Új hozzászólás Aktív témák

  • Dragon3000

    veterán

    válasz Raiden_ #97627 üzenetére

    Ez olyan mintha fapados légitársaságnál reklamálna valaki, hogy nem fér el az ülésben,
    ha nem tetszik lehet menni a Lufhansával. Ennyi erővel mindenki mehetne a mobil szolgáltatójához tüntetni, hogy neki nincs 5G pedig ugyanannyit fizet
    bivalyb@sznád-alsón a korlátlan mobilért, mint a többi előfizető a székesfővárosban,
    de mivel a garantált sebesség 0, így hiába reklamálna.

    Szándékosan nem akarod megérteni, hogy ez semmi plusz költségbe nem kerülne a diginek, mivel az ont-on lehetne náluk is az alap beállítás, hogy nincs minden elszeparálva, ha már eleve van náluk pár ilyen típus is. A példád esetében az olcsóbb megoldás azért olcsóbb, mert egy rosszabb szolgáltatást adnak egy rosszabb repülőgéppel, illetve az 5g esetében is, mert ahhoz 5g-re kell netelőfizetés, míg a digi esetében rosszabb szolgáltatást adnak egy eszköz visszafogásával és nincs is lehetőség náluk jobbra. Lehet jönni a bérelhető routerrel, meg lehet venni routert, első eset kiesik, ha valakinek csak net van, a második is egy teljesen felesleges megoldás annak, akinek az ont képessége is elég lenne, persze gondolom ezzel is a vegyél rajtunk keresztül vagy bérelj nálunk routert, az elgondolás.

    szerinted mennyi lehet a valós problémával való megkeresés?

    Ez a hülyeség miatt, heti szinten elég sokszor felmerül itt is, a diginél valószínűleg sokkal többször.

    Az ONT meg gondolom biztonsági okból van leszabályozva, kisebb teljesítmény kisebb
    tűzveszélyt is jelent, mivel mindenki eldugja szinte levegőt sem kap.

    Szerinted mennyivel kisebb teljesítményt jelent, hogy két gép nem látja egymást, ha kábellel van rákötve vagy a kábelen lévő gép nem látja a wifi-n lévő nyomtatót?

    szerintem örülnek ha kapnak egyáltalán valamilyen ONT-ot amilyen chip hiány van, ezért van rajt mindenféle feature ami nem játszik

    Akkor még egyszer, a digis firmware-ben van elszeparálva egymástól minden, a használt ontokban lehet állítani, de diginél admin hozzáférés kell hozzá. Nem kellene más készülék csak egy beállítás módosítás és ezt kellene alapnak rakniuk, egy frissítéssel megtudnák oldani.

    Van egy egységes rendszerük, gondolom ahhoz lehet igazítva a kiadott ONT-ok belső szoftvere azért ilyen amilyen.

    Lett már írva, hogy van náluk olyan ont is használatban, ahol nincs ez a korlátozás.

    Nekem mindegy, mert átkötéskor eleve bridge módba lett rakva, de sok embernek előtte csak 100-as csomagja volt és kevés a routere a gigabithez, többségének bőven elég lenne az ont képessége, de sok gondot tud okozni egy ilyen kis hülyeség, így feleslegesen kell venni egy routert, ha azt szeretné az ember, hogy a wifin lévő eszköz lássa a kábelen lévőt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák