Új hozzászólás Aktív témák

  • Tense

    őstag

    Srácok, azért ne felejtsük már el, én soha nem kötöttem bele senkibe, tisztelettudóan állok mindenkihez, ami nem tetszik tovább görgetek, vagy megdicsérek valakit, ha nem tudom, mert nincs miért, akkor szintén tovább görgetek, vagy jót, vagy semmit. Én mikor megvettem ezt az egeret, és örömmel jelentettem be itt, azonnal jött a vita ellenfél, hogy ez egy tégla, (nem tanácsot kértem, nem kérdés volt) terméskő, ajtótámaszték, és még voltak ilyen igazán arányos túlzások, persze szó-szót követett, ma szintén nem hagyta a buzgósága, megint beszólt, nem én írtam neki, hanem ő.. csak vissza kell keresni. Semmi extra nem volt abban hogy beraktam mit vettem, csak annyi hogy megtaláltam az igazit számomra.. De folyamatosan erőlködött..

    pitepeti71
    "Csabának meg abban van igaza, hogy az ő szintjén (vagy én szintemen) ennek nincs túl nagy jelentősége. (Bár nem tudom, hogyan játszik) plusz ez nem mindekinél preferencia."

    Hát valahogy igy :D

    pitepeti71
    "Különböző okok miatt, FPS-hez kerestem olyan egeret, ami sok gombbal rendelkezik, hogy ne a billentyűzeten kelljen keresgelném, melyik gomb mit csinál"

    Én szintén ezen okok miatt, a 7 gombost panelt használom, az nagyon bejött a hüvelykujjam hegyével az 1-2-4 a közepével az 5-3 és a tövével a 6-7, nagyon kényelmes és hibátlan igy. a billt már csak irányitásra használom leginkább.. 7 gombos panellal 119g
    alt="" title=""

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák