Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
veterán
válasz sludgeboyx #106633 üzenetére
Az összefoglalót kinyitod és az első bekezdést nézd: "Hogyan mérjem a netem sebességét?"
Ha ezek után is csak ennyit mérsz, akkor lehet tovább keresni a gondot.[ Szerkesztve ]
-
istvankeresz
aktív tag
-
őstag
válasz sludgeboyx #106637 üzenetére
Nem aktív véletlen a Kaspersky VPN?
-
őstag
válasz sludgeboyx #106641 üzenetére
OK, csak kérdezetem, mert az is foghatja a sebességet.
És sokan csak kattintanak telepítés közben. -
sfdrakex
nagyúr
válasz sludgeboyx #106637 üzenetére
Mérj sebességet kikapcsolt Kasperskyvel is. Több szervert próbálj ki. Semmi más ne fusson, csak a speedtest app.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
sludgeboyx
tag
válasz sludgeboyx #106645 üzenetére
Lecseréltem a KIS-t a Kaspersky standardra és most simán felmegy 400mb/s a sebességem. Furcsa de úgy tűnik most megoldódott a rejtély. Köszönöm mindenkinek aki segített.
-
TeeJay
félisten
válasz sludgeboyx #106646 üzenetére
Ha le törlöd és marad a Windows defender még 900 megabitet is mérhetsz
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
MadMancs
veterán
válasz sludgeboyx #106646 üzenetére
Vagy Eset IS.
Védelem is megvan, és sebesség is 900+ LAN és WAN irányba is.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
gézu
őstag
válasz sludgeboyx #106650 üzenetére
Mértem 3-at csak most, csak neked.
KIS 22-es on, 885 és 925 Mbps, majd KIS off és 898 Mbps lett. Mostan legyél okosIf you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
janakbacsi
őstag
válasz sludgeboyx #106910 üzenetére
nekem cat 5e kábel jön a digis eszköz felől és 8-900-at mérek a speedtestben. tehát nem a kábelben van a hiba. ezt pedig wifi kapcsolattal mértem.
[ Szerkesztve ]
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
Cat5e kábel tökéletes és a Realtek kártya is, nekem ilyen van mindenhol. Itt nálad a saját router segítene, feltéve ha a pc-d is bírja ezt a sebességet (megfelelő proci,ssd, stb.)
Nekem a fenti kábel, halókártya kombón jön szépen a max sebesség, steam vagy torrent letöltésnél is. De nem túl régi gamer laptop van, ami bírja is plusz saját router.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
poirot
őstag
Teljesen felesleges egy új hálókártya a gépben, ha a NET-ed nem annyi.
Nekem van egy ASUS PCE-C2500 2.5G Base-T PCIe hálózati kártyám a gépben és a NET-em szintén annyi. Semmi változás. Ha csak annyit kapunk amennyit adnak és ugye a kábelek megfelelőek, erős gép, akkor jó esetben megközelítjük az ideális mennyiséget. -
Dragon3000
veterán
Értelmetlen a csere, nem az lesz a gond. A digis eszközt használod routerként vagy használsz saját megoldást? Mivel nézted a sebességet?
#106911 janakbacsi
A cat5e 2,5Gbps sebesség esetében is tökéletes, illetve gyártók szerint 30m-ig a 10Gbps is átmegy rajta.[ Szerkesztve ]
-
Dragon3000
veterán
válasz sludgeboyx #106915 üzenetére
A modem mód a bridge mód, ezek szerint nálad router módban megy.
Pedig az összefoglalóban lévő leírás alapján többel is kellene mennie.
Gyerek régi gépével, ami gyengébb, mint a Tied gond nélkül ment a net.[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
A neted nem lesz gyorsabb, de... pl. ha kihasználod a gigabites netsebességet, és mellette még mondjuk LANon másolgatsz, esetleg filmet nézel helyi hálón, stb. akkor jól jöhet a plusz sávszélesség.
-
cof
veterán
Én mondjuk rámérnék pl. Live Linux alatt is, ha már az Avast visszafogta ki tudja még mi lehet azon a rendszeren.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Borisz76
veterán
válasz sludgeboyx #106921 üzenetére
Tévedés : a torrent NEM illegális.
A torrent egy fájlcserélő protokoll.
Az, hogy mit cserélnek vele....az lehet illegális.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Inhouse
őstag
A cégnél nemrég gigabitesítettünk (aktív eszközök cseréje, RJ45 dugók ellenőrzése/cseréje), sok helyen CAT5 kábelek maradtak a falban, így is megy a nagy fájlok másolása stabilan 115MByte/s-el, ami 920Mbit/s. Nincs kapcsoló a kábelekben, hogy csak adott sebességgel mehet. Nincs köztük olyan óriási különbség, mind csavart érpár. Egy szakmai leírást találtam, ahol konkrétan meg is említik, hogy működik a Gigabit CAT5-el is, de nem igazán javasolt... De nem úgy fog menni, hogy ezzel csak 100-al, vagy csak 300-al megy. Majd az aktív eszközök megbeszélik egymással, hogy mennyivel megy a buli.
Szerintem nálad valami más gond van.Üdv Inhouse
-
sludgeboyx
tag
Esetleg ha vki tudná a router beállításait belinkelni köszönettel venném ZTE F618. Csak ki szeretném zárni a lehetőségét annak, hogy esetleg ott van rosszul beállítva vmi opció.
-
Laccoss
addikt
válasz sludgeboyx #106946 üzenetére
Nem tudsz ott olyasmit beállítani, ami hatással lenne rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest