Új hozzászólás Aktív témák

  • optikus

    senior tag

    válasz V/ #74606 üzenetére

    hat nem csoda a fene se tudja epp mi a modi. nekem a dpd-vel csak jo tapasztalataim vannak. az a csucs amikor jon sms kod es terkepen mutatja merre jar az auto, nev szerint ki a kezbesito, elottem hany helyre megy es 1 oras savban azt hogy mikor erkezik meg hozzam. eddig mindig pontos volt. csak most ehhez a franciahoz nem kaptam dpd-st. persze siman lehet hogy a mukso a sajat adatait adta meg, es o kapta az ertesiteseket. multkor igy jartam egy angol emberrel, aztan ketsegbeesve kuldte nekem a magyar leveleket hogy ilyeneket kap es nem erti ezt a keleti nyelvjarast :)

    de, hogy ujra kerdezzek: deutsche post, kovetkezo fazonu trackingel: A0014C9F300123F4A5xx, az mi lehet nalunk? a sajat honlapjukon bejon, de csak akkor ha melle megadom a feladas datumat (szept 9 volt), ezt irja:

    The item was handed over to the International Logistics Center Frankfurt on Sep 13, 2018 to be forwarded to Hungary (Rep). Further tracking information is also provided by the website of the country of destination.

    se a 17track se a magyar posta se egy sor masik amit vegigprobaltam nem ir semmit, szamukra nem letezo. probaltam dhl-t mert azoknak szokott hosszu szamuk lenni, de ez tobb, 20 jegyu, nem is mutat semmit.

    (siralom, hogy ezek a cegek miert nem birnak egysegeset hasznalni, vagy ha mar nem akkor az unio ne az uborka gorbuletet szabalyozza hanem pl azt, hogy legyen egyseges trackszam...)

    Buy books not gear.

Új hozzászólás Aktív témák