállítana telefonokat...
    Próbálom direktben a szolgáltatók szabályzatait megnézni, abban jobban bízok.

    Egyébként a nagyobb drónok aksi nélkül kerülnek a forgalmazóhoz - a LiPo akkuk vallóban rendkívül veszélyesek, ha rosszul tárolják őket, vagy megsérülnek. Szúrólánggal égnek és hagyományos módon nem lehet oltani őket.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák