Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teréz Atya
senior tag
válasz ezoltan #45038 üzenetére
Kellett találnom olyan videószerkesztőt ami nem hal be, ha picture in picture-t csinálok, mert egy 8 magos procin csak 1 magot használó kreténség (Videopad) nem lett a szívem csücske. A VSDC meg szar hangsáv vágásra.
Most épp másik kettővel kísérletezek, de ma délután több időm lesz, meglátom mit sikerül kihozni.Warez szoftvert meg elvből nem használok, így tört Sony Vegas nem játszik.
[ Szerkesztve ]
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Jackal2
senior tag
válasz ezoltan #45184 üzenetére
A trükk az, hogy nincs benne ugye táv, csak applikáció. A másik, hogy szénkefés a motor. Az app fejlesztése pedig 5-6 modell között oszlik meg, így tudnak olcsók lenni.
Okos húzás, szerintem a Hubsan nagyon sokat fejlődött az elmúlt egy évben. A másik az MJX.
Amik meg semmit, az a JJRC és az XK. Milyen jó XK gép jött ki mostanában? Semmi. Ami meg jó a JJRC-ben, az Emax, csak átbrandelték. Gyártják a nagy mennyiségű szemetet, van 70 modelljük, Hubsannak meg van 8-10, de azok elég jók.
MJX ugyanez, kb. csak értelmes modelljeik vannak. És egyik sem olyan pofátlan, hogy a DJI vadászmezejére merészkedjen
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
kriszbon
őstag
válasz ezoltan #45535 üzenetére
"Olyan agilis,annyira könnyeden nyomja a lassú/gyors flipeket,öröm nézni,még így 3 cellán is."
Majd 4 cellán kicsit megváltozik a véleményed egy ilyen gépről, csak próbáld ki.
(#45539) Peaceliker: Na igen drágább, meg a kezes bárányka már nem is lesz olyan kezes 3S után, főleg mikor mellényúl kicsit az ember.
[ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
-
-
vandor01
őstag
válasz ezoltan #45867 üzenetére
az a helyzet a lustasag gyozni fog
mar mindent beállitottam rajta menjen élesbe repuljonlusta vagyok resetelni letolteni egy regebbi BF-t azt ujra mokolni....
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Teréz Atya
senior tag
válasz ezoltan #46236 üzenetére
Az iNAV rész is majdnem kész. Istenigazából ez már az a cikk lett volna, csak olyan kvahosszú lett h ketté vágtam, nehogy félidőben elaludjanak az olvasóim.
[ Szerkesztve ]
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Teréz Atya
senior tag
válasz ezoltan #46488 üzenetére
Akit ismerek az az Eachine EV800 / EV800D-t szereti, így csak a GB féle LS-800D felejtős.
Feltéve ha nem vagy távollátó, mert nem változtatható a fókusz!Megvan miért LS-800D - LóSzar
Ez lényegében inverz VR D2 - abban minden szar, kivéve a display-t.[ Szerkesztve ]
-
kriszbon
őstag
-
Peaceliker
addikt
válasz ezoltan #47172 üzenetére
Nekem következő gondjaim vannak ezzel :
-Lefagy mindened, de az hogy az ujjad is az technikai nehézségeket okoz (kapni turnigy kéz melegítő ízét)
-én hajó modellen kívül mindennel kerülök minden nedvességet, nem hiszek abban hogy modellnek (kivéve hajó) bírnia kell a vizet, nedvességet
-lipo nem szereti...nagyon nem. Mindig megfogadom hogy melegitem (voltam kint idén is marha hidegben) de aztán sosem tudom meg állni és ez káros az akkunak. Amúgy gyengébbek is jóval hidegben, repido is drasztikusan csökken"Oh my Goa'uld!"
-
molnigee
aktív tag
válasz ezoltan #47824 üzenetére
Súlytalan is, igazából egyáltalán nem nyomtam neki agresszívan, annyira még nem ismerem.
Plusz ezek még a gyári kis C értékű aksik, kiváncsi vagyok a híres GNB 80/160C-vel mit tud majd
Mondjuk az vicc hogy elindulok és már 11.1VHa nem kell fpv cam meg adó, kihúzhatod, sőtt én le is szedném, két dologgal kevesebb sérülési pont., illetve antenna se kell akkor rá, szóval 3 cuccod biztonságban van
--> http://dronearena.hu/ <--
-
Jackal2
senior tag
válasz ezoltan #48496 üzenetére
Nem, RDS Gábor is jelezte, valami zizi van a konvertálással. Amikor felvettem FPV viewerrel, akkor teljesen jó, ha pedig lemásolom, akkor corrupted lesz a fájl, és sem kodek, sem lejátszó, sem semmi nem segít rajta. Ezért jobb híján screen capture-rel újra felvettem, ahol valami elcsúszhatott, de ennyire tuti nem megy ez a gép.
Lehet holnap újraveszem pocket FPV-vel, mert gyanús, hogy valami nem klappol...Az is lehet hogy az Adobe Premiere Pro sablonnal van valami, amibe belehúztam.
Peaceliker: hogy lenne Angle? Akkor nem lehetne flippelni sem...de elég gáz, ha Angle-nek látod, mert akkor azt jelenti, hogy nagyon fosul repülök.
-
Peaceliker
addikt
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz ezoltan #50205 üzenetére
Ezt én is megtanultam egy Dinogy Mega Graphene 2.0 1550mAh akku kinyírásával. Valahogy úgy érzem nem az volt az utolsó akku, amit kinyírok
Próbáltam visszahozni a videókban bemutatott trükkökkel, de nem volt sikeres, meg aztán ugye az a cella amúgy sem lett volna tökéletes. A megmaradt 3 cellát viszont simán tudom használni.[ Szerkesztve ]
Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
syler123
veterán
válasz ezoltan #50798 üzenetére
Nekem sosem volt gondom velük, 15 rendelésem van tőlük, köztük egy 280$-os robotporszívó. Eddig minden rendben ment. 1 rendelés most késik (9 esc), de most késés van az alis és banggood-os rendeléseimmel is, november végén rendelt áruk most jönnek meg.
Nyilván nincs olyan jó, mint a Banggood, de sokszor olcsóbb...[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
Nekem is pozitív tapasztalatom van velük. Minden megjött. Volt közte EU expresszes tablet is $110 értékben.
Per pillanat is van 5 csomagom tőlük, ma volt egy értesítőm is lehet pont az egyik GBs cucc.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
AMDaZERG_1
senior tag
Én ma írtam nekik, hogy már elegem van, és 2018. jan. 11-én tájékoztatom a PayPal fogyasztóvédelmet.
Írtam, hogy annyit nem ajánlottak fel, hogy valamilyen szinten kártalanítanak. Főleg amikor elismerték, hogy nem is volt készleten rendeléskor...
Erre írták:
Shipping date Delivery deadline
Nov 27, 2017 Jan 26, 2018
Once we receive all the above details, we will offer you a solution for your case upon the delivery deadline.
Én meg válaszoltam, hogy nem várok. 11-én jelzem a PP felé, és kérem a refundot.
November 11-én fizettem a raktárkészleten levő drónért. És megkacagtatnak, hogy várható érkezés január 26?
No, nekem nincs velük jó tapasztalatom.Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
vandor01
őstag
mostanaban a kari miatt cumira futott jopár ember es valszeg a GB tulvállalta magát.....
Nov 10-en rendeltem EU expressel azota nincs rola hir kozel 200euro!
aztan kisebb rendelések mennek de azzal is trukkoznek NL regelt postát fizetek aztan vonattal kuldik mint a free shippingeseket... valszeg meg fog erkezni csak NL-el itt van 3 hét alatt vonattal meg Moszkva alatt ruszkiknal valaholez van... kezd nem ajanlott kategoriaba csuszni a GB....
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Peaceliker
addikt
válasz ezoltan #50826 üzenetére
viszont az mindenkinél ugyan olyan tapasztalat lesz sztem GB vel kapcsolatban: aftersale support az egy nagy kupac kaki
(#50827) varadigabor
igen ebben 1 kijelző van de marha nagy felbontású. De nem ezt néztem ki, hanem SKY02S-t. Ha minden optimális a hónapban meg tudom rendelni
FS szerintem is hype miatt ilyen drág, sztem túlzás az árazás...skyzone sem fityinges, de mondjuk fele annyi.
Nem tudom bejön-e majd, de max kis buktával eladom sztem ha mégsemLáttam újat, de még nem jöttem rá mi benne a nagy fícsőr, amitől ilyen drága
"Oh my Goa'uld!"
-
Jackal2
senior tag
2 robotporszívó, 2 telefon, meg kismillió cucc. Egyszer volt vitánk, lehúztam őket 25 USD-vel, aztán végül itthon a szerviz megcsinálta ingyen. Jah meg mintha 1 db 2 dolláros ESC-m ben jött volna meg a 8 ból
Az egyik telefonom mondjuk rohadt lassan jött, amire kaptam valami bónusz pontot is
-
Jackal2
senior tag
válasz ezoltan #50895 üzenetére
Róla azt kell tudni, hogy nagyjából a legjobb helikopter pilóta, és ugye azt sokkal nehezebb vezetni
- Szabó Alan Jr T-rexAzért drónnal is "egész" jól repül
-
kriszbon
őstag
válasz ezoltan #50954 üzenetére
Ha jól tudom ez csak PWM-es, és összesen 6 csatornád lesz csak.
(#50965) Baku:
Esetleg erősebb/vastagabb fajta O gyűrű nem lenne jó hozzá?
[ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest