Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    Lehet, hogy láma lesz a kérdés, emiatt előre is elnézést kérek :B , de még nem próbáltam ki egy szezonban sem, így inkább előre megkérdezem, biztos, ami biztos. :) Tehát: A Haedrig's Gifteket ki lehet nyitni másik karakterrel is, vagy csak azzal, amelyik megkapja?

    Csak mert nekem most nagyon jó lenne a Crusadernek az Invoker set, ugyanis azzal biztosan meg tudnám csinálni a Set Dungeont Masterre (Hogy dögölne meg, aki kötelezővé tette őket a szezonban). Viszont kezdő karinak meg Demon Huntert indítanék, mert azzal sokkal jobban fejlődök, mint a Crusival.

    Vagy inkább csináljam úgy, hogy kezdek egy Crusadert, összeszedem vele az Invoker setet, majd miután megvan a Set Dungeon, indítok egy Demon Huntert is, hogy jobban tudjak farmolni?

    Melyik megoldás lenne szerintetek a jobb? Nem sok időm lesz játszani hétvége után, ezért most két nap alatt kellene minél előbbre jutnom. Köszönöm előre is a segítséget. :R

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák