Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz WATERDACA #2258 üzenetére

    Én továbbra is wadozgatok. A legutóbbi helyzetjelentés óta a Valiant <3, a Doom Zero <3, az old-school, elsősorban co-opra tervezett, 1995-ös Memento Mori és a TNT Evilution volt meg.

    Most éppen a JPCP (Japanese Community Project) pörög, és idáig (level 22) nagy királyság. Igényes, nagyon hangulatos, kreatív mapocskák. A lényeg, hogy a japán community tagjainak száma fogyatkozott, így az aktív playerek úgy döntöttek, hogy az összetartozást és aktivitást fokozandó összedobnak egy 32 pályás megawadot. Voltak kevésbé gyakorlott mapperek, de a folyamatos kommunikációnak köszönhetően a minden hájjal megkent, vén rókák felügyelete alatt szépen kikupálódott mindegyik szint, és a pályaszerkesztésben nem annyira jártas emberek is szép adag új tapasztalatra tettek szert. Amúgy a WAD a 2016-os, 23. Cacowards egyik díjazottja.

    Néhány kedvcsináló screenshot:


    Jóféle, érdemes leszedni, és csak limit removing source port kell hozzá, nincs szükség Boom/MBF kompatibilitásra, szóval hibátlanul megy Crispy Doommal is, ami szerintem megintcsak egy nem elhanyagolható szempont.

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák