Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz WATERDACA #1273 üzenetére

    A battlemod rész az tényleg vicc hogy max ennyi és semmi dm vagy tdm stb. de ezt el kell fogadni. Démonként még élvezetes is tud lenni rövid ideig, slayerkánt inkább csak szenvedés...
    Viszont amit a kampány ad az felbecsülhetetlen előny a 2016 verzióvasl szemben.
    Elsőre persze én is azt mondtam hogy " mi a szar ez" és ennek köze nincs a doomhoz, de ahogy egyre inkább jutottam előre a történetben annál inkább lett szórakoztató.
    Főleg az első végigjátszás után amikor el "kellett" kezdeni gyűjtögetni a játékfigurákat, albumokat. cheateket meg az újrajátszást kívánó kihívásokat..
    Na ekkor érberdt rá az ember hogy ez sokkal több mint egy új rész. Főleg akkor amikor a fortressben már tele vannak a falak albumokkal, a polc játékfigurákkal és egyre inkább adja még a járék a kihívás lehetőségeket.
    Eleinte persze jutalomért, de aztán mát akár puszta szórakozásból is.
    Számomra az egyetlen negatívum az a battle mód ami démonként szinte mindig boritékolt siker, slayerként meg többnyire a szenvedés...

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák