Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
spirit007
senior tag
Kár volt ezt a gémet ÍGY kiadni . Vagy úgy is mondhatnám kib@szás ...
-
P.Dude
őstag
A driv3r nek csak 1 a baj:Kár hogy mejelent.
Zoll
-
P.Dude
őstag
egyépként havertól halottam.De ne verd meg
Zoll
-
AMD-s
tag
Ezzel játszani is lehet?
"A vadászat vadűzés és erdőzúgás,de még több erdőzúgás."
-
byZsolt
tag
nem tudo átállitani a billentyűkiosztást.. (egérre akarom a lövést)
Sehogy nem lehet megoldani?Ez Itt a .....
-
Toness
őstag
Valaki eljutott már ahoz a Nice-i küldetéshez amikor a csajt kell megmenteni valami tűzharcból éjszaka és egy teherautó is megy a helyszínre? Nekem kilép a játékból miután felmegyek a teraszra és lelövök mindenkit akit kell
'' A hítpájpos hómméd mennyire müxik kingül? '' by M0Dair
-
LLKobe
veterán
Én már végigvittem (2x) nyugodtan kérdezzetek
Toness: ott pedig mennie kée tovább, nekem nem lép ki.
Utána kell üldözni Fabienne-t, aki elég jól vezet...
Valami gond lehet nálad, passz....
Próbáld meg úgy hogy nem nyírod ki a furgonosokat, csak leelőzöd őket és előremész.Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
LLKobe
veterán
-
Toness
őstag
Nem nyírtam ki a furgonosokat mert nem is tudtam úgyhogy odamentem előttük a placcra és mikor már meghaltak a csajt lövő ellenek akkor hal meg a gamma
Ja és van egy olyan bug ugyanitt, hogy a faszi aki mellettem ül az autóban és tudok vele lövöldözni, mitán kiszállok a kocsiból ő bennmarad és amikor én lövök akkor ő is lő, csodálkoztam is hogy mi a franctól sebződök amikor a hátam mögött már kinyírtam mindenkit, hát úgy néz ki saját magamat lőttem a másik emberkével'' A hítpájpos hómméd mennyire müxik kingül? '' by M0Dair
-
Mosqu!to
addikt
Te csak ne jóégezzél itt, erre max nekem van jogom, mert a helyesírás nagyon hadilábon áll veled. Azért mert nektek nfsu2 szagatott, nem jelenti azt, hogy más is fog. 95%, hogy ott ti rontottatok el valamit. Az, meg hogy összevesznek a ramok, hogy melyikbe érjen elöbb az adat, egyenesen baromság.
Más: A játék tényleg egész jó, csak az elején bejövő sok szokatlan idegesítő dolog akasztott ki. A kerettörténet igazán jóra sikeredett, talán csak azért játszom vele. De bugok sosem fogynak el, olyan sok hiba van a játékban, amennyit még nem pipáltam. A gépemen amúgy AA nélkül tökéletesen megy, de azért szégyen, hogy azt nem bírja, amikor pl mafia megy 4X AA és 8x AF -el akadás nélkül. Pedig azt merem mondani, hogy ott szebb is a grafika.
Én is most már törököknél vagyok, Niceben a végén jó sokat sz*ptam. Itt egyelőre elég könnyűek a küldetések, bár gondolom biztos benehezedik.
II-kobe: hány város van még? Isztambul az utolsó?
[Szerkesztve]Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Dilikutya
félisten
válasz Mosqu!to #1071 üzenetére
amd2600+512mb ram+fx5200
Ezeket összehasonlítva melyiken menne jobban?
Mer ezen szaggatna:p43,2+1gb+radeon x800xt
mer x800xt meg az 1gb ram veszekedne hogy kié legyen az adat.
Fogjatok le.... fogjatok le.....Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Mosqu!to
addikt
Ja, már végig is játszottam. Hát nem lesz maradandó élmény. Törlöm is, frásznak kell ide 2* 3,5gb.
AMD Power: olvass lejjebb. P.Dude fejéből pattant ki ez az okosság, aztán még én lettem leoltva, hogy hogy lehetek ilyen hülye, hogy ezt nem tudom
[Szerkesztve]Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
spirit007
senior tag
Én meg ma bánatomban felraktam a Driver1-et és szórakoztam kicsit a parkolóházban
-
viharhozo
addikt
No, kivegeztem. Az utolso elotti ket kuldetes eleg nehez volt, az utolsot a lovoldozes altalanos programhibainak koszonhetoen konnyu megcsinalni.
A legutolso palya irgalmatlan bugjat azert meg idevesem: azzal kezdodik, h jon szemben egy vonat. Namost, az a sinpar, ahol ez a vonat szaguld, cirka ketszaz meterrel odebb megszunik. Expresszvonatunk egy hegy gyomrabol erkezik.Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
keratom
tag
Kb. 1perc 49mp után uninstalláltam ezt a játékot. Sztem az év csalódása (bár még sok van az évből hátra). Azt nem tudom mi a szart csináltak ezen ilyen sokáig? Vagy csak spannolták a közönséget, hogy über így meg szuper úgy ésveddmegmindenféleképpmerQrvajólesz, közben meg igyekeztek minél kevesebb pénzt rákölteni. Az első részben a házak a háttérben villogtak, és mikor megláttam, hogy ebben pontosan ugyanez történik, arra gondoltam: Csak nem a driver1 grafikai motorjának a felturbozását látom?
Csatlakozom a sok előttem szólóhoz, ezt így kár volt kiadni -
Toness
őstag
Végigvittem én is, nekem tetszett a játék, a sztori az meg rohadtul jó, a vége az elég lezáratlan ügynek tűnik
'' A hítpájpos hómméd mennyire müxik kingül? '' by M0Dair
-
AMD-s
tag
Szevasztok! Mikor motorral kell üldözni a parton a motorcsónakos csókát,mit kell csinálni?A part végén mikor vissza keveredek a városba mindig meglép.
"A vadászat vadűzés és erdőzúgás,de még több erdőzúgás."
-
Somydemy
senior tag
valaki mondja már meg hogyan tudom átállitani az egérre a lövést!
köszNyisd nagyra Füled, és Látni fogsz!™ (by demy) ®
-
Mezcal
addikt
Nekem iszonyat nagy csalódás volt a driver 3. része. Még xboxon nyomtam végig, de a vice city után ez egy hulladék. Most nyomtam le a San Andreast Ps2-őn, hát a különbség a kettő között a Gta javára akkora , mint egy Lamboghini Diablo és egy Zsiga között!
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
gyuri00
aktív tag
Van hozzá egy pacht a pcguru honlapján megtaláljátok
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest