Új hozzászólás Aktív témák

  • TBT

    addikt

    válasz Sonja #1164 üzenetére

    Nem tudni még, bár a Blizzard mostanság egyetlen címe sem kap már sima dobozos kiadást (World of WarCraft kiegészítők). Sem a Shadowlands, sem a Dragonflight nem kapott/kap sima dobozos verziót, ahogy az Overwatch 2 sem kapott.

    Gyűjtői változat biztosan érkezik, de valószínű, hogy Blizzard Gear Store exkluzív lesz, mint mostanság a WoW gyűjtőik esetében. Ott csak euro-ban tudsz fizetni (előre) és a megjelenés után küldik (értelemszerűen a megjelenés napjára nem fogod megkapni, mint anno, ha hazai boltból rendelted).

    Én sem szeretném, ha így lenne, de az elmúlt évek alapján nem sok reményt fűzök a sima dobozos kiadáshoz, illetve a gyűjtői változat nem exkluzívvá történő tételéhez. :(

    #1169
    A leak szerint decemberben a Video Games Awards-on lesz valami új trailer és onnét indul majd az előrendelés (ott mondjuk csak digitális előrendelést/elővásárlást említettek), szóval még néhány hétig nem is lesz "semmi". :)
    Gondolom megkapjuk az Intro Cinematic-ot, mint anno a Diablo III esetében (az is 2011. decemberben érkezett és 2012. májusában jelent meg a játék).

    [ Szerkesztve ]

    "I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

Új hozzászólás Aktív témák