Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Volt egy 10$ környéki rendelésem (mobiltelefonhoz érintőpanel alatti keret), ami meg is érkezett. Viszont a ragasztást védő fólia az alsó egyharmadáról a keretnek már egyszer feljött, úgy lett visszanyomogatva utólag, alatta már volt rendesen por, kosz. Emiatt a ragasztás nem is lett tökéletes azon a területen, nem fogta rendesen meg a érintőüveget. Írtam az eladónak, mára jött is refund, a teljes összeget visszatérítette, ez már meg is érkezett. Üzenetet nem kaptam tőle. Viszont most a rendeléseknél a tétel az "Unpaid items" résznél szerepel.
Szükség van valami tennivalóra a részemről (esetleg visszapostázás?), vagy ez így rendben van?[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz BigBlackDog #53651 üzenetére
Nincs semmi dolgod.
Idővel eltűnik onnan.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
fardem
aktív tag
válasz somasz #53650 üzenetére
indíts unpaid item case-t. ne foglalkozz vele, hogy mit mond ő. ha megnyersz valamit vagy leütsz, akkor köteles vagy kifizetni.
azért is indítsd, mivel ha eladtál valamit akkor az ebay számlázza is a jutalékát. az mindegy, hogy fizetett-e a vevő vagy sem. ha nem fizet az unpaid case esetén sem, akkor visszakapod a jutalékot.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Ha rámentem a Buy it now gombra, de nem fizettem ki a terméket, akkor mi a helyzet? Vissza kell mondanom ha nem akarom megvenni, vagy kell valamit csinálnom? Purchase history-ban nincs benne.
-
Directors
senior tag
-
brugo
aktív tag
Ha angolul jelentkezek be az ebay.com-ra , akkor vásárolhatok a német ebay.de-ről is ?
-
madle
őstag
Siekeresen megvásárolták tőlem az első terméket, a Paypal-ra felkerült az összeg. Ezt érdemes lehívni bankkártyára? Ha igen, hogyan lehet?
-
-
BéHGT
senior tag
Mik után kell vámot fizetni? Használok egy ideje ebay, de csak kisebb dolgokat/tartozékokat... Ezt nem tudom mi után van adó.
-
félisten
Üdv! Járt már valaki úgy, hogy fontban fizetett, kínai a fazon, de belgiumi TN-t adott és 1 hetes szállítást jelöl meg? És nem mai csirke ebay-en.
Én kíváncsian várom mi lesz ebből. 21-ig be kell futni a cuccnak.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
válasz agroman #53675 üzenetére
Arrival at export hub
Belgium, Item is ready for transport
Item is announced / bpost received the information
Még csak ennyi történt, holnapra van a legkorábbi időpont. Azért ez a csomi nagyon érdekel és jó lenne ha gyorsan jönne. Remélem semmi vám meg miegymás, mert tökön szúrom magam!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
BéHGT
senior tag
válasz #04441088 #53673 üzenetére
Köszi itt is, megvan!
SymbianOS: Volt ilyen már velem is... De persze az ellenkezője is. E-mai sem jött, hogy fel lett adva a csomag, kb olyan 5 hét után vettem észre, majd írtam neki, normálisan válaszolt, hogy várják meg picit, ha nem lesz meg, elküldi újra. Rá pár napra meg is jött, de baromi lassú volt. -
PH-User
addikt
válasz agroman #53577 üzenetére
Sziasztok!
Végre ott tartok, hogy megadta a PayPal címét a német úr, meg adott személyes bankszámlaszámot is!
Viszont az aukciót nem tudja módosítani már az eBay-en és közvetlenül PP-re fizetnék neki.
Írtátok korábban, hogy csak PP-lel és lehetőleg eBay-en keresztül. Az utóbbi nem teljesül, így is merjek belevágni? 1000 pozitívja van, nincs negatívja sem.Köszi előre is!
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
agroman
senior tag
válasz PH-User #53679 üzenetére
igazabol nem kellene neki valtoztatni semmit. azt kellene tisztazni vele, hogy ha megveszed ebay-en (buy it now) akkor o kuldene-e egy szamlat neked a megbeszelt szallitasi dijjal novelt arrol vagy sem?
ha nem akkor csak ebay-en kivul tudod megvenni PP-vel. ekkor csak a PP vedelmeben bizhatsz. (ez sem keves) ebben az esetben a megbeszelt penzt kell kuldened neki , de szigoruan csak aru vagy szolgaltatasert fizetett osszegkent (nem baratnak/csaladtagnak!).------
-
imyourfriend
őstag
Üdvözlet!
Az lenne a kérdésem, hogy régebben vásároltam egy műszaki cikket mely 100Eft felett van és most el szeretném adni, de az 1 év garanciát csak ebay-en említette a cég melytől vettem a terméket. Miként tudom ezt előhívni? Ebayen ha rákattintok a licitált termékre akkor kidob egy hibaüzenetet, csak termék ID van hozzá így.
Köszönöm a mielőbbi választ!
-
agroman
senior tag
válasz imyourfriend #53682 üzenetére
ebay garancia = gyakorlatilag 0.
ha nem kaptal hozza garanciapapirt, akkor az elado joindulatara vagy utalva.
ha irsz neki es vallalja akkor a legvaloszinubb, hogy vissza kell kuldened a termeket. (ha bator vagy)
aztan vagy kuld egy masikat vagy....a garanciaatruhazas (ha ezt akartad kerdezni az eladast emlitve) ezek utan szerintem meg felejtos..
------
-
Winner_hun
titán
20:40-kor jön eBay-től e-mail hogy megvettem a terméket, 20:41-kor PayPal-től hogy kifizettem. 20:44-kor megjött a nyomkövetési szám... amerikai eladó.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Winner_hun #53684 üzenetére
Épp gépnél ült.
De tudod ez a nyomkövetési szám még csak egy elő-regisztráció feladás előtt.⭐ Stella
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Winner_hun #53684 üzenetére
Nekem egy szingapúri volt ilyen, ott ez ~15 perc alatt megvolt, csak utána 5 napig nem volt semmi a nyomkövetésen, aztán lett egy elektronikus értesítés, majd 3 nap múlva felvették a feladótól és ~7 nap alatt beért az országba, ott ültek rajta 5 napot a semmiért aztán tegnap megjött....
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Vámköteles terméket hány napig őriznek letétben a Postán? 10 munkanapig?
⭐ Stella
-
Zolly444
aktív tag
13nap alatt, (2hetvége beleesett) megjött a telefontokom Hongkongból, free shippingel. Hogy csinálják?
-
havri1
félisten
Kicsit elrontottam egy rendelést, pontosabban a feedback-et.
Megérkezett, egy ismerősömnek egy szifon hátlap. Ránézésre tökéletes, le is adtam az 5 csillagos pozitívat.
Persze rossz a hátlap.
Üzenetre nem reagál, de bosszantott a dolog marhára, így mondom nyitok case-t.
Aha, na ez se úgy van mint régenPurchase History-ban contact seller.
Itt a negyedik opció, hogy megérkezett, de nem az ( vagy hasonló).
Na itt sehova tovább, alul halvány szövegben a "request a refund"-ra kattintva, egy kérést küld csak refundra az eladónak. De még nem nyit case-t.
Amennyiben x időn belül nem történik semmi, akkor lehet kérni az eBayt.1 óra múlva jött az email a paypaltól és az ebaytől is, hogy megvan a pénz.
Zárva a kérés, de továbbra sincs case.Eddig is így volt??
havri
-
madle
őstag
Amerikából akarok majd órát rendelni. Ha van rá írva Import Charge, akkor nekem már külön nem kell a vámmal bajlódni(fizetni) illetve ÁFA-val. Vagy igen?
-
madle
őstag
válasz agroman #53695 üzenetére
Ja értem, én úgy értelmeztem, hogy ez olyan opció, ha befizetem az eladónak akkor úgy küldi nekem, hogy már vámkezelt vagy ilyesmi. Lehet hülyeséget beszélek, de a lényeg ugyanaz, a vám akkor le van tudva ezzel. Csak azt nem tudom ő amcsiból, hogy tudja előre bekalkulálni nekem, hogy itt MO-n mennyi lesz.
-
Patrick
addikt
No, rendeltem 2 transcend pendrive-ot ebayről sinceritytrading-től, kínából 05.07-én. Frankón meghozta a posta, 05.17-én érkezett a kis levélke, légipostán, kínai bélyegekkel. Annyit fizettem, amennyit utaltam. Elégedett vagyok. Azt hittem lesz valami vám vagy ilyesmi, de, gondolom van értékhatár.
Ez volt az első és majd még akarok is rendelni.
„Aki barátot talál, kincset talál."
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest