Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lange04
csendes tag
válasz torrentszaki #74291 üzenetére
Valóban, online nem működik Eurosport 1 és 2 sem, sport1-en pixel csata, sport2-n meg 1 képkocka /perc...
-
-
garga01
őstag
válasz torrentszaki #74305 üzenetére
Ha van lehetőséget feltenni egy parabolát, az Astra1-hez elég akár 60 cm is és szabadon jön a német Eurosport (igaz csak SD), de sok síelést ad a német állami tv is, azok meg HD-ban tolják. De pl. tavalyelőtt a franciák voltak olyan jófejek (pontosabban vmi bénaság volt az oka), hogy egy 4K sportcsati is kódolatlan volt, így egy csomó sí versenyt ott néztem
App-téma: Voda topikban írták, lesz a többi OS-re is, csak idő mire lefejlesztik. Gondolom mivel a telefonos app volt az elsődleges, azt könnyebb portolni android tv-re, mint az LG, Samsung ,stb. saját rendszerére.
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
pdr755
tag
válasz torrentszaki #74305 üzenetére
Ha van max elofizetesed akkor 1200 Ft havonta hozzá a sport kiegészítő amivel megy élőben a 2 Eurosport és a visszanézés (+ az olyan műsorok amik csak online mennek pl tenisznél több pálya stb).
Tudtommal az egész EU-ban használható. -
-
fauv
őstag
Üdv !
Érdeklődni szeretnék, hogy a DIGI Tv minősége milyen általánosságban. Jelenleg Telekomos vagyok, a Tv nem rossz, de a beltérije kicsinál az állandó fagyással, akadozással stb.
Itt van a ház előtt optikai kábelen DIGI is, gondoltam csak TV-t beköttetem, de előtte szeretném kikérni a véleményeteket.Előre is köszönöm
-
trec12
addikt
Gondolom DVB-C ott a Digi. A képminőség nem lesz jobb sőt inkább lehet rosszabb lesz bár nem láttam Digi DVB-C vs. Telekom IPTV-t egymás mellett. A Digi digitális csatornáit túlságosan letömörítették az utóbbi időben. Sanszos, hogy a Telekom tv magasabb bitrátás így a képe is szebb lehet. De a DVB-C-hez viszont nem kell box csak DVB-C tuneres tv. Most ez így van de ki tudja meddig? Annyi adó meg annyi HD verzió sincsen szerintem a Diginél mint a Telekomnál ha ez számít, bár januártól ez megváltozhat állítólag a Voda tv csatorna listáját átveszi a Digi..
Nem tudom ismered-e a sweet tv-t na annál a Digi képe pár fokkal azért szebb...[ Szerkesztve ]
-
RoyBatty
aktív tag
Röviden fos.
A Digi egyetlen előnye, hogy a beltéri nem fagy, mert egyelőre még nem kötelező DVB-C területen, lehet a koaxot direktben a TV-be dugni.
Minősége szarabb, az agyontömörítés miatt néha szakad, én a helyedben kivárnék a cserével, lehet hogy a One egyesüléssel jövőre legalább a Voda minőségét el fogja érni a Digi. A valószínűbb persze, hogy a két cég uniójában mindenhol a szarabb szolgáltatást veszik majd elő a drágább előfizetés áráért.[ Szerkesztve ]
-
fauv
őstag
Köszi , asssssszem akkor inkább eltűröm tovább a beltéri szarakodását. Na majd jövőre újra érdeklődöm
-
mcll
senior tag
Igen most szerintem jobb ha kivársz és meglátjuk mi sül ki ebből az átállásból, mi lesz a végeredmény. Könnyen lehet hogy a Telekomot fogja majd megrohamozni majd az összes mostani Digi előfizető...
Sajnos én nem tudom meglépni, az utcánkban nincs Telekom kiépítve."Microsoft gives you Windows... Linux gives you the whole house."
-
lockdown90
senior tag
van esély, hogy továbbra is kódolatlan marad a catv az egyesülés után?
i7 13700k - 32Gb DDR5 - RTX4070S
-
veterán
válasz lockdown90 #74322 üzenetére
rövid távon van, mert rengeteg eszközt kell kiosztani hozzá, hosszabb távon elég kicsi.
hanyas vagy, te disznó?
-
mcll
senior tag
válasz lockdown90 #74322 üzenetére
Nincs. Eleve már évek óta emiatt büntették mindenhol a Digit, hogy kódolatlan az egész (kivéve persze HBO-k miegymás).
"Microsoft gives you Windows... Linux gives you the whole house."
-
lockdown90
senior tag
értem, tehát akkor a mini node-os megoldások nem fognak működni....vagy igen?
újabb ONT is lesz kiszórva ez miatt?[ Szerkesztve ]
i7 13700k - 32Gb DDR5 - RTX4070S
-
Rewmac
csendes tag
Sziasztok,
Nem régiben lett digink. Mellette van telekomunk 1 boxxal. A diginek mintha rosszabb lenne a képe. 2 generációs ház, 6 helyre van osztva a szerelő azt mondta nem kell az erősítő, van itthon, de sajnos nem értek hozzá.
Az számít, hogy hány helyre van osztva vagy, hogy mennyi megy egyszerre? Mert általában 1 maximum 2 helyen megy.
A digi képe olyan nem tudom fura. Arena 4 HD mintha nem is HD lenne, de lehet csak túl érzékeny vagyok rá. A logokon szoktam nagyon látni közelebbről. Lehetséges, hogy a minőség attól rosszabb, hogy hány helyre van elolsztva vagy h a csatlakozó mennyire van bedugva? Nem ellenőriztem még mert 30 percig kéne pakolni h kiszedjem.
Vagy csak a digi kábel tv ennyivel rosszabb minőségű mint a telekom vagy a telekom online?
Köszönök minden segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dragon Age: Veilguard teszt
- 3D nyomtatás
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HP Reverb G2 PCVR headset
- DELL Precision 5750 17" 4K UHD i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/Quadro T2000 gyári prémium garancia 02.25-ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 86DB telefon egyben eladó! Samsung Huawei Redmi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L420 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest