Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolt501

    nagyúr

    válasz poli27 #29585 üzenetére

    Nekem inkább az a gyanúm, hogy ugyan azt akarják meglépni, mint amit a UPC is meglépett a free wifi-vel, erről nem is olyan rég a facebook-on tettek is fel kérdést a felhasználóknak, hogy mit szólnának egy ilyen lehetőséghez, de ilyen kérdést a telekom is feltett nem is olyan rég közvélemény kutatásként egy kiküldött anyagban.

    Ezzel az új ONT-vel kapcsolatban meg majd lesz valami új frissítés ami majd aktiválja a wifi részt valamikor és menni fog (szerintem).

    Mondjuk én egyáltalán nem fogok ennek az ingyen wifi-nek örülni, mert már most is telített a környék wifi hálózatokkal ami bizony sebesség és stabilitás csökkenést eredményez wifi-n, nem véletlen kellett már most is 5GHz-t használnom, ha stabil sebességet akartam wifi-n.

    Mondjuk kíváncsi leszek mi lesz ebből, de ha az általam elképzelt lesz annak nagyon nem fogok örülni, és szerintem mások sem fognak ennek örülni hosszútávon.

    ''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

Új hozzászólás Aktív témák