Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz hokuszla #9782 üzenetére

    D1Rect jól modnja. De énis-is-is... (leszek visszhang) :D
    - yeti, vagy WotB = Wrath of the Berserker skill.
    "örökyeti" = ugyanez a skill Thrive on Chaos rúnával. Bármeddig fenntartható az állapot ameddig másodpercenként 25 furyt gyűjtesz. Ezért "örök".
    "überyeti" = a fenti csak Insanity rúnával. A hatóidőn belül +100% damot ad. Ez valós dam duplázást jelent. Néha többet is, mert a WotB alatt nő pár kulcsjellemző is (AS, chc)

    - a frenzy hatása találatonként halmozódik vagy újul meg. Ez nem függ attól, hogy ezt kattogtatással, vagy egérgomb nyomva tartással hozod össze.

    -felszerelés: ízlés dolga: én inkább ékszereken halmoznám a damnövelőket és ruházaton a resistet. Opcionálisan leválthatod az övet és a csukát. A lábbelin allrest szerezhetsz, az övön életszívást és all resistet. Mindkettőre vannak jó Immo set darabok. Abból ha kettő van, akkor ad még +60 allrest. Szép legend-set kombós a karaktered. Esetleg fegyvert válthatsz, de az önmagában is drága mulatság. Egy chc+socket (meg esetleg némi str) kombós elég jó DPS-ű axe vagy mace jó lehet. Vagy szerencsés esetben egy socket-str kombós echoing fury. Épp ez se rossz amid van. DPS kalkulátorban összevetheted a fejlesztéseidet mielőtt cserélnél. EZ egész jó: theasiangamer.com

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák