Új hozzászólás Aktív témák

  • Renato1993

    tag

    válasz kabelmania27 #19829 üzenetére

    Jó. Fejleszt. Csigalassúsággal, elavult technológiát. Ráadásul ha költségesebb a koax, akkor lecserélhetné optikára. Nekik már az infrájuk is megvan hozzá, míg a DIGI rakhatja az ELMŰ villanypóznáira.

    Természetesen tisztába vagyok vele hogy pénzügyileg nem érné meg a T-nek hogy most elkezdje lecserélni mindenhol a koaxot optikára, és neki így is nagyon jó ebben a monopol helyzetben pl a kertvárosi övezetekben, ahol csak ő van szolgáltató, nincs konkurecia, így megvan az előfizetői létszáma, és akkor se veszít szignifikáns számú usert ha nem cserél optikára.

    Viszont engem mint mezei előfizetőt amúgy se kell hogy érdekeljen hogy nekik milyen technológiai gondja vannak a jelenlegi infráján, ami miatt nem tud olyan szolgáltatást nyújtani mint a (példánál a jövőbeli) konkurencia. De mint írtam én megértem. A pofátlan, monopol helyzetüket kihasználó árképzésüket is meg tudom érteni, viszont lenyelni már nem, és juszt is váltanék a digire, még akkor is ha ugyanannyiért adnának ugyanolyan gyors netet mint a T, viszont optikán. Így viszont hogy olcsóbban adnak sokkal gyorsabb netet, ugyanannyiért meg sokkal de sokkal gyorsabbat, tisztán pénzügyi, ár/érték arányú megfontolásból is megéri váltani.
    Úgyhogy ha a DIGI elkezd majd netet szolgáltatni, akkor a T jelentős számú ügyfelet fog veszíteni, amit max úgy kompenzálhat hogy jelentősen árat csökkent, vagy ő is elkezdi optikára cserélni a hálózatát, mivel mint fent említetted, a jelenlegi kötöttségek miatt akkor sem tud gyorsabb netet adni ha szeretne.

    Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,AMD Phenom II X4 965BE,Sapphire HD5850, 240GB SSD, 2x4GB DDR3 RAM,Corsair VX450 táp,Tt VB6000BWSD ház,TOSHIBA DT01ACA200 2TB HDD

Új hozzászólás Aktív témák