Új hozzászólás Aktív témák

  • SeniorTilla

    veterán

    válasz total90 #9837 üzenetére

    Á, annyi nem kell. Pár óra után már mennie kell a manualnak, ha nem akkor felejtős lesz úgyis :) Rá kell érezni egyszer. Nyilván ha már a komolyabb manővereket gyakorlod, ott még jól jöhet a szimulátor. Én nem ott szereztem meg a gyakorlatot, csak az alapokat, a többit élőben az gépekkel. Az avata sokat kibírt, az fpvk nem :U (van is 3 összetörve itt egy dobozban). Ha azt nézzük, hogy egy FPV akksi nélkül 80-100 ezerért megvehető, akkor nem is olyan nagy tragédia. A Care és a csere díja többe kerül (ügyesen csinálja a DJI a marketinget). Az avatán van care-em, de nem használtam még, pedig egyszer még a medencébe is beesett az udvaron, fejjel lefelé. Szerencsére rajta volt a takarófólia. Ezt kiszakította és csurom vizes lett, de nem süllyedt el. Szétszed, kiszárít, összerak és azóta is működik.

    Készülj fel rá, hogy le fogsz esni, ütközni fogsz. Tudjuk ugye, hogy trees are dicks. Nem az a kérdés, meg fog-e történni, hanem hogy mikor. Ilyen szempontból az avata jó gép, mert a keret megvédi a komolyabb sérülésektől. Ha már megvetted, használd is ki, ne az legyen a cél, hogy 2 hónap múlva is karcmentes legyen :)

    Használd a DJI saját szimulátorát és keress a neten RC beállításokat, mert a gyáriak nem jók az FPV és AVATA1 esetében sem. A finomhangolás után egészen más élmény volt repülni az FPV-vel, és az akku is észrevehetően tovább bírja így. Visszanézve a videókat, a mozgás is sokkal fluidabb, nincs annyi rángatás ide-oda, mint az alapbeállításokkal. A gép kezesebb lett tőle.

    ITT egy jó videó ami elmagyarázza

    HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

Új hozzászólás Aktív témák