Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Bővebben: link
Kiadták a demót. Mit ne mondjak... ha tényleg ennyire szar, aminek mondjátok a játékot, akkor nem is csinálok helyet neki 700Mb... miben tárolják ezek a textúrákat? BMP-ben? A telepitéséhez kapásból kéne legalább 2Gb... 700Mb amit letöltök, legalább ennyi, amennyit kicsomagol a temp-be, meg legalább ennyi, amit utána berak a játék mappájába.... nagyjuk már a hülyeséget Azt hiszem, ez kipróbálatlan marad.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok elakadtam a játéba remélem tudtok nekem segíteni! Na arrol lenne szó hogy hajóval el kellet menni egy ilyen raktárhoz és ott van egy sárga targonca és fogalmam sincs mit kell csinálni heggesztövel kivágnak egy ajtót és bejön rajta egy halom ellenség és megülnek! Mit kell ott csinálni S.O.S???
-
Toness
őstag
válasz B-L-A-C-K #1204 üzenetére
gyorsan beülsz a targoncába, avillákat aláakod egy ilyen raklapnak, felemeled és utána oda kell vinni az ajtóval szembe ahol egy lyuk van a platformon, ezután felmászol a létrán a platformra és a targoncával felemelt raklapon kersztül tudsz átugrlni. Mindezt qrvagyorsan kell csinálni mert ha hibázol egy kicsit akkor már késő lesz
'' A hítpájpos hómméd mennyire müxik kingül? '' by M0Dair
-
Toness
őstag
válasz Somydemy #1208 üzenetére
kb 1hete már végigvittem és nem tartott valami sokáig, olyan 3délután volt az egész, csak sokat kellett szopni egyes helyszíneken, volt hoy úgy mentem dolgozni éjjelre hogy semmit nem aludtam a game miatt, nekem bejött
'' A hítpájpos hómméd mennyire müxik kingül? '' by M0Dair
-
P.Dude
őstag
Sajna nekem a patch nemmüködik.Hiába indítom el hibát jelez.Nemtalál valami ilyen meg oylan retailt.
Zoll
-
Somydemy
senior tag
Ott vagyok amikor nem lehet 80 alá lassítani, elérek a paton lévő kocsihoz mellé állok, félig kihalyol a társam de nem akar átugorni. miért???
csak melléálltam, kel mást is, hogy átugorjon???Nyisd nagyra Füled, és Látni fogsz!™ (by demy) ®
-
-
Mazka05
őstag
Nah megvan a játék csak mostanra lett meg.. De ennyi bug-ot meg irányitási hibát meg ilyen szar graft.. Nem hittem volna hogy ilyen rosszra sikerült.. (patch meg ilyenek nincsen) de szerintem ezt a cucot úgy ahogy van újra kéne írni... meg a kamera állásról nem is szólva hát az is egy tragédia.. küldetéseket nem néztem meg.. de lehet hogy nem is fogom.. Hajrá GTA San Andreas
Ebben a világban megtanulod, hogy a szar is le van szarva..
-
Somydemy
senior tag
és utánna hogyan tudok a kamionba bemenni 80-al???
Nyisd nagyra Füled, és Látni fogsz!™ (by demy) ®
-
gyuri00
aktív tag
Ebbe nem lehet úgy mint a vice cityben hogy megtámadjuk az embereket nem fegyverel hanem kézel öszeütni az embereket
-
titan5
tag
válasz Somydemy #1231 üzenetére
Hát meg kell találni az ideális útvonalat,de még mielőtt nekidörrentenél oldalról a kamionnak ugorj ki a verdából.A lényeg hogy a kamiont felrobbantsd de magadat ne ha lehet,aztán ........next mission!!!
Ha az ár OK megegyezünk ha nem kritika nélkül méltósággal hagyd el a helyszínt! Köszi!!!
-
P.Dude
őstag
Nektek nemakadozik a játék? mer nekem nagyobb helyeknél eléggé meg swappel.A swappelés nemtudjátok mi?
Zoll
-
Toness
őstag
Ha nem tetszik a játék akkor nem kell vele játszani, nekem tetszett, ízlések és pofonok.... az elvárásokhoz képest sokan csalódtak, viszont nekem nem voltak nagyok az elvárásaim ezért nekem tetszett
a swappolás szó jelentésére gondolsz? a kevés ramtól van mint már írtam egyszer, a ram megtelik és a vinyóra írja/olvassa azokat az adatokat amiket a ramban kéne intéznie, de egyértelmű hogy a vinyónak sokkal kisebb a sávszélessége'' A hítpájpos hómméd mennyire müxik kingül? '' by M0Dair
-
illusiON
őstag
ha lehetek példa, nekem atim van, konfig adatoknál 1024x768 és asziszem csak 1 dolog van levéve 1 szinttel (fsaa) és kadásmentesen fut mindig
( : no woman no cry : )
-
Somydemy
senior tag
igyvan. a ram
Nyisd nagyra Füled, és Látni fogsz!™ (by demy) ®
-
gyuri00
aktív tag
Nem tudtok adni valami tippet amikor motorallkel üldözni a motorcsónakost valahogy levágni az utat.
-
Somydemy
senior tag
hali.
a targoncával mit kell csinálnom??? hogyan kell elmenekülni onnan amikor kivágják az ajtót???Nyisd nagyra Füled, és Látni fogsz!™ (by demy) ®
-
evo21074
csendes tag
van valaki?
-
evo21074
csendes tag
van valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Spigen Caseology Athlex Active Orange tok Google Pixel 7 Pro telefonhoz
- Lenovo Ideapad Flex 5 akkumulátor, használt, 80%-os állapotú!
- 2db 12TB Seagate Exos X16 ST12000NM002G SAS - foxpost az árban
- Új Gamer PC Ryzen 7 5700X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4 3200Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Független Iphone Xs Max 64GB 85% Akku Hibátlan Működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest