Új hozzászólás Aktív témák

  • Yiggdrasil

    aktív tag

    Sziasztok!

    Új házba költöztünk, és átvettük az előző tulaj Digis előfizetését (GigaNet+TV+Telefon), mert valami nagyon akciós csomagja volt és nem lett volna érdemes módosítani.
    Ő úgy használta, hogy Bridge-módba állíttatta a ZTE F668-at, majd rákötötte a saját routerét, arra 2db switch-et, azokra meg PC-ket, TV-t, biztonsági kamerát, és valami DynDNS-t vett és állított be a routerében, hogy kívülről is tudja nézni a kamerák stream-jét.

    Viszont sajnos vitte magával a routert és a switch-eket is, ami nem lenne baj, mert nekem van egy ASUS AC68U-m, illetve egy D-Link GO-SW-8G-m, amiket eddig boldogan használtam az előző lakásban.

    Itt viszont se kép se hang. Egyelőre a ZTE dobozba sem tudok belépni még reset után sem, mert a 192.168.1.1-et be se tölti. (egyszer sikerült belépnem, de timeout-tal kidobott és azóta van ez)

    Utána hiába kötöm össze a ZTE LAN1-jét az ASUS WAN-portjával, adom meg a felhasználónevet+jelszavat, azt írja ki az ASUS felülete, hogy hibás a felhasználónév-jelszó páros (ügyfélszolgálattal 2x lediktáltattam).

    Kérdésem az lenne, hogy mi a fenét lehet ilyenkor tenni?

Új hozzászólás Aktív témák