Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Én is csak olvasgatok, szakértek. De már annyira vágom a dolgokat, hogy jobb is ha nem játszok mert akkor az MMR rendszert lehetne kidobni az ablakon, tuti kiakasztanám a számlálót
wikings2-ről ne is beszéljünk, ő még szakérteni sem tud ez mekkoravó't...szerk.: Mi az a CW? Clan War
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
.LnB
titán
Én 667 órát játszottam vele, szóval kezdő vagyok. Persze az MMR-em nem tükrözi a tudásomat mert valóságban bőven MMR5000 felett kéne lennem, de ugye mint minden dotás én is összekerülök mindig az oroszokkal, laggal, noobokkal
Viccet félretéve 667 játékórával viszonylag gyenge vagyok. Szinte csak supportolok, és itt a fórumon vannak olyan tudású játékosok akiktől eldobom a hajamat (nem, nem la-cc az ). Nem is szoktam nagyon okoskodni mert mellettük hülyén néz ki az én kezdő, okfejtésem. A kisfiam mellett nagyon nincs is időm játszani, ezért én inkább szeretem, csodálom a játékot és a játékosokat. Mivel nagy e-sport fan vagyok ahogy tudom követem a Lanokat, versenyeket.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-conrad-
addikt
Ha ma lesz időm jön a nagy experiment, toltam egy szándékos lose streaket a hétvégén (normalon) és most kíváncsi leszek ha rankedet tolok mennyire lesz easy.
-
sg22
senior tag
-
xavix13
őstag
A legjobb dolog úgy kikapni hogy az enemy ancient 75 (!) kicseszett hp-n marad.
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
xavix13
őstag
válasz D1Rect #15508 üzenetére
Hát ez most valahogy nem vigasztal. Throw is real...
Tök jól ment minden a 40 percig amikor is az axe úgy gondolta, hogy na most itt az idő pusholni, majd miután nem ment vele senki meghalt 2x csak úgy randomba.
Vesztettünk teamfightot, roshant. Pedig 700 gold kellett volna, hogy meglegyen a bkb-m + bb, meg letudjunk nyugiba roshanozni majd befejezni.
Na de sebaj, új patch van, nincs minden veszve.
Nyertünk egy highground fightot otthon, counter push, erre ahelyett hogy ütötték volna az ancientet, elmentek mind a négyen fightolni és természetesen meghalni a kút alá , én meg egyedül 75hp-ra tudtam leütni.
Csak tudnám hogy ilyenkor mi a franc üt a fejükbe, nem egyszer volt már ilyen meccsem, ahol az addig tök jó team, lategame olyan baromságokat csinált hogy a fejemet fogtam.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz xavix13 #15511 üzenetére
Ha jó meccs volt, akkor mindegy, hogy nyersz vagy veszítesz. Persze nyerni jobb, de minden második játékot elveszíti az ember, ez ilyen, meg kell tanulni mindenképp jól szórakozni, különben megeszi a fene az egészet.
[link]"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
xavix13
őstag
válasz D1Rect #15512 üzenetére
Végül is igaz, csak felhúzott, hogy hogy lehetett azt a meccset így eldobni, ráadásul 2x is. Na meg hogy csinálom a 10 hero challanget és a 2. játékom kunkkával, ahol nyert helyzetből vesztettem.
-
EmptyParadox
senior tag
Hajjajj, nem tudom mi van mostanában, de 10-es lose streak-en vagyok. Eddig hoztam az 55% win rate-et állandó randommal (tudom ez nem sokat jelent, de nekem számított). Mondjuk ebből az utolsó 10-ből szerintem 3 volt, ahol én is hibás voltam. Ráadásul felhúzom magam a játékon mostanában, ami eddig sohasem (!) fordult elő (csak ha én szúrtam valamit el), ezért is szerettem Dotázni. Próbáltam átmenni CM-re, utána All randomra, de lose. Folyamatosan jönnek a 10. perces 5 man deathballok, amik iszonyatosan frusztrálnak. Kicsit el vagyok szomorodva, mert lassan nincs kedvem megnyitni a játékot.
Lehet pihentetnem kellene kicsit.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz EmptyParadox #15514 üzenetére
Akkor béna vagy, mert itt korábban le lett írva, hogy ötös win/lose streak után dobja az ellenpárját.
Amúgy túl sok a dota nekem is rossz, érdemes tartani pár hónapos/éves szüneteket.
Tényleg, aztán megint olyan jó lesz mint régen."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
-
.LnB
titán
válasz D1Rect #15517 üzenetére
Elhiheted, elég mozgalmas, és teljes életem van nekem. Aminek csak nagyon kis részét képzi a dota.
Nálam olyan is van (pont múlt héten volt), hogy nyertem zsinórba hét meccset, és annyira király volt, hogy pihentettem pár napig a játékot. Van mellette más is, ha játékról van szó akkor a Dota az első, de ha besokall az ember akkor kell valami menekülő út(#15518) Ozrych: Nekem sincs napi szinten időm játszani, de dota mellett ha játszom akkor mostanában szimulátorozok. Assetto Corsa, Project Cars...ja és a GTAV-öt is végignyomtam.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz EmptyParadox #15518 üzenetére
Én egy ideje a lol varázspontokat gyűjtöm reggelente botok ellen, kellenek a hősök a rankedhez.
Kíváncsi vagyok meddig fogok jutni."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
la_cc
addikt
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
.LnB
titán
Zta -Tünce csere a Docklernél.
-
xuldar
addikt
Tud valaki mondani egy olyan oldalt, ahol látható, hogy akkor most végül kik alkotják a csapatot? A hivatalos oldalukon csak a meccseket találtam, fb-on meg lósz@r sincs. És tavaly óta létezik a csapat.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
-
lebesgue
tag
Sajnos a TI5 kvaliból is kiestek, tegnap pedig a második körig jutottak a GIGABYTE challenge-en. Valami random francia stack kiütötte őket, bár köztük volt JORAAL, aki már játszott 7kingmaddel. Dókler TI6 champs confirmed.
-
D4v3
őstag
Nem lesz belőlük már semmi, így hogy az egyik a szarozza a másikat a háta mögött, a másik meg szaroz másik kettőt a hátuk mögött. Mikor meg megkérdezed, hogy de X miért játszol akkor velük, az a válasz, hogy "ennyi pénzért dotázok én bárkivel".
-
Pocok256
veterán
Őszintén havi 200k nettoért tuti nem dotaznek versenyszinten... Nevetseges. Több évet elbaszni az életedből úgy hogy az a tudás amit ott felszedsz semmire sem jó. Túl nagy a rizikó faktor.
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Pocok256
veterán
válasz ígyvanferi #15540 üzenetére
Tudtommal 8-10 órás munkaidovel tolják így az egyetem/suli nem megoldható mellette.
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
wikings2
őstag
válasz Pocok256 #15541 üzenetére
Azért ha belevesszük hogy mondjuk 20 évesen kezdték és 2-3 évnél tovább nem kötelezi őket a docler a szerződés alapján (vagy mi is volt az alapkoncepció) akkor 22-23 évesen azért még nem igazán késő tovább tanulni. Én itt vagyok 21, 2 hónapon belül diploma a kezemben és valamilyen szinten már elvárás lesz magammal szemben az hogy takarodjak melózni ezzel és ne a dotoban keressem a pénzt, és azért a sulit nem szívesen hagytam volna ott emiatt.
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
sg22
senior tag
amig az a roman geci csinalja az egeszet addig marad ilyen szar
what should I do about this?!
-
goodboy007
senior tag
A román gecin kívül meg a kutya nem csinálná, úgyhogy ez van.
"Kicsit sárga, kicsit savanyú, de a miénk."A magyarok 99%-a fogalmatlan, a maradék 1%-nak meg nincs ideje/kedve/hozzáállása, hogy annyit tegyen bele a játékba, amivel vihetné valamire.
Te meg már kiégett vén fasz vagy és ti se vagytok meg öten.
[ Szerkesztve ]
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
ígyvanferi
addikt
válasz szilva01 #15548 üzenetére
Lehet, hogy nyertek is valamit, egyszer a DDT-től kaptak ki a F4F döntőjében. Synderen volt a csk. Belőlük lett később a mai sztárokat felvonultató OK.Nirvana.int. Papa Drayich mondjuk már korábban kilépett a csapatból. Korábban játszott még együtt Lodaval és Akkevel az SK-Gamingben. Itt is azután lett igazán sikeres a csapat, hogy Drayich kilépett.
Később már csak kommentátor volt. A svéd TV6-on ő közvetítette a TI-t.
Fun fact: egyszer egy dota meccset ott kellett hagyjon, mert a feleségének elfolyt a magzatvize.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest