Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xavix13
őstag
válasz Hokunda #15698 üzenetére
Én még event alatt cseréltem szetteket ott, akkor nem volt probléma, bár azok a szettekért nem lett volna kár ha belefut az ember egy két ilyen tetűbe. Compos immokat viszont eszem ágában nem lenne ott cserélni.
Mondjuk mindig öröm oda felnézni, sose csalódik az ember, amilyen társalgások ott folynak.[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
la_cc
addikt
Ismeri valaki a IOGraph-ot? Követi a kurzor mozgását a progit.
Ez egy 40 perces Omni meccs képe + a köztes alt-tab-olások.
Szerintem fun.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
Plexicushio
senior tag
válasz Hokunda #15702 üzenetére
Benéztem a HUN csetbe kicsit, ilyesmi színvonal fogadott:
15:38 HYP3R: hát ha 1-et nyer akkor nem
15:39 HYP3R: nem szertem a navit
15:39 HYP3R: onnan csak xboct meg dendi jó
15:39 HYP3R: a többi szart se ér
15:39 HYP3R: főleg most
15:39 HYP3R: hogy funn1k offlane-re ment és nem supportoluh, ez fájt.
Nem csoda aztán hogy ott tart a haza scene, ahol.
[ Szerkesztve ]
-
Иван
őstag
válasz Plexicushio #15704 üzenetére
Mondjuk amióta az ENVY-USből átjött xPeke egész jó lett a zergjük.
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
xuldar
addikt
válasz Plexicushio #15704 üzenetére
Funn1k volt más poszton a Naviban offlanen kívül? Lemaradtam valamiről?
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
-
la_cc
addikt
Dondo pudge
-
Plexicushio
senior tag
válasz ígyvanferi #15709 üzenetére
Hogy mi? 2013-as játékfelfogásban élnek még Nem vették észre, hogy Loda mekkora nulla ti3 óta (igazából sokszor már ott is, csak s4 meg AB csinálták a pl-jének a space-t), meg visszahívták ezt a két hero poolos bajnokot, aztán 7ckingMad szegény nem elég izmos, hogy két játékost is kikerrizzen.
Azt meg "sajnálom", hogy így elmarad a fogadásunk, miszerint a NaBi továbbjut a TI-n, (de legalább bejött )
[ Szerkesztve ]
-
Plexicushio
senior tag
Navinál viszont ez a SoNNeikO kurva jól keni. 1. meccsen io, most meg treant. Ki ő? Hogy sikerült a Navi-nak megszereznie? A csapat lelke kajak.
Erre anno válaszolni akartam de elmaradt. IO-val is, meg mással is tényleg egy állat ez a gyerek. Medált neki. A navi legjobbja hónapok óta, tartósan. 18 éves sincs még én úgy tudom. Hvost mondta, hogy többen tudták/ismerték hogy tehetséges srác, de az a hír járta, hogy nehéz vele nagyon egy csapatban, mert nehéz a természete, ezért sokan "féltek" tőle. Aztán hozzátette, hogy ők ilyet nem tapasztaltak, jól megvannak.
(Amúgy ő a valódi call-maker többnyire jelenleg a Navinál, AS-é a draft) Nem semmi dotás pályafutása lehet a jövőben.
[ Szerkesztve ]
-
la_cc
addikt
válasz Plexicushio #15712 üzenetére
Szerez egy kis XP-t és majd tovább lép a Navi-ból...
-
-conrad-
addikt
Nem gondoltam volna, hogy a "kill 8 or more heroes" az pont a phoenix-el lesz meg, de nagyon fun ez a hero, eddig kb. 3x toltam vele, de parádés játékom volt nagyon, void+cm aggyal, hétvégén, el sem hiszem. ( na jó egy agyatlan bara meg doom azért volt... )
-
PitbullStyle
tag
Hadd foglaljam össze ezt a TI qualifiers-t:
Summer's rift: hiába kaptunk meghívást a selejtezőre, cseréljünk egy playert nyugodtan, úgyis túljutunk az open kvalin -> kiesnek az open kvalin.
Rave: ezerszer jobban megérdemlik a TI meghívót, mint a T.MY -> wildcard jogot se szerezték meg
Alliance: Niqua fél évig kitartott mellettünk a szarban, basszuk ki TI kvali előtt, bulldoggal nagyobb esélyünk van -> csoportkörön se jutnak tovább
NiP: jobban megérdemelték volna a TI meghívást, mint a Virtus.Pro -> még a wildcard slot se jött össze
Mouz: átmegyünk Kanadába, mert ott simán megnyerjük kvalit 3 európai játékossal; miután Valve megengedte a jelentkezésünket AM kvali csoportban, azonnal elfogadjuk egy európai csapat szerződését; nem kell elmennünk i-leauge-re, mert nincs szükség gyakorlásra ilyen gyenge kvali mellett -> AHAHAHAHAHSO. MUCH. JUSTICE.
With bones and spells I come!
-
.LnB
titán
válasz PitbullStyle #15715 üzenetére
Na'Vi? (őket kihagytad)
Alliance borzalom. 2-3 éve szorítok nekik, mondhatni kitartottam mellettük a sz*rban én is. De ez elfogadhatatlan. Még ha egy szoros ki-ki összecsapáson maradnak alul a NiP ellen és az döntött volna akkor oké. De így?! Így kiesni!? Méltatlan, szánalmas, és egy rajongó számára felháborító. Bye bye alliance....szerk.: Lod[a]-t szívesen látnám a secret-ben rtz helyett ezek után.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz PitbullStyle #15717 üzenetére
Erre gondoltam én is. Szerintem a Na'Vi meglepetés. Sonneiko jó igazolás volt a PR-től. (de ezt már beszéltétek itt korábban)
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
wikings2
őstag
Én a Nip et sajnálom nagyon. Szerintem mocskos mód betehetett ez a lagg dömping a játékuknak az utolsó meccsen... Viszont a Navinak örülök, sosem volt kétséges hogy a dondó spectator gem jó választás volt a wardomba
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Иван
őstag
Látod, ezért jó LGD fannak lenni. Delivering since 2009.
Amúgy szerintem most alliance TI után nagy shuffle csinál, és az első majoron kiderül mit tudnak. Lehet NiP-pel cserélnek pár playert (na nem a drumos SK tagot). Ha mondjuk az első 1-2 majoron se hoznak össze semmit akkor már kb tuti a disband.
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
.LnB
titán
Szerintem nem lesz shuffle. Ki menne oda? Maximum felfedeznek új playereket. A NiP nem fog megbomlani, ők újak, nincsenek még szerintem rákényszerítve ilyen magas eredmények elérésére. Nekik még van idejük, nem mellesleg egy nagyon durva, stabil szervezet áll mögöttük.
Nem akarok nagyon okoskodni de Loda-n kívül kire építhet a Alli? Szerintem senkire. Egy komplett team kellene oda. Nem tudom Pajkatt mennyire motivált, kérdés marad e ezek után. Bulldog felejtős. Akke ha Io-val suppolja Loda-t akkor oké, de szerintem kicsit középszerű a játéka.
A másik ugye az, hogy Loda nem fogja sajnos otthagyni a szervezetet, ő oda van "kötve". Talán ha a secret besül a TI-on akkor ők kavarhatnak valamit az Alli-val, de elvileg az az ésszerű ha ők csatlakoznak a szervezethez.
Nem tudom, biztos hülyeség amit írok, de nem nagyon látom mi lenne a megoldás.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz EmptyParadox #15722 üzenetére
Lehet, hogy most Loda volt a baj, sőt lehet, hogy sokan nem is szeretik, de szerintem messze a legjobb játékos abba a csapatban. Ezzel biztosan lehet vitatkozni, de nekem ez a meggyőződésem. Sőt tovább megyek, szerintem Europa legjobb pos1-es playere. Elvakultság? Lehet.
-
.LnB
titán
válasz EmptyParadox #15724 üzenetére
Szerintem épp elég ideje balfaszoskodnak, ennyi idő alatt fel kellett volna tudni készülni rendesen egy TI qualira. Bulldog visszajövetele kavart be egy kicsit, de a kérdés, hogy mi szükség volt rá? Semmi.
-
Plexicushio
senior tag
Vérszemet kaptak az új patch-re szerintem. Régen ment is ez, nyertek rajta nem egy meccset, hogy 2 ban-t automatán el kellett "vesztegetni" az ellenfélnek.
Akke Chennel is remek, jobb is mint IO-val, 2. legjobb Chen EU (Ppy után). Kvalik alatt tényleg Loda volt a legnagyobb balfasz, még csak nem is AB - talán régen lehet ő a legjobb volt ha sok faktort beleszámítunk mint pl. a konzisztenciát -ha éppen ki volt nyalva a ..- de erősen középszerű mára.
[ Szerkesztve ]
-
Plexicushio
senior tag
Ok, pár milla dolla és trófea után felőlem semmi gond.
#15719) wikings2
örülök én is nagyon, de azért még ez most sem kimondottan jó játék igazából, viszont legalább már úgy néznek ki mint egy csapat. top8 helyre jelenleg semmi esélyük nem lenne, sem akár egy game-re az eg/ig/vg/lgd/ts/c9/empire/vp nevű nagymenők ellen De addig még sok idő van.
AS draft korrektnek néz ki, ha nem is sikerül sokszor végrehajtani a dolgokat (pl. Seeker Thrist-jére hozni egy Wispet, zseniális ötlet) sőt eddig ezt a Winter-t is ők játsszák a legsikeresebben. Viszont elég sokat feedel, többször kellene jobban játszania - bár erre most épp nem panaszkodom a WB döntő után.
Funn1k - középszerű legtöbbször, bár most amit művelt mid-gameban a Sand Kingel... Több ilyet
Dendi - vannak rossz játékai, nagyon jó az kevés, mint a nagyon rossz is, egy jó átlagot tud hozni általában. Több van benne ettől.
(4) - nincs már (sok) throw szerencsére, de ő is adós még a kifejezetten jó játékkal, viszont ez a szintén középszerű forma nem fáj most nekik annyira... Hátha majd jön a szokásos TI mode: On
Sonneiko - hát ahányszor ő kihúzta már a szarból a többieket.. a többi róla már le lett írva.
[ Szerkesztve ]
-
Plexicushio
senior tag
Az igencsak szűk lista azokról, akik az eddigi összes TI-n részt vettek vagy fognak, beleértve az idei évet.
iceiceice, MMY, LaNm, 430, Faith, Hao, Sansheng, xiao8, DDC, Yao, Dendi, XBOCT, Puppey, KuroKy, Universe, Misery
-
Иван
őstag
válasz Plexicushio #15729 üzenetére
Külön érdekesség, hogy ferrari_430 az egyetlen aki ugyanazokban a színekben indult mind az ötször. Ha kijut dendi meg hvost, akkor ők lesznek a másik kettő.
Amúgy a navi jelenleg, és alapjaiban mindig is egy 4p1 csapat volt. Dendi meg funnik space creator hősöket kap, hogy hvost a baltaegyszerű gyro/naix/alche/weaver hőseivel farmolhasson és elérje a kritikus tömeget. Esetleg olyan hősöket, amikkel lategame előkészítik a teamfightot hvostnak (magnus, clock, puck). Szerintem a navi jelenlegi draftjai 100%ban akörül mozognak, hogy hvostnak legyen helye, előkészített teamfightja és ne tudjon meghalni. Supportok szintén ilyenek. Artstyle hozza a mapcontrol/teamfight control hősöket magának (NS, Undy, disruptor), sonneiko meg a megmentő hősöket (dazzle, Sd, WW).
Amúgy ez nem gond, mert mint a mellékelt ábra mutatja, működik ez a technika.
-
Иван
őstag
válasz Plexicushio #15731 üzenetére
A wildcard meccsek hivatalosan nem részei a TI-nak.
-
PitbullStyle
tag
With bones and spells I come!
-
la_cc
addikt
Ez a hvost tényleg egy balfasz. Befutott egy 4 közé, hogy felvegyen egy haste-t miközben full vision volt az ellenre... Sonnikeo meg próbáltam kiswappolni, de belehalt ő is.
[ Szerkesztve ]
-
Plexicushio
senior tag
opa opa ez TI
[ Szerkesztve ]
-
Plexicushio
senior tag
Lehet, de mivel erősen meghívásos a verseny.. (Aztán ha onnan nem jutottak volna föl mert nem játszanak úgy, nem mentek volna többre a main eventen sem.) De most már k.vára már nem számít
A volvo rendszer nem bírta, ahogy bemondták a GG-t, 10mp múlva az egész DotÁt bezárta a gépem.
-
Plexicushio
senior tag
#15734) D4v3
Amúgy azt látni kell, hogy (hvost throw ide v oda) rohadt régóta de ő a direkt csali az ellenfélnek. Régóta ukrán turpisság ez már. Akár olyan áron is, ha elsőnek meghal.
NaVi meg ezekben a káosz fightokban rohadt jó, tegnap is az a 3v5 ...
Kicsit szar lehet így az ellenfélnek, hogy csomószor hirtelen nem tudja, akkor most mi van? (4) solo akció, vagy kemény beszivatás.ez 50 compendium points
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
Sikerült 50 pontot (a lehetséges nem is tudom, 3000-ből?) összekaparnom a selejtezős eredményekkel. Remélem a meccs predicitionöket is ilyen eredményesen sikerült megtippelnem.
-
Иван
őstag
válasz Plexicushio #15740 üzenetére
Én is rájuk raktam vna a pénzemet, csak mondom, hogy ettől még pl vega nem lett TI versenyző.
-
xavix13
őstag
válasz ígyvanferi #15742 üzenetére
Nekem még nem mutatja hogy mennyi lett, de sztem az enyém se sokkal több
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
Plexicushio
senior tag
Napokon belül itt ez a Mars torna kínában, a többség már ott is van.
A másnapos, jet-lagged ukrán squadnak nem jósolok majd túl sok jót.
Group A
Cloud 9
Newbee
Vici Gaming
Team Empire
EHOMEGroup B
Team Secret
Natus Vincere
LGD Gaming
CDEC.Douyu
Invictus GamingViszont az első négy jut tovább a bo1-ek után, szóval legalább az csak meg lesz talán
Az első helyezet nyereménye csaknem 100.000 Euró. -
Иван
őstag
válasz Plexicushio #15745 üzenetére
Hivatalosan 322 ezer USD a nyeremény. Vicces.
Amúgy CDEC-et legyőzhetik, LGD meg Secret esélytelen szerintem (bár LGD nagyon hit or miss, azon múlik xiao8 + MMY hogy teljesít), IG meg ki tudja. Mostanában ők se remekelnek.
LGD vs Secret döntőt megnéznék. Sokak szerin a 3-0 VG után az LGD lehet a legjobb kínai csapat. Majd kiderül.
EDIT
Amúgy szerintem EZ secret win lesz. Nagyon összekapták magukat.[ Szerkesztve ]
-
Plexicushio
senior tag
-
Plexicushio
senior tag
A másik csoport könnyebbnek tűnik, aktuális forma alapján biztosan.
Kell jegy az in-game spektáláshoz?Az A csoportból az Empire szerintem ütni-vágni fogja őket, de hogy majd a TS vagy LGD ellen mire mennek, ... nem mernék fogadni most már
TS - Empire döntő a tippem.[ Szerkesztve ]
-
Иван
őstag
válasz Plexicushio #15748 üzenetére
Tavaly nem kellett, bár tavaly a selejtezőkkel volt összekötve. Mondjuk most is ugyan ott tartják ahol a selejtező LAN-t, csak később. (Amúgy mintha az LGD facebookon láttam volna a jegy reklámját, szóval sztem kell).
Hát Empire még nem sokat játszott ebben a patchben, kiderül. Sztem secret viszi, de a döntőbeli párosuk a VG/LGD/Empire akár c9 négyesből fog kikerülni valószínűleg.
-
.LnB
titán
válasz Plexicushio #15747 üzenetére
Az de jó! önkritika..
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Call of Duty: Black Ops 6
- Házimozi belépő szinten
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Escape from Tarkov
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest