Új hozzászólás Aktív témák

  • SQX_Barto

    addikt

    válasz Kvelstadt #88582 üzenetére

    Ez a mati csakis arra jo, hogy eladd, mert mar nem kell a kardhoz, mas azt hiszem Pc-n mar nem szokott mas esni, csak ez. (Ami meg esik, az meg a ponis palyahoz kell)
    A Bonus Act-ok vegigmennek, tehat eloszor pl az Act 1 utana mondjuk 5 aztan 3,4,2. Es amikor belepsz a jatekba alapbol a Bonus Actba tesz le (legalabbis PC-n ez az alapertelmezett) De ha vegigvitted mind az otot, akkor vege van, es ki kell lepned es vissza, hogy ujra kezdodjon az egesz.

    Egyebkent PC-n altalaban multiban csinaljak az emberek "splitben" vagyis 4 ember kulon bountikat visz, igy gyorsabban vegeznek az 5 Acttal (es ha nincs egy idiota, akkor meg a bonusz Actokat sem szurjak el, ha rossz sorrendben adod le a ladakat, akkor csak egyet kapsz)

    A story bossokat csak akkor kell / erdemes megcsinalni, ha azok a kuldetesek. Mert akkor egy kulon lada van a boss megolesekor, de egyebkent nincs jelentosege. Ahol pedig kulcs van a terkepen, ott a Key Wardenek vannak, akik dobhatnak kulcsot az Uberbossokhoz. (gondolom ez konzolon is igy van)

    If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

Új hozzászólás Aktív témák