Új hozzászólás Aktív témák

  • xavix13

    senior tag

    válasz Иван #16470 üzenetére

    "Kipróbáltam rebornt, sima játékként, mert kell a 10 compendium szint. nagyon tetszetős az UI, de azért a játékkal már vannak kisebb, de inkább nagyobb problémáim. Kezdődik ott, hogy ugyanazokon a beállításokon, mint a sima, nekem rosszabb FPS-t produkál, illetve sokszor nagy akadásokat. (Ami a sima kliensben nagyon ritka). Ráadásul a grafika is mintha sokkal rosszabb lenne,a világítás tök fura, és pixelesnek hat az egész. Mintha nem is natív felbontáson futna (pedig elvileg azon).

    És akkor még nem beszéltem arról a fura érésről mintha lenne egy állandó lag. Nem frame lag, és nem is ping, hanem mintha minden egy kicsit később történne, mint látom. Pl lasthit."

    Ugyan ez van nálam is, minden pontja a mondandódnak fent áll.
    Az állandó lag érzésétől kezdve, a random fps dropokig stb. Ha meg akár mediumra vettem vissza a grafot, olyan bűnronda, pixeles lett mintha 800x600-ba tolnám. Ha meg is van perceken keresztül a stabil fps, akkor sem olyan sima érzetre.
    Az eredeti vaj simán fut maxon, röccenés nélkül, a reborn meg olyan hulladék. (Hiába a sok állítólagos patch, valamennyit javult is, de ha ez így fog kijönni, /már pedig sok embernek már "simán" megy a kezdeti állapothoz képest/, akkor nagyon morcos leszek.) :(((

    [ Szerkesztve ]

    One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.

Új hozzászólás Aktív témák