Új hozzászólás Aktív témák

  • DonMaster

    addikt

    válasz bambano #63779 üzenetére

    igen beengedted de megkötted a kezét lábát szemét száját és a fülébe olmot öntesz, igaz bent van de és?
    ha bemegy egy kábel a házadba az több 10 szolgáltatói ezsközön keresztül fog internetet kapnai akkor is, mivan ha azok amik nem a házadban vannak azok kéretlenül halgatoznak avval ugye nincs bajod csak nelegyen a házadban ezt hivják paranoi-nak.
    ha egy szer ugy megy mint egy optika to lan elektromos átalakito akkornem mindegy hogy ott van vagy nincs?
    fttb-nél ugyan ugy ott van az a kinai vacak csak a szekréynben ami lakatos , max rávan kötve még 1 sw is másik 8emberrel.

    wifi mese mese mese
    kikapcsolt wifi-t hogy törsz fel?
    másik ha bevan nyomva de neked ott a csusz szuper routered utána ami fw stb-t ellát
    akkor kb töknyolc ha valaki wpa2-töt is felnyomja nem jutt el a gépedhez ha meg igen akkor az a kinai vacak nélkül is képes rá, bár aki wpa2-töt képes törni az képes rá, de ugye ez megint csak paranoi-ja mert mennyi olyan ambert is ismersz aki képes rá talán 1 vagy anyni sem csak a médiában terjed hgoy lehet , meg az elmélet de a gyakorlati részét mennyi csinálta meg ? 0

    (#63781) bambano
    ha vehetnék egy eu-s eszközt saját magam, például egy mikrotik sfp ont-t

    szerinted a lett országban csinálják én ezt kétlem . de persze az ikea is svéd ugye csak made in turkey meg china , de mindenki ugy tudja hogy svéd , végül is boldogok a tudatlanok, de azon a mikrotik-en is ugyan az a skhynix vagy samsung memoria van ahogy lehetne tovább sorolni , max összeszerelés van ott nah mindegy.

    [ Szerkesztve ]

    LG V30-> Iphone 12 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák